Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Андрій Феофанов

  1. нове повідомлення
  2. питання і привіти

нове повідомлення

Тут Ви можете поставити запитання і передати привіт чи побажання. Вашому улюбленому акторові буде приємно побачити Ваші побажання при відвідуванні сайту.
Питання до адміністрації сайту пишіть в гостьовій книзі .

питання і привіти

Добрий день. Я дуже натхненний музикою "Тема героя (Війна). Штурм Плевни" у виконанні Російського державного симфонічного оркестру кінематографії до фільму "Турецький гамбіт". Дуже хочу знати історію написання цього приголомшливого твори, дайте відповідь будь ласка.

Привіт Шановний Андрій В'ячеславович, у мене є питання особистого характеру пов'язаний з проектом Amalgama Studio, надішліть будь ласка пошту або що то в цьому роді, щоб я міг з вами зв'язатися. спасибі

Андрій В'ячеславович - від душі людина, чудовий! Успіхів!)))

Здрастуй, Андрюша.Надеюсь, що ти пам'ятаєш Нотю і мене. Часто бачу твоє ім'я в титрах фільмів, думала тезка однофамілець, а сьогодні вирішила вдатися до інтернету і отетеріла від радості --- ЦЕ ТИ! Шалено рада! Бажаю тобі ВЕЛИЧЕЗНИХ творчих успіхів. Якось так вийшло, що вже років 20, як я втратила зв'язок з усією Пензенської ріднею (звичайно, виню тільки себе) Дуже хотілося б дізнатися про всі хоч по немножку.Как склалося життя у Иришка? З величезною вдячністю і теплом всомінаю Наташу , тітку Алю, дядю Славу.Очень сподіваюся, що вони в хорошому здрвіі.Нічего не знаю про Сашка Старостіна; Галі, Вові, Андрія і Марині Агафонових.Адреса і телефони у мене збереглися, але вони застаріли, тому ти - єдина ниточка. якщо з'явиться вільна хвилинка і трохи бажання черкніте пару слів, буду тобі дуже призн ательна.Я всіх пам'ятаю і люблю.

Доброго Вам времени суток!
Хотілося б запитати, вірніше дізнатися ... мені дуже сподобалася музичні композиції в серіалі "Слово жінці", і хотілося б дізнатися, де можна почути, придбати, або може бути завантажити дану музику.Заранее вдячна Вам.

Андрій! Рада твоїм творчим успіхам! Молодчина! Привіт від пензенських однокашників з 4-ї школи!

Как склалося життя у Иришка?

Новости