Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Заборона продажу алкоголю вночі: в Києві вступило в силу відповідне рішення

Сьогодні набуло чинності рішення Київської міської ради про заборону продажу алкогольних напоїв в магазинах з 23:00 до 10:00, яке депутати прийняли минулого місяця. Відповідне рішення 24 жовтня було опубліковане у газеті Київської міської ради "Хрещатик". Заборона поширюється на пиво (крім безалкогольного), алкогольні, слабоалкогольні напої та столові вина.

"Суб'єктам господарювання, які зареєстровані в установленому порядку, і суб'єктам господарювання, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отримане відповідно до вимог законодавства України, обмежити торгівлю пивом (крім безалкогольного), алкогольними, слабоалкогольними винами столовими в м.Києві в стаціонарних об'єктах торгівлі та малих архітектурних формах і тимчасових спорудах торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення, крім закладів ресторанів ого господарства на території м.Києва шляхом заборони їх реалізації з 23:00 до 10:00 годин ", - йдеться в рішенні.

У документі також зазначено, що продавцям рекомендовано інформувати покупців про таку заборону.

Сьогодні набуло чинності рішення Київської міської ради про заборону продажу   алкогольних напоїв   в магазинах з 23:00 до 10:00, яке депутати прийняли минулого місяця

Нагадаємо, відповідне рішення депутати Київської міської ради ухвалили 27 вересня. за заборону продажу алкоголю вночі проголосували 77 депутатів.

Нагадаємо, в червні 2017 року набула чинності рішення Господарського суду Києва про скасування рішення Київської міської ради щодо заборони продажу алкогольних напоїв та пива з 23:00 до 10:00. Рішення про заборону реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в стаціонарних об'єктах торгівлі в столиці Київрада прийняла у вересні 2016 року.

Новости