Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Свято в кожен будинок і офіс! У Донецьку розпочав роботу інтернет-магазин алкоголю

У наш час інтернет-торгівля розвивається небаченими темпами. Вже зараз багато хто з нас відчули на собі наскільки зручно робити покупки в Інтернеті, при цьому можливості такої торгівлі практично безмежні. Безсумнівним плюсом є економія свого дорогоцінного часу, а головне - грошей. Адже саме конкурентна роздробі ціна є головною перевагою інтернет-торгівлі.
Market-A всього лише за рік зміг стати лідером серед інтернет-магазинів алкоголю в Україні, він розвивається швидкими темпами, активно відкриває нові філії. Вони вже успішно успішно працюють в Києві, Дніпропетровську та Харкові, а з сьогоднішнього дня, 15 квітня, і в Донецьку.
У цьому віртуальному магазині ви зможете підібрати напій на будь-який смак, для будь-якої події, на найрізноманітнішу компанію. Адже в магазині представлений широкий асортимент напоїв з багатьох країн світу, де виробляють кращий алкоголь.

Цікавий момент
Цікавий момент. На сайті інтернет-магазину Market-A можна ознайомитися з "Енциклопедією алкоголю" . Завдяки їй ви завжди зможете знайти найрізноманітнішу і докладну інформацію про вино, віскі, ром, коньяк і інших напоях, дізнатися останні новини і цікаві факти з їх історії.


В інтернет-магазині Market-A є все! Ірландські і шотландські віскі, американські бурбони, вишукані французькі коньяки, чудові лікери, кращі вина з усіх куточків світу, і, звичайно ж, найширший вибір напою, без якого не проходить жодне застілля - горілки.

Зареєструвавшись, ви будете в курсі всіх новинок, програм лояльності та всіляких акцій. Втім, якщо реєструватися просто лінь, або ж виникли питання, то ви можете зателефонувати операторам. Телефони вказані на сайті Market-A. Якщо раптом не змогли додзвонитися - не біда, в цьому випадку вам допоможе дуже зручна послуга "Зворотний дзвінок" .

Ірландський крем-лікер "Carolans" - чудове поєднання вершків і тонкого медового аромату.

Інтернет-магазин працює без перерв і вихідних 24 години на добу, тобто, замовлення ви можете зробити навіть вночі. Вранці оператори оброблять вашу заявку і в самий найближчий час замовлений вами товар доставить кур'єр.

Market-A - це низькі ціни (відчутна економія для вашого бюджету); зручна форма оплати (готівковий і безготівковий розрахунок); доставка "з рук в руки" на будинок і в офіс і, звичайно ж, істотна економія вашого часу - можна забути про утомливих походах по магазинах.


Теги: Донецьк , Донбас , Донецька область , алкоголь , інтернет магазин

Новости