Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ресторани Бари Їжа в Паттайя

У Таїланді, на відміну від Єгипту і Туреччини, не існує поняття All Inclusive. У вартість проживання в готелі, як правило, включений тільки сніданок. Та й сам сніданок в готелі відвідують не всі туристи, так як розпорядок дня в Паттайя такий - вночі гуляють, а вранці сплять.

Ресторани Паттайї - це одне з місць, де можна смачно поїсти. поїсти в Паттайя - це зовсім не проблема ні вдень, ні вночі. У кожному з районів Паттайї є безліч місць, де можна перекусити, будь це вулична кафешка або ресторан, а може навіть просто макашніц - лоток прямо на тротуарі. Їду також можна купити в цілодобових супермаркетах Фемілі Березень і Севен-Илевен.

Кафе в Паттайя також є, і найпопулярніші з них знаходяться або на Walking Street або при великих готелях.

Ми вас розповімо про найвідоміших кафе Паттайя .

Чай з Таїланду останнім часом став дуже популярний, і багато туристів привозять його з собою в якості презенту. Чай з Таїланду вирощують на півночі країни в районі міста Чіанг Май. Також в Таїланд чай завозять з Китаю і Тайваню.

Чай в Таїланді п'ють з різними добавками, з молоком і з прянощами.

Синій чай з Таїланду, напевно, найпопулярніший і незвичайний чай в цьому Королівстві.

Синій чай або блакитний чай, проводиться тільки в Таїланді , Однак існує ще китайський зелений чай з листя Улун, але це вже зовсім інший чай.

Сік Ноні з Таїланду вам будуть пропонувати купити в аптеках, в які завозять по дорозі на екскурсії.

В Таїланді сік Ноні популярний в якості харчової добавки. Ноні - це тропічне дерево, яке дає плоди круглий рік. Фрукт Ноні ви в продажу не знайдете, тому що його вирощують тільки для виготовлення соку. Плід Ноні за розміром приблизно дорівнює яблуку, має різкий запах і гіркий смак.

Національні напої Таїланду доступні в будь-якому магазині 7/11 і Family Mart. При першому відвідуванні цих магазинів у вас розбіжаться очі, і ви довго будете думати над тим, які напої вибрати.

Алкоголь в Таїланді п'ють не тільки російські туристи, а й місцеві тайці, і туристи інших національностей. Ціни на алкоголь місцевого виробництва в Таїланді досить демократичні, а якість продукції більш ніж хороше. Якщо будете добре розбиратися в місцевому алкоголі, то можна не витрачати великі гроші на імпортну продукцію.

Харчування в Таїланді можна здійснювати в вашому готелі, в ресторанах, тайських столових, на вулиці з макашніц і т.д.

Ціни на харчування в Таїланді нижче, ніж за таку ж їжу в Росії, особливо якщо мова йде про екзотичні фрукти і морепродуктах.

Креветки в Таїланді є одним з найважливіших продуктів харчування, як для самих жителів, так і для туристів. З даного виду морепродуктів тайці готують сотні різноманітних страв.

Ніхто не зможе втратити можливості спробувати морепродукти в Таїланді. Не дарма ця країна славиться якістю і дешевизною своїх морських дарів.

Для початку давайте розберемося, що таке макашніц в Таїланді і для чого вони призначені. Макашніц в Таїланді - це закусочні на колесах або ж пересувні точки фаст-фуду. Сама назва «макашніц», було вигадано першими російськими туристами, які мачали м'ясо і тайські ковбаски в соус.

Першим, що спливає в розумі, коли запитують, що спробувати в Таїланді, є гострий суп Том Ям Кунг з креветками.

Коли вам набриднути їсти в Таїланді Том Ям і пад Тай , Варто спробувати щось новеньке, що звичайні туристи не помічають.

Тайський зелений молочний чай називається Улун і його прийнято пити без цукру. Продається зелений чай в Таїланді як в стандартних упаковках по 50, 100 і 300 грам, так і на вагу.

Фруктовий чай Матум з Таїланду є не стільки смачним, скільки корисним і друга його назва це Баель. Чай Матум виготовляють із сушених плодів тайського дерева Баель.

Тайський ром Sang Som є у туристів в Таїланді найпопулярнішим міцним алкогольним напоєм, так як і ціна низька і якість хороша.

Новости