Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Медики з'ясували, скільки можна пити алкоголю в день

Кожна зайва доза спиртного збільшує ймовірність раку, кажуть експерти

Дослідники з Королівського університету міста Белфаст, що в Північній Ірландії, знайшли безпечну дозу алкоголю, яку людина може вживати щодня без шкоди для здоров'я
Дослідники з Королівського університету міста Белфаст, що в Північній Ірландії, знайшли безпечну дозу алкоголю, яку людина може вживати щодня без шкоди для здоров'я. На думку експертів, норма - 10 грамів чистого спирту на добу, пише сьогодні .
Люди, що вживають вищевказану кількість спиртного, показують найнижчий ризик розвитку злоякісних пухлин серед питущих. При цьому кожна зайва доза спиртного збільшує ймовірність захворювання деякими видами раку.
На сайті MedicalXpress вчені вказують, що в дослідженні брали участь люди похилого віку, що обмежує можливість застосування результатів. Крім того, в аналізі не враховувалися соціально-економічні фактори.
Нагадаємо, лікарі виявили несподіваний шкоду життю без алкоголю. Дослідники з фінського Інституту охорони праці вивчили зв'язок між прогулами та алкоголем в Британії, Франції та Фінляндії. В результаті досвіду несподівано з'ясувалося, що найчастіше хворіють запійні п'яниці і непитущі.
Крім цього, лікар назвав несподівану перевагу горілки. Більш-менш безпечною для людини є якісна горілка, оскільки при її виготовленні традиційно не використовують барвників і ароматизаторів. Як це роблять, наприклад, фальсифікатори, які виготовляють віскі і коньяки.

Новости