Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Лікарі назвали найнебезпечніші алкогольні напої руйнують печінку

Найнебезпечнішими алкогольними напоями на думку лікарів, є - слабоалкогольні. Напої містять невелику кількість алкоголю вважаються найнебезпечнішими для печінки тому, що досить важко контролювати кількість випитого алкоголю.

Багато хто вважає, що пиво , Що містить алкоголь 3-5% безпечніше для розпивання ніж 40% -ва горілка . Лікарі встановили, що пиво з малим вмістом алкоголю набагато більше нашкодить печінки за рахунок суміші різних видів алкоголю.

Решта алкогольні напої не менш шкідливі. Припустимо, людям з надмірною вагою ні в якому разі не ніжно вживати солодкі лікери, також надмірне вживання цих лікарів може привести до розвитку ракових новоутворень, а ігристе вино багате змістом вуглекислоти. Головними споживачами небезпечних слабоалкогольних напоїв є підлітки, що вельми сумно.

Звичайно ж, вживання алкогольних напоїв можливо. На думку фахівців існують деякі дози, які не заподіють особливо шкоди здоров'ю. Наприклад, жінці можна випити 1-2 келихи гарного, якісного вина або шампанського, а чоловікові - приблизно 200 грам алкогольного напою 40 градусів.

Рейтинг найнебезпечніших алкогольних напоїв для печінки: пиво, слабоалкогольні напої, шампанське, алкогольні напої і солодкі лікери.

Новости