Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Янтарна кислота - доступний метод боротьби при похміллі + відео

  1. 1 На що впливає речовина і чи не шкідливо воно для здоров'я?
  2. пропонуємо Вам ознайомитися
  3. 2 Як бурштинова кислота справляється з похміллям, і в які препарати вона входить?
  4. 3 Відгуки про ефективність засобу - що говорять люди?

Янтарна кислота при похміллі вважається одним з найбільш доступних і перевірених засобів. Причому вона надходить в організм і з їжею, в якій вона міститься. Однак для боротьби з похмільним синдромом краще використовувати таблетки з цією речовиною. Вони допоможуть швидкій переробці накопичених продуктів розпаду і нормалізують загальний стан. Головне - не перестаратися з прийомом, адже це може призвести до подразнення слизової оболонки шлунково-кишкового тракту.

1 На що впливає речовина і чи не шкідливо воно для здоров'я?

Людство вперше дізналося про бурштинової кислоти пару століть назад, завдяки дослідженням одного німецького вченого, який отримав унікальну речовину з сонячного каменю. За цей час вдалося досконально вивчити природу бурштинової кислоти і її властивості. Однак виявилося, що ця речовина присутня практично в кожному живому організмі, починаючи від найпростіших водоростей і моху і закінчуючи людиною, воно виробляється в вигляді аніонів і солей, які беруть участь у важливих біохімічних процесах.

Однак виявилося, що ця речовина присутня практично в кожному живому організмі, починаючи від найпростіших водоростей і моху і закінчуючи людиною, воно виробляється в вигляді аніонів і солей, які беруть участь у важливих біохімічних процесах

Таблетки бурштинової кислоти

пропонуємо Вам ознайомитися

Підвищити концентрацію бурштинової кислоти в організмі допомагає прийом їжі. В першу чергу вона активізує енергетичний обмін в тканинах, має імуностимулюючу впливом. При алкогольному отруєнні бурштинова кислота забезпечує нормальне клітинне дихання і виводить токсини. Добова норма вироблення кислоти становить 200 мг. Для підтримки цієї норми людині досить вживання здорової їжі та звичайного раціону харчування. А ось при підвищенні фізичних і емоційних навантажень витрата кислоти збільшується, і настає її нестача, яку необхідно обов'язково заповнювати.

Серед основних показань до застосування янтарної кислоти в таблетках можна виділити: зміцнення імунітету і нервової системи, нормалізацію здорового сну, цукру в крові, поліпшення циркуляції крові в тканинах і органах, вироблення гормону щастя серотоніна і гістаміну, прискорення обмінних процесів і краще засвоєння корисних речовин. Однак, посилаючись на цей довгий список, не забуваємо, що приймати бурштинову кислоту щодня не варто. Це, звичайно адаптоген, але його ефект короткочасний. При систематичному прийомі препарату і його надлишку в організмі можуть утворитися оксалатних камені в нирках. Втім, постійний вплив кислоти на стінки шлунково-кишкового тракту також має негативний вплив.

Важливо знати! Найпростіший спосіб зі 100% гарантією результату вилікуватися від алкоголізму без таблеток, уколів і лікарів. Дізнайтеся, як наша читачка, Тетяна, позбавила чоловіка від алкоголізму, без його відома ... Читати докладніше ...

2 Як бурштинова кислота справляється з похміллям, і в які препарати вона входить?

Ті, хто стикаються з пошуком ефективного засобу боротьби з алкогольним отруєнням і похмільним синдром не в перший раз, знають, що в процесі переробки спирту в печінці він перетворюється в ацетальдегід. Саме це токсична речовина і є головною причиною нездужання і неприємних симптомів з ранку. Воно заважає визначних об'єктів вчасно окислюватися, отруюючи тим самим організм ще більше. Що стосується прийому бурштинової кислоти, вона прискорює виведення ацетальдегіду з організму, бореться з детоксикацією, покращує загальне самопочуття. Відчутний результат на ранок приносить препарат при безпосередньому вживанні його перед намічається алкогольної вечіркою.

Відчутний результат на ранок приносить препарат при безпосередньому вживанні його перед намічається алкогольної вечіркою

похмільний синдром

Янтарна кислота - це білий кристалічний порошок без характерного запаху з легким присмаком лимонної кислоти. Добре розчиняється у воді і спирті. Випускається у вигляді таблеток. Причому, в залежності від виробника, можна знайти чисті таблетки або варіанти з додаванням домішок (аскорбінова кислота і подібні речовини). До складу багатьох антипохмільних засобів також входить бурштинова кислота. Серед найбільш відомих - Лімонтар, Антипохмелин, ДрінкOFF. У лікувальних і профілактичних цілях дозування препарату становить від 1 до 3 таблеток на добу. Потрібну кількість розводимо у воді або соку і приймаємо перед їжею. Що стосується точного дозування, вона буде залежати від тяжкості вашого самопочуття, а також індивідуальних особливостей.

Тому найкраще в цьому питанні проконсультуватися з лікарем. При профілактиці курс прийому становить 1 місяць. Як згадувалося раніше, бурштинову кислоту також можна застосовувати і перед застіллям, скорочуючи ступінь похмілля і згубний вплив ацетальдегіду в кілька десятків разів. Для цього 025 г даного засобу п'ємо за півгодини-годину до початку вживання алкоголю. Дія речовини після прийняття настає вже через 40 хвилин. У боротьбі з абстинентного синдрому допомагає лікувальний курс, який триває від 4 до 10 днів, при добовій дозі 0,5-1 г препарату.

Янтарна кислота надходить в наш організм разом з квашеною капустою, чорним хлібом, море і кисломолочними продуктами. Однак такої кількості буває недостатньо, щоб мінімізувати вплив спиртного на організм. Іноді без речовини в таблетках не обійтися.

3 Відгуки про ефективність засобу - що говорять люди?

Люди, що випробували бурштинову кислоту при похміллі, залишають безліч відгуків, багато з яких досить суперечливі. Найбільше коментарів від жінок, які виділяють як поліпшення самопочуття після прийому, а й зміни при профілактичному курсі. Зокрема, вони відзначають поліпшення стану нігтів, волосся і кольору шкіри, зняття набряклості особи, а також втоми і швидке відновлення сил. При похмілля найбільшу кількість відгуків присвячено усуненню бурштинової кислотою головного болю, почуття нудоти і блювоти.

При похмілля найбільшу кількість відгуків присвячено усуненню бурштинової кислотою головного болю, почуття нудоти і блювоти

Антипохмелин на основі бурштинової кислоти

Багато рекомендують її, як одне з найкращих засобів від похмілля, особливо хвалять Антипохмелин на основі бурштинової кислоти, радячи приймати його перед розпиванням алкоголю. Після вживання багато хто відчуває ефект практично відразу або через деякий час. Лікарі також зазначають позитивний вплив бурштинової кислоти при дотриманні правильного дозування і попередньому очищенні кишечника, але не рекомендують його язвенникам.

Чимало позитивних відгуків присвячено невеликій вартості препарату. Пишуть, що його прийом звільняє від болісної головного болю і виснажливої ​​нудоти.

На що впливає речовина і чи не шкідливо воно для здоров'я?
Відгуки про ефективність засобу - що говорять люди?
На що впливає речовина і чи не шкідливо воно для здоров'я?
Як бурштинова кислота справляється з похміллям, і в які препарати вона входить?
Відгуки про ефективність засобу - що говорять люди?

Новости