Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

10 найпопулярніших напоїв в Іспанії

Тінто де Вера (tinto de verano)

Літній варіант червоного вина Літній варіант червоного вина. Багато іспанців вважають за краще не сангрию, а саме цей освіжаючий напій, суміш червоного вина з содовою або лимонадом.

Туристичні бари часто пропонують відвідувачам сангрию за завищеними цінами, в той час як тинто де Верано можна спробувати в будь-якому місцевому закладі за більш ніж помірну плату.

Джин - тонік (gin tonic)

Іспанці вивели старий добрий коктейль на нову висоту, зробивши його самим модним напоєм останніх років Іспанці вивели старий добрий коктейль на нову висоту, зробивши його самим модним напоєм останніх років.

Джин-Тонік, настільки популярний в кращих барах країни, подають у великих келихах округлої форми з великою кількістю льоду і різноманітними вишуканими добавками.

Пиво (cerveza)

В Іспанії недостатньо просто замовити «два пива» - його різноманіття тут набагато ширше, ніж можна собі уявити В Іспанії недостатньо просто замовити «два пива» - його різноманіття тут набагато ширше, ніж можна собі уявити. Самі місцеві жителі найчастіше замовляють пиво в «Каньяс», маленьких склянках, які дозволяють напою залишатися прохолодним і освіжаючим. Деякі вважають за краще «Добло», розмір якого в два рази більше, або «Харрі» - кухоль. Любителям бутильованої пива варто вивчити слова «ботейін» і «Терса», якими позначають пляшки ємністю 250 і 330 мл. Шанувальникам Шенді, або змішаного з лимонадом пива, стане в нагоді його іспанська назва «клара кін лимон».

Сидр (sidra)

Їм славляться північні регіони країни - Астурія, Галісія і Країна Басків Їм славляться північні регіони країни - Астурія, Галісія і Країна Басків. На частку першої припадає 80% від загального обсягу виробленого в Іспанії сидру. Скуштувати його можна по всій країні, і краще за все для цього підходять спеціалізовані бари, іменовані «сідрерія». Мистецтво подачі сидру полягає в тому, щоб тримати пляшку над головою і наливати напій в широкий келих, щоб з'явилися пухирці.

Вермут (vermut)

Вермут настільки популярний в Іспанії, що у нього з'явилося навіть своє законне час дня - рівно перед обідом, коли жителі країни, особливо мадридці і каталонці, збираються і випивають по склянці Вермут настільки популярний в Іспанії, що у нього з'явилося навіть своє законне час дня - рівно перед обідом, коли жителі країни, особливо мадридці і каталонці, збираються і випивають по склянці.

Щоб зробити досвід ще більш автентичним, варто замовити розливний вермут, який в Іспанії називають «де Гриф".

Гарячий шоколад (chocolate caliente)

Неможливо виїхати з Іспанії, не скуштувавши традиційну місцеву випічку чуррос з гарячим шоколадом Неможливо виїхати з Іспанії, не скуштувавши традиційну місцеву випічку чуррос з гарячим шоколадом.

Він не має нічого спільного з водянистими напоями, більше нагадують какао, які часто подають в інших країнах під цією назвою: іспанська гарячий шоколад має дуже густу констістенцію і насичений смак.

Чаколі (chacolí)

Сухе біле вино чаколі виробляють в Країні Басків Сухе біле вино чаколі виробляють в Країні Басків.

Однак зустріти його можна по всій країні - це традиційний напій, що подається в закладах баскської кухні разом з закусками тапас або пінчос.

Як і сидр, чаколі розливають в келихи з висоти, щоб вино заграло.

Калімочо (calimocho)

Цей напій, батьківщина якого також знаходиться в Країні Басків, готується шляхом змішування червоного вина і кока-коли в пропорціях 1: 1 Цей напій, батьківщина якого також знаходиться в Країні Басків, готується шляхом змішування червоного вина і кока-коли в пропорціях 1: 1. Його дуже любить молодь: калімочо популярний серед учасників так званих «ботельонес», або масового розпивання алкоголю на вулиці. Втім, зараз його можна замовити практично в кожному барі Іспанії, де калімочо подають з великою кількістю льоду.

Орчата (horchata)

Традиційний для Валенсії напій готують з земляного мигдалю, води і цукру Традиційний для Валенсії напій готують з земляного мигдалю, води і цукру. Виробництво Орчата контролюється власним регуляторним радою.

Найбільшу славу завдяки їй набуло містечко Альборая. На вулицях міста налічується безліч спеціалізованих барів, де можна спробувати Орчата.

Херес (jerez)

Своєю назвою цей напій зобов'язаний однойменному андалуські місту, де він проводиться Своєю назвою цей напій зобов'язаний однойменному андалуські місту, де він проводиться.

Як і у випадку з шампанським, найменування якого можуть носити тільки ігристі вина з регіону Шампань, хересом звуть виключно вино, вироблене в околицях Хереса-де-ла-Фронтера.

теми: туризм Херес-де-ла-Фронтера

Новости