Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращий фільм на 1-е травня

Довго вибирав, що подивитися в цей святий для кожного трудящого людини свято Довго вибирав, що подивитися в цей святий для кожного трудящого людини свято.

вибрав безсмертний "Любов і голуби" . Абсолютно вічна класика, просто шедевр, який дивився вже раз тридцять і подивлюся, сподіваюся, ще стільки ж. Знаю вже напам'ять кожен кадр і кожне слово, а все одно насолоджуюся.

При цьому обов'язково згадую, як цей фільм довбали в "Літературці", коли він тільки вийшов. Я тоді був в класі у восьмому-дев'ятому. Читав в "Літературці" (яка, за словами Жванецького, вкусила сама себе і отруїлася) ублюдочною статтю одного такого "критика" і ще подумав, що обов'язково потрібно подивитися.

Подивився - і так зрадів, що з нього не вийшов до цих пір. Меньшов - просто геній. Так само як і чудові актори, що знялися в цьому фільмі.

За Юрського - дядька Митю - окреме спасибі всім. Це щось неймовірне! Втім, Тенякова - баба Шура - це теж шедевр. Але там все - шедеври! Всіх, кого ні згадай - Михайлов, Дорошина, Гурченко!

Втім, є в улюбленому фільмі і один кумедний ляп. Коли Раїса Захарівна приходить до Надюсі - на дворі ніч. За вікном темно. Далі знаменита сцена "Дівчата, уйміте, вашу мать!", - після чого йде.

А потім показують Васю в її квартирі - ясний день. Приходить Раїса Захарна і, сумуючи, просить поставити "Елегію" Масне. Потім Вася питає: "Ти що, до Наді ходила"? І Раїса Захарна відповідає: "Мені СЬОГОДНІ зробили так боляче!" Так чому сьогодні-то, коли вона ходила в ніч, а сьогодні - день?

Проте на цей невеликий ляп, зрозуміло, наплювати. Фільм просто геніальний.

Upd: В двохсотий раз переглянув і знайшов ще один ляп. Вася їде на курорт в своєму золотистому краватці. Знайомиться з Раїсою Захарівною. У сцені, коли вони на тренажерах - він вже в синьо-чорному краватці, який йому Раїса подарувала перед дельфінарієм. Потім ряд сцен, коли він знову в єдиному золотистому, і тільки потім вона йому дарує синьо-чорний. "Підходить до костюму. І до очей". Скріншот лінь робити. Але будь-хто може переконатися.

Upd2: Цікавий розповідь про зйомки фільму .

Потім Вася питає: "Ти що, до Наді ходила"?
Так чому сьогодні-то, коли вона ходила в ніч, а сьогодні - день?

Новости