Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

РЖД оголосили розпродаж квитків на поїзди далекого прямування

Компанія «РЖД» почала продаж квитків на поїзди далекого прямування зі знижкою до 90% на місця в плацкартних вагонах і до 70% на верхні полиці в купе. Про це повідомив сайт компанії. Компанія «РЖД» почала продаж квитків на поїзди далекого прямування зі знижкою до 90% на місця в плацкартних вагонах і до 70% на верхні полиці в купе

В рамках акції «Тиждень подарунків» за низькими цінами пасажири зможуть дістатися до Брянська, Новосибірська, Омська, Астрахані, Липецька, Москви, Санкт-Петербурга, Льгова і Йошкар-Оли. Купити квитки можна з 21 по 25 травня в залізничних касах далекого прямування, на сайті РЖД або за допомогою мобільного додатку «РЖД Пасажирам». У вартість не входить сервісний збір, також за окрему плату потрібно буде придбати постільну білизну. Пропозиція діє на дату з 21 травня по 7 червня. Вигідна пропозиція приурочено до початку шкільних канікул.

Безповоротні залізничні квитки з'являться в продажу вже в 2019 році. Такі квитки можна буде придбати в купе на поїзди далекого прямування. Дану інформацію підтвердив глава РЖД Олег Бєлозьоров. За його словами, відповідний закон вступить в силу з 1 січня наступного року. До цього часу компанія «РЖД» повинна налагодити всі механізми для того, щоб якісно надавати клієнтам цю послугу.

Поділитися статтею

Новости