Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжні тури на Кіпр з Києва

ВІДПОЧИНОК на Кіпрі: ТУРИ В СЕЗОНІ 2019!
Бронювання турів з прямими вильотами з Києва

Запрошуємо на Кіпр Запрошуємо на Кіпр! 7 причин вибрати КІПР для відпочинку з дітьми!

3). Дорога на Кіпр не втомлює для дитини. Переліт до Ларнаки з Києва не довгий. Трансфер з аеропорту до курортів займає не більше 2-х годин.

4). Готелі Кіпру прекрасно підходять для відпочинку з малюками. У всіх готелях прекрасно розвинена інфраструктура і надається якісний європейський сервіс. Відпочинок на курортах Кіпру спокійний і безтурботний. А місцеві жителі чудово ставляться до туристів з України і особливою трепетно ​​ставляться до відпочиваючих з дітьми.

5). Історія Кіпру дуже цікава. Тут є безліч старовинних історичних пам'яток, які викликають величезний інтерес у дітей-школярів.

6). Любителі розваг можуть відвідати прекрасні розважальні комплекси, аквапарки, парки з атракціонами, океанаріум і багато інших цікавих місць.

7). Для громадян України віза на Кіпр ставиться безкоштовно і дуже просто. Для отримання візи необхідно лише заповнити необхідну анкету туриста!
Цілий рік на Кіпрі квітуче пишність! На Кіпрі близько 2000 квітучих видів флори. Кіпр навесні є місцем, де можна ніжитися в м'яких променях сонця, і можливість насолодитися природною красою казкового квітучого острова.

ВІДПОЧИНОК на Кіпрі 2019

ТУРИ НА КІПР З КИЄВА: СЕЗОН 2019
На будь-які дати вартість, будь ласка, запитуйте. Готелі 4 ** і 5 ** на Кіпрі, 7 ночей:

ВАРТІСТЬ ТУРІВ НА КІПР З КИЄВА (ціна за тур на двох):
Кіпр, Айя-Напа, Napa Plaza 4 *, BB, Superior Inland View with Balcony (Standard), DBL = 980 EUR
Кіпр, Ларнака, Palm Beach Hotel and Bungalows 4 *, ВB, Twin Inland View (Standard), DBL = 1080 EUR
Кіпр, Айя-Напа, Nelia Gardens 4 *, Нb, Standard, DBL = 1060 EUR
Кіпр, Пафос, Aquamare Beach Hotel 4 *, BВ, Inland View (Standard), DBL = 950 EUR
Кіпр, Лімассол, Poseidonia Beach Hotel 4 *, ВB, Inland View (Standard), DBL = 1250 EUR
Кіпр, Корал Бей, Crown Resorts Horizon 4 *, НВ, Mountain View (Standard) DBL = 990 EUR
Кіпр, Пафос, St. George Hotel 4 *, ВВ, Land View (Standard), DBL = 1250 EUR
Кіпр, Пафос, Azia Beach 5 *, НВ, Mountain View (Standard), DBL = 1100 євро
Кіпр, Протарас, Grecian Park Hotel 5 *, ВВ, Inland View (Standard), DBL = 1200 євро
Кіпр, Айя-Напа, Ларнака, Adams Beach Hotel 5 *, НВ, Classic Inland View / Sde Sea View, DBL = 1 345 євро

У вартість туру на Кіпр включено:

- проживання в готелі з обраним харчуванням
- трансфер аеропорт-готель-аеропорт
- міжнародний авіапереліт Київ-Ларнака-Київ або Харків-Ларнака-Харків (тривалість ~ 3 години).
- медична страховка (30000 EUR), страховка від нещасного випадку (1000 EUR)

ТУРИ НА КІПР З ХАРКОВА: СЕЗОН 2019
ОРІЄНТОВНА ВАРТІСТЬ ТУРІВ НА КІПР З ХАРКОВА (ціна за двох) на 7 ночей:

Тур на Кіпр, 7 ночей, Napa Plaza 4 *, Айя-Напа, Сніданок, Dbl (Superior Inland View balcony) = 1210 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Melpo Antia 4 *, Айя-Напа, Напівпансіон, Dbl (Studio) = 950 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Avlida 4 *, Пафос, Напівпансіон, Dbl (Inland View) = 1150 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Crown Resorts Horizon 4 *, Пафос, Напівпансіон, Dbl (Inland View) = 1140 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Golden Bay Beach Hotel 5 *, Ларнака, Сніданок, Dbl (Inland View) = 1320 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Grecian Park Hotel 5 *, Протарас, Сніданок, Dbl (Inland View) = 1350 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Aphrodite Hills Holiday Recidences 5 *, Пафос, Сніданок, DBL (1 Bedroom) = 1500 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Azia Beach Resort 5 *, Пафос, Сніданок, Dbl (Mountain View) = 1350 €
Тур на Кіпр, 7 ночей, Adams Beach Hotel 5 *, Айя-Напа, Напівпансіон, Dbl (Classic) = 1500 €

Додатково оплачується (за бажанням):

- страховка від невиїзду - 4% від вартості туру (страхується невильоту по істотним причин (хвороба тощо)
Застосування страховки від невиїзду означає, що фінансові втрати замовника туру при відмові від поїздки по істотним причин зводяться практично до нуля.

В Кіпр цілий можливі прямі вильоти з Києва, стикувальні з Харкова. Розклад вильотів і вартість авіаквитків запитуйте, будь ласка, у менеджерів.

КІПР

Ох, не дарма все-таки Кіпр називають перлиною Середземного моря. Цей неймовірний острів примудряється поєднувати в собі історичну велич і красу сучасності, функціональність і багатство грецької культури. Кіпр - це земля любові, адже недарма тур на Кіпр користується таким великим спосіб у молодят з усього світу. Саме сюди більшість сімейних пар воліє приїжджати на медовий місяць. Крім того, тур на Кіпр полюбився любителям міфології, оскільки за давньою легендою саме тут, на Кіпрі, з морської піни народилася богиня любові і краси Афродіта.
Ох, не дарма все-таки Кіпр називають перлиною Середземного моря Тури на Кіпр - це унікальна можливість чудово відпочити і запастися враженнями на кілька років. Особливо варто сказати про те, як хороші кіпрські пляжі. Тур на Кіпр полюбився також людям, які вважають за краще водні види спорту і пляжний відпочинок. Крім традиційного, виділяють також екскурсійний тур на Кіпр, адже на цьому приголомшливому острові є маса всіляких історичних пам'яток. Античні руїни уживаються зі старовинними замками хрестоносців, в той час як монастирі мирно сусідять з маленькими гірськими поселеннями.
Тур на Кіпр взимку порадує туристів можливістю покататися на лижах, а після цього спуститися з гір на пляж і зануритися в теплі води Середземного моря. Екзотика, що тут ще говорити! Тур на Кіпр залишить у Вашій душі незабутній слід, подорож на острів кохання не забудеться Вами ніколи.
Перед початком Посту на Кіпрі святкують Масляну, яка тут називається карнавалом Апокрео. Барвисті і веселі карнавальні ходи проходять в кожному куточку цього чудового острова. А вечорами веселощі переміщається в кафе і клуби, а в готелях для мандрівників влаштовують незабутні маскарадні вечірки. Тур на Кіпр, безсумнівно, припаде до душі любителям нічного життя.
Удосталь на Кіпрі представлені скелясті кручі і піщані бухти, що, без сумніву, сподобається любителям незайманої природи.
Поїздка на Кіпр - це чисте повітря, красиві і комфортні пляжі, унікальний за своїми оздоровчим властивостям клімат і доступні ціни. Безсумнівно, відвідавши даний острів, Ви назавжди залишите в своїй душі його частинку. Незалежно від пори року і місця відпочинку, тур на Кіпр гарантує Вам казковий відпочинок, оскільки сам Зевс протегує даному острову і піклується про всіх його гостях.
Рекомендуємо такі VIP - готелі на Кіпрі:

Готель GRAND RESORT 5 *
VIP-відпочинок за прекрасною ціною. Саме в Grand Resort 5 * під час свого візиту на Кіпр зупинялася британська королева. Коли потрапляєш в Grand Resort, королівський вибір стає зрозумілий. Чисто англійська розкіш вікторіанської епохи, білі тераси в кольорах, хто сходить до моря, і шелест пальм на березі. Буяння зелені - саме влучний вислів для характеристики території не передбачені.

Готель AMATHUS BEACH HOTEL LIMASSOL 5 * (Лімассол)
Класика розкоші в Лімассолі. Це не просто готель. Це - душа Лімассола. Побудований на місці стародавнього царства Аматус, цей готель вважається одним з кращих на Кіпрі. Розкішні номери, чудовий пляж, безліч морських розваг, басейни з прісною водою, в яких можна скупатися, якщо не хочеться йти до моря, вишукані ресторани з національною і середземноморської кухнею. Рибні делікатеси ресторану Amathus вважаються найкращими в Лімасолі. Цей елегантний готель, розташований в мальовничому тропічному парку на березі моря, на власному пляжі, протяжністю 200 метрів, є членом групи "Лідируючі готелі світу".

Готель AMATHUS BEACH HOTEL PAPHOS 5 * (Пафос)
Класика розкоші в Пафосі. Розкішний п'ятизірковий готель, що входить до групи The Leading Hotels of The World. Височашій рівень обслуговування, номерів, дизайну і ландшафту території, переліку та якості послуг, що надаються і багато чого іншого. Колони і мармур, простір і затишок створюють незабутню атмосферу ексклюзивного відпочинку. Рекомендуємо для розкішного респектабельного відпочинку.

Готель INTERCONTINENTAL APHRODITE HILLS 5 *
Краща академія гольфу, теніс, верхова їзда та інші види елітного відпочинку. Абсолютно унікальний готель для Кіпру! Він поєднує в собі розкіш справжнього 5 * готелю і всі необхідні умови для прекрасного активного відпочинку! Спроектований у вигляді невеликої надзвичайно розкішним села (на розвиток проекту було витрачено 150 млн англійських фунтів стерлінгів!) Aphrodite Hills об'єднує одне з трьох кіпрських професійних полів для гольфу, тенісну академію, школу верхової їзди, чудовий SPA-центр, ну і звичайно ж кілька басейнів , безліч ресторанів і комфортні умови для проживання. Рекомендуємо для розкішного ексклюзивного і, однозначно, незабутнього відпочинку!

Готель LE MERIDIEN LIMASSOL SPA & RESORT 5 * (Лімассол)

Тут кращий SPA-курорт Кіпру. Найзнаменитіший п'ятизірковий готель на Кіпрі, що знаходиться під управлінням міжнародної мережі. Володар багатьох нагород з 2003 року працює за системою «Residents only» - широкий вибір послуг, найвищий світовий рівень сервісу і кращий на Кіпрі центр таласотерапії - виключно для гостей готелю на просторій зеленій території в 10 гектар.

Google

Новости