Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Акції Корона Техно

Фабрики друку Epson купують в «Корона Техно»

Незважаючи на те, що на дворі вік сучасних технологій, час, коли практично все можна вмістити на цифровому носії, принтери не втрачають своїх позицій і досі актуальні будинку і в офісі.

«Корона Техно» представляє лінійку моделей принтерів cерии Фабрика друку Epson, одного зі світових лідерів ринку принтерів і МФУ. За 5 років зі старту продажів в Білорусі серія Фабрика друку Epsonзавоевала довіру багатьох споживачів. У лінійці друкувальних пристроїв обов'язково знайдеться той, що повністю відповідатиме вашим вимогам і можливостям!

У лінійці друкувальних пристроїв обов'язково знайдеться той, що повністю відповідатиме вашим вимогам і можливостям

Друк може бути економічною!

Друк може бути економічною

Надекономічний печаткою кольорових і чорно-білих документів і рекордно низькою собівартістю друку володіє принтер Epson L 110. Вбудовані ємності для чорнила по 70 мл і правильний контроль витрати матеріалів дозволяє економно використовувати чорнило при цьому не втрачаючи в якості завдяки спеціальній технології Epson Micro. Epson L 110 легко друкує на фотопапері, матовою і глянцевому папері, на картках і на конвертах. Заходьте в «Корона Техно» і забирайте собі цього помічника в розстрочку з платежем всього 528 000 в місяць!

Хочете досягти рекордно низької собівартості друку фотографій Хочете досягти рекордно низької собівартості друку фотографій? Тоді для вас принтер Epson L 800. 6-кольорове пристрій з великими ємностями для чорнила, прекрасно підійде для економічного друку фото, а також друку на CD і DVD. Epson L 800 - відмінне рішення для фотосалонів, приватних фотографів і інших бізнес-користувачів. Сподобалося? Тоді поспішайте придбати в «Корона Техно» в розстрочку . Щомісячний платіж за все 864 100!

МФУ, які можуть більше

Epson завжди прагне до економії, однак не допускає зниження якості Epson завжди прагне до економії, однак не допускає зниження якості. Epson L210 поєднав в собі принтер, сканер і копір і все так же зберігає високу економічність друку як кольорових, так і чорно-білих документів. У компактному 4-кольоровому МФУ Epson L210 передбачені об'ємні контейнери для чорнила. Завдяки своїй конструкції вони легко заправляються, а спеціальна система блокіровкіобеспечіт безпечне транспортування пристрою. Швидше транспортуйте його з магазину «Корона Техно», тим більше, що в розстрочку платіж складе всього 672 000 в місяць!

Ще одне компактне і надекономічного МФУ - Epson L222 Ще одне компактне і надекономічного МФУ - Epson L222. З ним ви зможете сканувати, друкувати, копіювати і одночасно економити. Як і в інших пристроях лінійки Фабрики друку Epson, в даному МФУ замість картриджа використовуються ємності з чорнилом. Завдяки правильній системі витрати матеріалу стартового набору з 4-х контейнерів може вистачити приблизно на 3 роки (при середньому навантаженні 300 стр. / Міс.) Коли ж купувати, якщо не зараз? Тепер Epson можна взяти в розстрочку всього за 752 000 в місяць!

МФУ, які друкують на відстані

Економте не тільки витратні матеріали, але і ваш час і простір Економте не тільки витратні матеріали, але і ваш час і простір! МФУ Epson L366 зробить ваше життя ще комфортніше, адже з ним можна друкувати і сканувати по Wi-Fi. Поставте МФУ в будь-якому зручному для вас місці квартири або офісу і відправляйте завдання по Wi-Fi! Крім того ви з легкістю зможете друкувати і сканувати з вашого мобільного пристрою на платформі iOSілі Androidблагодаря підтримки програми Epson iPrint. Спробуйте всі ці можливості у себе вдома, адже Epson тепер доступний кожному в розстрочку за 848 100 в місяць!

Позбавтеся від зайвих проводів! Epson L456 - це компактний пристрій, що підтримує додаток Epson iPrint і дозволяє працювати по Wi-Fi-підключення. Крім цього дана модель оснащена екраном діагоналлю 3,7 см і слотом для читання карт пам'яті. Друкуйте прямо зі смартфонів, не використовуючи точку доступу, завдяки функції Wi-Fi Direct. Суперпропозиція, від якого дійсно складно відмовитися. Особливо тепер, коли Epson L456 може стати вашим в розстрочку за 912 100 в місяць!

«Корона Техно» завжди знає, як зробити ваше життя ще більш технологічні!

Працюйте або просто зберігайте кращі моменти вашого життя на фото з принтерами і МФУ від Epson!

Розстрочка надається з залучення кредитних коштів банків-партнерів. Процентна ставка по кредиту становить від 0,000001 до 0,1% річних (залежно від банку).

Ціни (щомісячні платежі) вказані станом на 16 лютого 2016р. і можуть бути змінені. Актуальні ціни, наявність товару і докладні умови розстрочки уточнюйте в магазині.

Хочете досягти рекордно низької собівартості друку фотографій?
Сподобалося?
Завдяки правильній системі витрати матеріалу стартового набору з 4-х контейнерів може вистачити приблизно на 3 роки (при середньому навантаженні 300 стр. / Міс.) Коли ж купувати, якщо не зараз?

Новости