Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Ти - жінка мрії

Вже більше десяти років Baltic Marriage Agency є лідером на ринку надання послуг знайомства з метою створення сім'ї і міцних довгострокових відносин. На нашому рахунку не один десяток щасливих пар. Що зупиняє Вас від нового "старту" у Вашому житті? У цьому сезоні Baltic Marriage Agency пропонує ексклюзивну пропозицію кожній жінці - базові послуги з арегістріровавшімся до 10.09.2015 - безкоштовно!

Чи не важливий ваш вік і попередній успішний або не дуже досвід - ми беремо з минулого тільки найкраще і продовжуємо розвиватися особистісно та професійно. Ми не просто шлюбне агентство, що розміщує анкети, ми - спільнота успішних жінок!

Через терни до зірок

Скажімо прямо, що чоловіків набагато більше, ніж жінок, тобто попит перевищує пропозицію! І це можна назвати феноменом, тому що в Латвії за статистикою жінок більше ніж чоловіків, але справа в тому, що основні наші клієнти-чоловіки - це успішні дорослі чоловіки з Італії, Англії, Німеччини та інших європейських країн, де, як відомо, по чисельності чоловіки перевершують кількість жінок. Не зустрівши свою половинку у себе на батьківщині, чоловіки шукають щастя в інших краях Європи. Крім того, є частина російськомовних іноземців, для яких спілкування рідною мовою, загальні культурні традиції і коріння має величезне значення. Є і клієнти - чоловіки з Латвії. У кожного свої причини, але головне, що всі ці чоловіки мають серйозні наміри і гідні вашої уваги.

Люди втомилися від знайомств по інтернету, адже часто невідомо, хто знаходиться по ту сторону профайла. Немає гарантії, що ти листуєшся з реальною людиною. Анкетні дані і фотографії не перевіряються на достовірність.

Ми завжди зустрічаємося з клієнтами особисто, або маємо рекомендації від наших партнерів.

Більшість чоловіків звертається до нас з проханням допомогти знайти супутницю життя до онфіденціально, тому побачити їх анкети можна в нашому офісі або отримавши статус ВІП на сайті.

Після реєстрації анкети ваші дані стають доступні для перегляду всіх зареєстрованих чоловіків, і при появі інтересу агентство організовує зустріч.

(Особисті контактні дані ми даємо чоловікові тільки з вашої згоди)

Немає обмеження на кількість зустрічей, які завжди проходять в престижних ресторанах Риги. Ми вважаємо, що жінка повинна відправлятися на зустріч-побачення як королева, тому кожна жінка отримує подарункову карту в розмірі 20 євро на таксі.

(Наші дами часто отримують в подарунок від чоловіків професійні фото-сесії, квіти і курси іноземних мов)

Хочемо сказати, що час "моделей" закінчилося разом з 90-ими, і зараз чоловіки хочуть знайомитися з розумними і цікавими жінками. І це саме те, на що ми робимо акцент у своїй діяльності. Ми впевнені, що тільки у прагне до розвитку жінки в рази збільшуються шанси зустріти "свого чоловіка", адже життя завжди дає нам те, чого ми варті в даний момент, а досконалості - немає меж!

Клуб успішних жінок

Ми організуємо і беремо участь в різних заходах - спільні відвідування опери, театрів, спа-центрів, нічних клубів, проводимо регулярні семінари і тренінги, авторські зустрічі з художниками, музикантами і літераторами, кіно-перегляди і багато іншого. Все це відбувається під егідою нашого проекту "Клуб успішних жінок Латвії". Ми даємо нашим жінкам максимальну можливість розвиватися, розширювати коло знайомих, друзів та інтересів. Не треба більше Його чекати! Він обов'язково з'явиться, як тільки Ви будете готові до цього!

Основні напрямки "Клубу успішних жінок Латвії" - розвиток, спрямоване на себе, і благодійна діяльність, спрямована зовні - на тих, кому допомога і увага дуже необхідні. Ми і наші партнери допомагають суспільству інвалідів "Rafaello.lv" , Який проводить навчання та культурні заходи, а також допомагають познайомити їх один з одним з метою створення сім'ї. Також ми підтримуємо благодійний фонд "You and Me" ( www.youandme.lv ), Який вітає дітей в дитячих будинках Риги і Юрмали з днем ​​народження, даруючи їм в подарунок саме те, про що вони мріяли. Іншими словами - для кожної жінки це можливість щось отримати і щось дати. І коли люди починають віддавати, вони починають зовсім по-іншому себе відчувати. Стають насправді щасливими. А коли ти сам щасливий - ти можеш зробити щасливим іншої людини.

Відкиньте всі сумніви! Пам'ятайте, що мистецтво знайомства - це легка, хвилююча гра. У ній немає тих, хто програв, а завдяки Вашим шарму і чарівності, ви можете виграти справжню любов!

Історія успіху і любові

Історія успіху і любові

Марк Бергс і Оксана Аюкова. Марк з Англії, але пропозиція Оксані зробив в романтичній обстановці в Італії. Марк піклується про Оксану і її дочки і у нього є 12-річний син від першого шлюбу. Оксана зайнялася навчанням. З інтерв'ю з Оксаною: "Хто знає, що таке любов? Ти закохався з першого погляду? Ну що це за дурниці, що за дитячий сад! Як можна закохатися, коли ти навіть не знаєш людину? Не знаєш, як він себе поведе, про ніж він думає, що йому подобається ... Тільки поступове вибудовування відносин - і є справжня любов! "

Baltic Marriage Agency
www.balticmarriage.com
Тел. +371 29174271
І-мейл: [email protected]
Автор Юлія Райдер

Що зупиняє Вас від нового "старту" у Вашому житті?
З інтерв'ю з Оксаною: "Хто знає, що таке любов?
Ти закохався з першого погляду?
Як можна закохатися, коли ти навіть не знаєш людину?

Новости