Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санкт-Петербурзький театр музичної комедії

  1. Історія становлення театру
  2. Цікаві факти про театр
  3. Схожі записи
  4. білий театр
  5. Тучков міст
  6. Музей прикладного мистецтва

Справжнім поціновувачам театрального мистецтва і тим, хто тільки починає знайомитися з творчістю кращих артистів комедійного жанру, Театр музичної комедії надає можливість отримати масу позитивних емоцій від перегляду вистав і мюзиклів.

Історія становлення театру

Історія становлення театру

Розташований в центральній частині Петербурга Театр музичної комедії зовсім молодий. Його історія почалася в 1929 р зі злиття двох відомих колективів - Ленінградської оперети і гастролює в місті харківського театру музичної комедії. Перший твір, яке актори перетворили в артистичне виступ - це «Холопка» автора Н. Стрельникова. Прем'єра оперети відбулася в середині вересня 1929 і саме вона дала початок театру.

Що стосується будівлі, то спочатку Театр музичної комедії розташовувався в Госнардома (нинішній Олександрійський парк). Так було до 1938 року, поки театр не перемістився в будівлю на Італійську вулицю, де знаходиться і сьогодні.

Цікаві факти про театр

Цікаві факти про театр

Театр музичної комедії славиться не тільки своєю творчою роботою, а й безліччю цікавих історій і фактів, які нерідко привертають до себе відвідувачів:

  • Практично всі дні блокади під час ВВВ театр радував глядачів цікавими постановками і тим самим відволікав від сумної і лякаючою дійсності. Лише на час, з 1941 по 1944 рр театру довелося переїхати в будівлю Александрінського театру в зв'язку з тим, що в сусіднє будова влучила ворожа бомба.
  • У 1996 році в театрі відкрився Малий зал, який представляє глядачам тільки класичні твори.
  • В репертуарі є кілька творів для дітей: спектакль «Таємничий сад», музична постановка «Алладін» і зимова казка «Одного разу під Новий рік», подивитися яку під час новорічних і різдвяних свят мріють багато школярів.

В репертуарі є кілька творів для дітей: спектакль «Таємничий сад», музична постановка «Алладін» і зимова казка «Одного разу під Новий рік», подивитися яку під час новорічних і різдвяних свят мріють багато школярів

Музичні комедії допомагають не тільки приємно провести час, але і надихають, збагачують розум і розвивають творчість у дорослих і дітей. У Театрі музичної комедії гості і жителі міста можуть щодня подивитися класичні та сучасні постановки у виконанні кращих акторів і оперних виконавців. Якщо ви збираєтеся відвідати місто на Неві, не відмовте собі в задоволення сходити в цей чудовий театр!

comments powered by HyperComments

Схожі записи

Тест: Хранителі Петербурга!

Ми відібрали 20 найбільш незвичайних пам'яток і місць, які буде цікаво відвідати кожному петербуржці і гостю міста!

білий театр

«Біла гвардія, білий сніг, Біла музика революцій». З. Ященко Білий театр - одна з культових сценічних майданчиків Санкт-Петербурга. Історія появи театру так само незвичайна, як його концепція і атмосфера вистав ....

Тучков міст

Величний і строгий Санкт-Петербург відомий на весь світ красою своїх незвичайних мостів. На окрему увагу заслуговує один з головних мостів Північної столиці - Тучков міст. Тучков міст - історія створення В ...

Музей прикладного мистецтва

Історія музею почалася в 1876 р У цей час заклали будівництво училища технічного малювання, яке згодом виховало і випустило багато талановитих діячів мистецтва, архітекторів. Будівельні роботи вели на кошти мецената ...

Новости