Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нічне життя та нічні клуби Ібіци: топ-7 популярних дискотек

  1. Нічні клуби Ібіци - топова 7-ка
  2. 2. Нічний клуб Privilege
  3. 3. Нічний клуб Space
  4. 4. Нічний клуб Ібіци Es Paradis
  5. 5. Нічний клуб Amnesia
  6. 6. Нічний клуб Eden
  7. 7. Нічний клуб Ібіци El Divino

Якщо на відпочинку для вас головне - нічне життя, то, як то кажуть, всі дороги ведуть на Ібіцу

Якщо на відпочинку для вас головне - нічне життя, то, як то кажуть, всі дороги ведуть на Ібіцу!

Іскриста, що вирує і вічно святкова Ібіца - таким цей острів знає і любить молодь з усього світу. Легендарний острів є меккою для тусовщиків вже більше 30 років. Кращі клуби і діджеї, інтернаціональний склад клаберів, в числі яких і досвідчені рейвери, і нові обличчя, і фріки , Що змагаються один з одним в яскравості і сміливості нарядів, і гламурні знаменитості - все це робить атмосферу Ібіци воістину неповторною. Нічне життя тут екстравагантна і неприборканість, все, що приносить задоволення, дозволено на цьому середземноморському острові насолод.

Клубний сезон на Ібіці скороминущим ніяк не назвеш, в кінці травня клуби влаштовують party в честь відкриття сезону, і з цього моменту свято триває аж до вересня. Протягом цього часу численні клуби працюють кожен день, фактично без обіду і вихідних. Так що за тиждень можна відвідати цілу серію феєричних нічних вечірок! Але вночі справа не обмежується, радимо зазирнути на вечірки, які проходять вдень прямо на пляжі. Музичне меню на будь-який смак, ви зможете побалувати свій слух і віддатися танцю під звуки сучасної електронної музики найрізноманітніших стилів. Тут популярний комерційний хаус, але багато клубів обирають більш витончені ритми, діджеї грають якісний deep house, progressive, electro, minimal і навіть psychedelic trance, techno поряд з жорстким drum and bass.

Ваш вечір буде виглядати приблизно так: ви спостерігаєте чудовий захід, вечеряєте, потім переміщується в центр міста для розігріву в вигляді пари коктейлів і позитивного спілкування. А вже після опівночі відправляєтеся в Клуб з великої літери, на вечірку з вашим улюбленим діджеєм.

Нічні клуби Ібіци - топова 7-ка

1. Нічний клуб Pacha

Нічний клуб Pacha

Pacha - найвідоміший клуб на острові розташований поруч з портом Ібіци. Клуб почав роботу в 1973 році, і з того моменту по світу відкрилося більше 70 філій. Pacha вміщує 5000 чоловік і має кілька танцполів з різною музикою. На головному танцполі частенько грають метри на зразок Frankie Knuckles, John Digweed, David Morales, Paul Oakenfold.

Адреса: Av. 8 d'Agost, 07800 Ibiza

сайт: www.pacha.com

2. Нічний клуб Privilege

Нічний клуб Privilege

Privilege, унікальне місце, носить горде звання найбільшого в світі клубу (вміщує 10 000 чоловік, внесений до Книги рекордів Гіннеса), розташований в центрі острова поруч з Сан-Рафаель. Інтер'єр клубу вражає уява не менше, ніж його розміри. Втомившись від танців, клабери можуть поплавати в басейні, погуляти між пальм або розслабитися в одному з численних Чилаут, милуючись при цьому на зоряне небо.

Адреса: Адреса: Urbanización San Rafael, s / n, 07816 San Rafael

сайт: www.privilegeibiza.com

3. Нічний клуб Space

Нічний клуб Space

Space розташований в районі Platja d'en Bossa (5 хвилин їзди на таксі від Івіс), поруч з аеропортом, так що зліт і посадка кожного літака супроводжуються захопленими вигуками клаберів. Багато хто вважає Space кращим клубом світу. Місце також відоме своїми after-party (наприклад, Manumissions Carry On).

Адреса: Platja d'en Bossa, S / N, 07817 Sant Josep de sa Talaia

сайт: www.spaceibiza.com

4. Нічний клуб Ібіци Es Paradis

Нічний клуб Ібіци Es Paradis

Es Paradis - розташований на береговій лінії Сан-Антоніо, знайти його нескладно, орієнтиром послужить височіє скляна піраміда. Найвідоміший клуб Сан-Антоніо відкрився в 1975 році. Відрізняється дуже красивим інтер'єром, виконаним у світлих тонах, і найбільшим розмаїттям музичних програм. Під час однієї з програм, Fiesta Del Aqua, нижній танцпол до ранку заповнюється водою.

Адреса: Carrer Salvador Espriu, 2, 07820 Sant Antoni de Portmany

сайт: www.esparadis.com

5. Нічний клуб Amnesia

Нічний клуб Amnesia

Amnesia - розташований в самому центрі острова, по дорозі між Івіс і Сан-Антоніо, поряд з містечком Сан-Рафаель. Один з перших клубів на Ібіці відкрив свої двері в далекому 1970 році. Саме тут зародився так званий Балеарський хаус. З недавнього часу тут по п'ятницях проходять знамениті вечірки Manumission, під час яких клуб заповнюється вщерть. Ажіотаж цілком зрозумілий, з огляду на те, що кожна вечірка супроводжується фантастичним шоу. А такої концентрації фріків на танцполі ви більше не зустрінете ніде і ніколи!

Адреса: Ctra. Ibiza a San Antonio, Km 5, 07816 San Rafael

сайт: www.amnesia.es

6. Нічний клуб Eden

Нічний клуб Eden

Eden розташований на береговій лінії Сан-Антоніо. Клуб порівняно новий, але вже шалено популярний.

Адреса: Calle Salvador Espriu, s / n, 07820, Illes Balears

сайт: edenibiza.com

7. Нічний клуб Ібіци El Divino

Нічний клуб Ібіци El Divino

El Divino - розташований на пристані Івіс, в одному з найкрасивіших місць на острові. Це улюблене місце знаменитостей.

Адреса: Paseo Juan Carlos I, 3, 07800 Eivissa

сайт: www.eldivino-ibiza.com

На Ібіці є безліч клубів і скромніше - DC10, Summum, Soap, Underground, Extasis, Love, Bora Bora, KM5 і інші, так що для дослідження нічного життя острова цілого літа мало.

Говорячи про клубах, не можна не згадати і про барах, куди клабери заходять розігрітися - послухати музику і потанцювати в більш розслабленій атмосфері (і з меншими фінансовими витратами). Вхід в більшість з цих закладів безкоштовний, напої коштують дешевше, при цьому за вертушками часто стоять ті ж самі діджеї і звучить та ж музика, що і в клубах. А для створення атмосфери веселощів достатньо 20-30 чоловік. Ось деякі найбільш відомі бари: Guarana Music Bar, Kumharas, Bora Bora Ibiza, The Rock Bar, Bar M, Itaca.

Якщо ви вирішили почати вечір в 7-8 годин, то варто відправитися в Сан-Антоніо і поспостерігати захід за келихом сангрии. Її можна покуштувати в будь-якому з так званих закатних кафе (sunset cafes), які теж є свого роду визначною пам'яткою Ібіци.

Поки закладу на кшталт Mambo, Savannah і Kanya тільки набирають популярність, Café del Mar як і раніше залишається поза конкуренцією. це творіння каталанского архітектора Lluis Géell відкрило свої двері ще в 1980 році. Концепція проста - ви сидите на березі затоки Calo des Moro в Сан-Антоніо і захоплюватися заходом під звуки Амбиент, який грає діджей в барі. Ви насолоджуєтеся видами, хорошою погодою , Музикою, і вами опановує відчуття безмежного щастя. Такий захід запам'ятовується надовго!

Однією з причин подібного успіху цього закладу стали виходять з 1994 року дивовижні альбоми з лаунж-музикою. Café del Mar став піонером в цьому музичному напрямку, і численні послідовники, що з'явилися пізніше, так і не змогли затьмарити його слави.

Очевидно, що про заклади Ібіци можна писати нескінченно, опублікувати багатотомне видання. Але безглуздо тільки читати про нічне життя - нею потрібно жити! Так що якщо ви небайдужі до клубної культури і просто хорошої музики, то поїздка на Ібіцу - обов'язковий пункт у вашій життєвій програмі. Ну, а з усіх питань, пов'язаних з організацією вашого відпочинку в Іспанії звертайтеся в компанію «Іспанія по-російськи».

Тепер найпопулярніші статті про життя в Іспанії і корисні Лайфхак від інсайдерів ви зможете прочитати на нашій сторінці в «Яндекс.Дзен». Підписуйтесь!

Центр послуг для життя і бізнесу «Іспанія по-російськи» - це Ваш гід в світі індивідуального туризму. Організація турів, маршрутів, поїздок, квитки на різні події, екскурсії з кращими гідами, організація свят. Послуги для вимогливих клієнтів.

+7 495 236 98 99 або +34 93 272 64 90 , [email protected]

Новости