Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Для тих, хто хоче весело і з користю провести вихідні в Києві, редакція tochka.net підготувала традиційну добірку захоплюючих фестивалів, концертів та інших цікавих заходів в нашому місті. Дивись, куди можна піти у вихідні 19 - 21 січня, і вирушай за незабутніми враженнями!

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Купання в ополонці

Купання в ополонці

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Вже цієї п'ятниці, 19 січня, православні святкуватимуть Хрещення Господнє. Однією з найвідоміших і популярних традицій в цей день серед українців є занурення в ополонку. Комунальне підприємство "Плесо" оприлюднило список локацій для безпечного святкування Хрещення. Як відзначають в прес-службі підприємства, в межах Києва облаштовано. На кожній з них чергуватимуть рятувальники і працювати медпункти.

  • Коли: 19 cічня
  • Де: список локацій дивись
  • Скільки: безкоштовно

Фільм-виставка

David Bowie is

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

У 2013 році хітом знаменитого Музею Вікторії і Альберта в Лондоні став проект "David Bowie is", який був присвячений легендарному рок-музиканту. Тоді музей поставив рекорд відвідуваності: тільки в Лондоні виставку змогли подивитися 312 000 чоловік, а потім вона вирушила в турне і побувала в Болоньї, Барселоні, Токіо та інших містах. В цілому 1,5 мільйона глядачів побачили ретроспективу життя і творчості музиканта. На виставці були зібрані рукописи, костюми, фотографії та реквізит з виступів Девіда Боуї. Фільм-виставка демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами.

  • Коли: 20 січня, 15:00
  • Де: Кінотеатр "Київ" (вул. Велика Васильківська, 19)
  • Скільки: 150 грн. Купити квитки можна

Кото-ярмарок

Кото-ярмарок

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Уже в ці вихідні в Києві відбудеться кото-ярмарок, на якій будь-який охочий абсолютно безкоштовно зможе обзавестися домашнім улюбленцем. Всі представлені на ярмарку пухнастиків колись були врятовані з вулиць. Зараз вони вакциновані, стерилізовані, пройшли повне медобстеження і навіть мають паспорт і мікрочіп. Відзначимо, захід відбудеться в честь відкриття Центру адопціі тварин.

  • Коли: 20 січня, 12:00 - 17:00
  • Де: вул. Дмитрівська, 39
  • Скільки: безкоштовно

Музей народної архітектури та побуту України

(Пирогово)

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Музей під відкритим небом розташований на околиці Києва, і взимку тут справжня казка! Вартість дорослого квитка - 40 грн, дитячого - 20, а малюкам до 7 років - вхід безкоштовний. Беріть санки, позитивний настрій, і будь упевнена - не тільки дитина буде в захваті, але і ти!

  • Коли: з 10:00 до 18:00. Вихідний - середа
  • Де: Київ (вул. Академіка Тронько (Пирогово)
  • Скільки: дорослим - 40 грн, дітям - 20, а малюкам до 7 років - безкоштовно

Вартові Мрій

Вартові Мрій

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

З 16 грудня по 21 січня йтиме третій сезон зимового 3D-шоу для всієї родини. Режисер-постановник - Євген Кот, також він виконає на сцені роль головного лиходія Дракона. "Вартові Мрій" - це чарівна зимова казка. За сюжетом бездомний хлопчик Макс напередодні Різдва зустрічає Зберігача Мрії. Разом їм належить пройти безліч випробувань. На одній сцені зберуться кращі танцюристи і акробати, а 3D-ефекти і відеомаппінг дозволять створити унікальне високотехнологічне шоу.

  • Коли: 16 грудень - 21 січень
  • Де: Концерт-Холл ВДНГ (вул. Глушкова, 1 пав. 7)
  • Скільки: 190 - 2499 грн. Квитки можна придбати.

Виставка Марії Приймаченко "Невидиме"

Виставка Марії Приймаченко Невидиме

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Марія Примаченко стала символом Нового року не тільки в київському новорічному містечку на Софійській площі, а й в музеї Шевченка. Національний музей Тараса Шевченка вирішив показати зворотний, таємну сторону робіт художниці, які недавно отримав для своєї колекції від Дирекції художніх виставок України.

В рамках виставки в атріумі Національного музею Тараса Шевченка буде функціонувати інтерактивний простір "Prima Maria": величезні розмальовки з зображеннями звірів і птахів Марії Примаченко і яскрава фотозоні з чудовими персонажами художниці.

  • Коли: 19 грудень - 21 січень
  • Де: Національний музей Тараса Шевченка (б-р Т. Шевченка, 12)
  • Скільки: дорослим - 25 грн, школярам, студентам і пенсіонерам - 15 грн. Вхід на відкриття виставки, 21 грудня, безкоштовний

Фестиваль "Льодовиковий період"

Фестиваль Льодовиковий період

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Тебе запрошують на масштабне зимовий подія - святковий новорічний фестиваль "Льодовиковий період". Новорічний настрій та святкову атмосферу створюють мальовничі схили парку, прикрашені яскравими гірляндами, музичний супровід і безліч розважальних локацій для дорослих і дітей.

Тебе чекають снігові гірки для катання на повітряних подушках (snowtubing), контактний зоопарк з цуценятами, катання на санках з хаскі, зона дитячих атракціонів, виставка квіткових композицій в льоду, виставка масштабних снігових фігур, фуд-корти, 5 зон з теплими наметами.

  • Коли: 15, грудня 2017 - 31 грудень 2018, 09:00 - 21:00
  • Де: Нове Співоче поле (вул. Лаврська, 33)
  • Скільки: 50 грн. У вартість входить квиток на спуск зі snowtubing гірки.

виставка фіалок

виставка фіалок

Куди піти в Києві: вихідні 19 - 21 січень

Організатори запрошують тебе на різдвяну виставку фіалок помилуватися квітучою галявиною фіалкового достатку і зануритися в чарівну красу яскравих кольорів! Ти отримаєш всю інформацію про вирощування і правильному догляді за фіалками, зможеш придбати живці, дітки фіалок, горщики, добрива, субстрат, мох-сфагнум.

    • Коли: 9 - 20 січня, 10:00 - 18:00 (неділя - вихідний)
    • Де: Водолікарня, (вул. Попудренка, 34)
    • Скільки: безкоштовно

А якщо ти любиш кататися на ковзанах, обов'язково подивися, в якій ти знайдеш 5 кращих ковзанок Києва!

Всі найяскравіші та найцікавіші новини дивись на головній сторінці жіночого онлайн-ресурсу tochka.net.

Підписуйся на наш telegram і будь в курсі всіх самих цікавих та актуальних новин!

Новости