Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Клуб "Ібіца" | Relax. Супермаркет відпочинку та розваг №1 в Україні


Що може бути краще, ніж насолоджуватися улюбленими мелодіями, вдихаючи аромат легкого морського бризу, або танцювати під запальні ритми музики від відомих діджеїв на березі Чорного моря? Все це можливо в нічному клубі «Ібіца». Кращі концерти в Одесі і запальні вечірки проходять саме тут!

Адреса: Одеса, Пляж Аркадія

Заклад було названо на честь трендового іспанського курорту, де проводить час просунута молодь Європи, і повністю виправдовує свою назву. «Ібіца» розташована на мальовничому чорноморському березі, в респектабельному районі Одеси - Аркадія. Щорічно, з травня по вересень, це місце стає центром клубної і культурного життя для одеситів і тисяч туристів. Комплекс складається з ресторану, концертного майданчика, дискотеки і пляжу. Оригінальний дизайн виконаний в білому кольорі з рожево-блакитною підсвіткою і має форму лабіринту.

Сучасна потужна звукова апаратура і кілька ярусів посадочних місць з відокремленими нішами ідеально підходять для проведення концертів в «Ібіці». Влітку кожні вихідні на сцені клубу виступають відомі українські та зарубіжні зірки. Протягом минулого сезону тисячі відвідувачів комплексу мали можливість почути драйвові хіти від Бумбокс і запалити танцпол разом з Іваном Дорном. Концерт в Одесі Світлани Лободи проходив саме в стінах Ibiza Club на День Незалежності.

Клуб популярний у фанатів всіх музичних напрямків, адже тут виступають не тільки поп-виконавці. Реп і хіп-хоп концерти в «Ібіці» з аншлагом відіграли Баста, АССА, АК-47. Зі сцени концертного майданчика не раз звучала жива симфонічна музика. Але найбільш очікуваною подією сезону став виступ популярної групи GusGus з Фінляндії. Концерт в Одесі проходив в рамках світового турне музикантів, і квитки були розкуплені задовго до шоу.

Відвідавши заклад хоча б один раз, Вам неодмінно захочеться повернутися в «Ібіцу» знову. Кожен новий сезон збирає все більше і більше відвідувачів, що робить клуб найпопулярнішим місцем в Одесі. Ознайомитися з афішею заходів і концертів в «Ібіці» можна на нашому сайті Odessa.relax.com.ua.

Якщо ви хочете відмінно відпочити, отримати масу емоцій і зарядитися енергією, кращого місця ніж Ibiza Club Вам не знайти!

Що може бути краще, ніж насолоджуватися улюбленими мелодіями, вдихаючи аромат легкого морського бризу, або танцювати під запальні ритми музики від відомих діджеїв на березі Чорного моря?

Новости