Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Празькому аеропорту таксі, Трансфер до аеропорту, Рузине

  1. Технічний стан лімузинів.
  2. Безпека клієнтів.
  3. Просте резервування і платіж.

Технічний стан лімузинів.
Кожен лімузин регулярно проходить спеціальне обстеження, що стосується принципових моментів безпеки.
Ці послуги дешевше ніж таксі?
Наші ціни трохи нижчі за ціни таксі, але за умови, що Вам попадеться чесний таксист. В іншому випадку Ви можете заплатити в 2 і навіть в 3 рази більше.
Перевезення з празького аеропорту 24 години
на добу забезпечують 7 днів в тиждень прості, проте ефективні аеропортові такси за маршрутом Прага - аеропорт Рузине. Наші водії добре говорять англійською мовою і добре знають Прагу.
Безпека клієнтів.
Наші клієнти завжди надійно застраховані, так як ми знаємо, що спокій - найголовніше в безтурботне подорож.
Ви їздите в аеропорт регулярно?
Звертайтеся до нас - ми пропонуємо спеціальні VIP-ціни для окремих осіб і груп.

У чому різниця між "трансфером з аеропорту" та "1-годинний орендою"? Ціни майже однакові. Чи можна зробити невелику екскурсію перед поїздкою в готель?
Ціни на трансфер з аеропорту схожі з погодинною орендною платою, так як мінімальний термін оренди становить 1 годину, а трансфер в / з аеропорту займає менше 1 години. Але навіть незважаючи на те, що трансфер з аеропорту займає менше 1 години, в разі трансферу з аеропорту, водій повинен чекати, поки ви пройдете митницю або імміграційну службу, отримаєте багаж. Ми не знаємо, скільки часу може зайняти очікування. Тому, в більшості випадків, для трансферу з аеропорту, водій витрачає набагато більше часу, ніж година оренди. Проте, в більшості випадків, невелика екскурсія по центру міста не складе проблеми перед поїздкою з аеропорту в готель. Однак, ви повинні заздалегідь попередити нас про це при бронюванні; в іншому випадку, наш водій доставить вас прямо в готель.

Я хочу замовити лімузин, але він повинен бути оплачений заздалегідь. Чи є інший спосіб оплатити моє замовлення?
Платити заздалегідь потрібно лише за деякі лімузини (повністю або, щонайменше, 30% від суми). Передоплата може бути проведена різними способами (див. Наш розділ платежів). Як правило, у всіх лімузинах діє послуга танцю на колінах, а для лімузина Hummer необхідний аванс / передоплата.



Безпека клієнтів.
Наші клієнти мають страховку понад базову, обов'язковою за законом: ми знаємо, що спокій - основний елемент безтурботного подорожі.

Czech registration PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. sro IC 27593622
Повний транспортний сервіс забезпечує більше 30 наших досвідчених водіїв.

Просте резервування і платіж.
Якщо Ви хочете замовити перевезення з аеропорту, то просто заповніть бланк або зателефонуйте нам. Заплатити Ви можете після приїзду готівкою або on-line кредитною карткою (оплата вперед) за допомогою служби Paypal.
Наш склад автомашин
пропонує зручну, надійну і дешеву перевезення з або в празький аеропорт. Не потрібно чекати черги на дорогі машини таксі (і занадто високу ціну) або волочитися з багажем в пошуку громадського транспорту.
Досвідчені водії,
говорять англійською мовою. Ми використовуємо досвідчених водіїв, які розмовляють англійською мовою, які спеціалізуються на перевезенні безпосередньо до місця призначення і які добре знають дорогу по Празі.
Наш девіз
Наша компанія забезпечує найкращий трансфер від аеропорту Прага - Рузине до місця, яке Ви нам вкажіть. Девізом нашої компанії є
- надійність,
- компетентність водіїв,
- фіксована ціна за поїздку в більшість районів Праги,
- комфортабельні автомобілі.

Перевозимо людей з аеропорту Прага-Рузине, з залізничних вокзалів (Головний вокзал, вокзал Голешовіце) і з автобусного вокзалу Флоренц в усі Празькі готелі і назад.

Ці послуги дешевше ніж таксі?
Ви їздите в аеропорт регулярно?
У чому різниця між "трансфером з аеропорту" та "1-годинний орендою"?
Чи можна зробити невелику екскурсію перед поїздкою в готель?
Чи є інший спосіб оплатити моє замовлення?

Новости