Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Підготовлено список аеропортів РФ для безвізового транзиту на 72 години

Уряд РФ на початку вересня схвалив ініціативу Мінкультури , Згідно з якою туристи-іноземці, які прибувають транзитом через аеропорти, зможуть перебувати в Росії 72 години без віз. У початковий список російських аеропортів, які мають право впускати в країну таких туристів, Мінкультури включило 11 повітряних гаваней.

Про це повідомляє РІА Новини з посиланням на заступника міністра культури РФ Аллу Манілова.

Готуючи законопроект, міністерство розраховувало на "туристів з міграційно безпечних країн", особливо відзначила Манілова.

За її словами, право безвізового 72-годинного транзиту отримають туристи майже з усієї Європи, зокрема з Франції, Великобританії, Іспанії, Нідерландів, Швеції, Фінляндії, Швейцарії, Австрії, країн Бенілюксу, а також Польщі, Угорщини, Чехії та Словаччини.

Крім європейських країн, сказала Манілова, в цей список увійдуть США і Канада. Крім того, в Азії МЗС РФ опрацьовує в цьому відношенні Китай, Південну Корею, Сінгапур, Японію, Іран, а також Австралії.

За її словами, на кордоні іноземні туристи повинні будуть пред'явити транзитний квиток на рейс російської авіакомпанії, страховку і міграційну карту.

Новости