Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аеропорти Коста-Ріки

  1. Міжнародні аеропорти Коста-Ріки
  2. Столичне напрямок


Кілька десятків аеропортів Коста-Ріки дозволяють без перешкод дістатися навіть у найвіддаленіші ділянки країни. Туризм тут з кожним роком набирає обертів і побачити незаймані джунглі, екзотичних птахів і пляжі з унікальним чорним вулканічним піском прилітають і мандрівники з Росії . Прямих рейсів між Москвою і Сан-Хосе поки немає, але з пересадками в Мадриді або Гавані сюди нескладно дістатися на крилах авіакомпаній Iberia Airlines або Cubana зі стиковками в Мадриді або Гавані. Час в дорозі без урахування пересадок складе близько 15 годин.

Міжнародні аеропорти Коста-Ріки

Право приймати міжнародні рейси мають кілька аеропортів країни:

  • Повітряна гавань в Ліберії в провінції Гуанакасте . Місто, де знаходиться аеропорт, розташований за півгодини їзди від знаменитих тихоокеанських курортів на Золотий Рив'єрі Коста-Ріки.
  • Міжнародний повітряний порт Лимон на південній частині карибського узбережжя обслуговує курорти Кауіта, Пуерто-Велья і Мансанільо. Головний авіаперевізник цього регіону - компанія Nature Air, борта якої здійснюють рейси в Лимон зі столиці країни Сан-Хосе. Незважаючи на міжнародний статус, цей аеропорт Коста-Ріки в даний час не приймає літаки через кордони.
  • Аеропорт Тобіас Боланьос названий на честь льотчика, який заклав основи авіації в державі. Повітряна гавань знаходиться прямо в столиці країни і тут щодня приземляються борту з аеропортів Ліберія і Тамаріндо .
  • Основний міжнародний аеропорт Коста-Ріки розташований в 20 км від Сан-Хосе і саме він приймає основну масу зарубіжних туристів.

Столичне напрямок

Аеропорт в столиці Коста-Ріки називається Хуан Санта Марія. Він є другим по завантаженості в центральній Америці після панамського і обслуговує щорічно до 4,5 млн. пасажирів.
У зону вильоту аеропортового терміналу допускаються лише пасажири з роздрукованими електронними квитками або посадочними талонами. При вильоті з Коста-Ріки доведеться заплатити аеропортовий збір, сума якого становить, в перерахунку на долари США , Близько 30 $.
Головна авіакомпанія, що базується в цьому порту, - Avianca, а крім неї свої літаки сюди відправляють ще American Airlines з Майамі і Нью-Йорка , Delta Air Lines з Атланти , United Airlines з Чикаго і Вашингтона і US Airways з Шарлотти.
Air Canada доставляє в аеропорт Коста-Ріки туристів з Торонто , А British Airways - з Лондона . Кубинці і іспанці літають з Гавани і Мадрида відповідно, а Aeromexico з'єднує Сан-Хосе з Мехіко .
Столична повітряна гавань в своєму розпорядженні два терміналами, з яких за внутрішні рейси відповідає Термінал D, а всі міжнародні приземляються в Терміналі М.
Трансфер з аеропорту можливий на громадському транспорті або таксі. Крім того, у готелів дуже популярна послуга зустрічі своїх гостей в аеропорту, що зводить до мінімуму небезпеку виникнення мовного бар'єру з водіями таксі та автобусів, які не знають англійської.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 08.10.2015


фотографії

Популярні статті

Купити авіаквиток за найкращою ціною



Новости