Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новий автобусний маршрут «Прага-Маріанські Лазні»: голосуємо! / Курси чеської мови в Маріанські Лазні (Чехія)

автобусне агенство Student Agency проводить онлайн-опитування про доцільність запровадження нових автобусних маршрутів. У їх числі - автобусне сполучення «Прага-Маріанські Лазні». Новий маршрут, якщо він буде, почне діяти в 2013 році, і, імовірно, добиратися їм до Праги буде швидше і дешевше, ніж поїздом.

Фото: cz Фото: cz.wikipedia.org

На даний момент зручного автобусного сполучення між Прагою і Маріанка немає: автобус ходить рідко і йде довго, вигод у порівнянні з поїздкою на поїзді нема ніяких. Більшість студентів вважають за краще добиратися до Праги поїздом, який триває три години, а квиток на нього варто 247 крон (зі знижкою по In-Kart'e - 185 крон). Скільки буде коштувати новий автобус - поки не відомо. Швидше за все, ціна буде в районі 190 крон, якщо без знижок. Але так як ми - студенти курсів при Карловому університеті, нам можна буде користуватися пільговим тарифом .

Student Agency - найбільша транспортна компанія в Чехії, займається продажем квитків на літаки та автобуси. Вважається, що саме автобусами цієї компанії подорожувати найвигідніше, особливо за кордон. Зараз, коли наближається Новий рік і Різдво, це дуже актуально, адже багато студентів збираються на свята поїхати в Німеччину, Австрію і т.д. У компанії є онлайн-служба бронювання і покупки квитків. Для студентів молодше 26 років діють знижки . Крім того, відкрита ціла система знижок для часто подорожуючих.

Новости