Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бюджетних туристів на Кіпрі стає більше

Спад російського турпотоку на Кіпр за підсумками поточного року прогнозується на рівні всього 10%. Про це на Конференції Об'єднаної мережі ТБГ і «Гарячі тури» заявив глава московського офісу по туризму країни Дімітріс Дімітріу.

«З огляду на економічну ситуацію, це непоганий результат. Російський турист все одно сприймає Кіпр як безпечне європейський напрямок, де хороше співвідношення ціни і якості турпослуг », - зазначив представник Кіпру.

як розповіли TourDom.ru в керівництві «Бібліо-Глобус», за їхніми даними, Кіпр втратив туристів в сегменті дорогого відпочинку - до 15%, а ось бюджетних запитів, навпаки, стало більше на 20%. «Кіпрським преміальним готелям складно конкурувати з турецькими 5 *, особливо при таких показниках євро», - відзначили в керівництві туроператора.

Спостерігачі звертають увагу, що Кіпр знаходиться в кращому становищі ніж багато інших туристичні напрямки. Про це говорять і результати маркетингового дослідження Служби «БАНК»: країна увійшла в трійку лідерів з продажу цього літа у турагентів. Лідером очікувано стала Туреччина (31% голосів), за нею йдуть Греція (22%). У Кіпру 14%, що з огляду на невелику територію острова можна оцінювати як серйозне досягнення.

Новости