Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Путівник по LEGOLAND для всієї родини

Пост від: Jazz Tour на 06.04.2016 в Головна сторінка Коментарі до запису Путівник по LEGOLAND для всієї родини відключені 4,009 перегляди

Стати ніндзя і битися з драконом, покрутитися в механічній руці «Power Builder», першим дістатися до виходу в «Храмі» або проїхатися по американських горах «Дракон» або все ж насамперед в Будинок страху і привидів? Такі питання виникають у дорослих гостей парку, уважно вивчають карту LEGOLAND, на яку нанесені тематичні зони, розраховані на дітей у віці від 2-х до 13 років. Прокласти правильний маршрут не так-то просто, адже те, що буде цікаво малюкам, може не сподобатися підліткам або навпаки. На території парку понад 50 атракціонів, безліч шоу, модний кінотеатр, акваріум з акулами, кілька ресторанів і кафе з закусками. Так що будьте впевнені, що кожен член вашої родини або компанії знайде собі тут заняття до смаку!

В даному путівнику зібрані лише 6 кращих місць LEGOLAND, перераховані моменти, яких краще уникати, а також поради для батьків і дітей. Пощастило всім тим, хто на травневі свята відправляється в компанії з Джаз тур в LEGOLAND прямими перельотами - і вони напевно вже склали свої маршрути по парку розваг на всі дні, але є й ті, хто захоче приїхати з Копенгагена в LEGOLAND можливо на день або на пару днів, адже LEGOLAND відкритий до осені. По правді сказати, пара днів дуже стислі терміни для знайомства з країною LEGO, але ж ще є сафарі в зоопарку Гівскуд ... і багато іншого.

Продумуємо тактику. Як тільки гості LEGOLAND входять в ворота парку, всі вони думають про одне: «Куди йти в першу чергу?». Відповідь на це питання очевидна - LEGO NINJAGO, новий атракціон, який є абсолютно унікальним проектом. Це нове цифрове вимір, що поки не зустрічається ніде в світі. Завдяки новим, новаторським технологіям, відвідувачі використовують тільки власні руху рук (без гаджетів), щоб боротися з лиходіями, з якими вони стикаються в 4D NINJAGO The Ride. Гості піддаються впливу тепла, холоду, вітру і води на своєму шляху.

Потім варто відвідати «Power Builder». Атракціон підійде дорослим і дітям старшого віку. У великому темному залі встановлена ​​величезна роботизована рука, яка буде крутити-вертіти вами в тому темпі, який ви виберете самі.

Після «Power Builder» більшість гостей направляються в «Храм» - атракціон, виконаний в стилі Індіани Джонса, зі скелетами, муміями і іншими неприємними героями. Тут ви повинні будете стріляти з лазера по різноколірних світиться точкам і, в залежності від того, в мішені якого кольору потрапите, буде формуватися ваш маршрут. Перемагає той, хто першим потрапляє в «Велику Піраміду».

Продумуємо маршрут. Якщо ви хочете відвідати атракціони LEGOLAND до обіду, починайте це робити з центральної частини. Зовсім іншою тактикою слід скористатися тим, хто нікуди не поспішає. Зазвичай самі данці приїжджають в LEGOLAND в суботу, зупиняються в розташованих поблизу будиночках, всю неділю відпочивають і лише в понеділок йдуть розважатися в парк. Саме тому в п'ятницю-суботу народу в парку поменше.

Де зупинитися. Провівши весь день на відкритому повітрі, ви, звичайно ж, втомитеся і захочете відпочити. Якщо обставини не змушують вас залишати LEGOLAND відразу після його відвідин, є сенс зупинитися в готелі, розташованому на території парку. Заглянути в готель необхідно навіть в тому випадку, якщо ви не збираєтеся тут ночувати. По-перше, дітям буде цікаво побачити скульптуру величезного зеленого дракона, встановлену в фойє готелю. По-друге, тут ви зможете погодувати дітей. Поїсти в LEGOLAND можна і на лавочці, але в готелі ви будете обідати за сервірованим кришталем і порцеляною столом, абсолютно не переживаючи про те, що гостям закладу завадить шум і суєта дітвори, якої тут дозволено робити практично все. Розташуватися так само можна і окремих апартаментах на території LEGOLAND.

Експедиція в спальні. Знявши номер в «Hotel Legoland», будьте готові до того, що, коли вийдете вранці з душу, біля ванної вас буде зустрічати товстий папуга, підлогу в туалеті буде покритий товстим шаром піску, а на вішалці в передпокої ви знайдете капелюх Індіани Джонса. Гасові лампи, тигрова шкура на ліжку, іграшкові павуки і безліч інших незвичайних атрибутів нагадають вам про те, що ви перебуваєте не просто в готельному номері, а в експедиції. Також в готелі є номери для принцес, піратів і лицарів, або ніндзя.

Особливості харчування. На території парку є кафе, що пропонують гостям традиційні фастфудовскіе «делікатеси», такі як піца, гамбургери і картопля фрі, але якщо ви не хочете напихати своє дитя нічим подібним, в LEGOLAND ви зможете без проблем відшукати закладу, в яких вас порадує не тільки їжа , але і оформлення. Прикладом може служити ресторан «Knights Table» ( «Лицарський стіл»), розташований поруч з американськими гірками «Дракон». Кам'яну підлогу, грубі дерев'яні столи, стільці з високими спинками, що звисають зі стель залізні люстри, банери із зображенням левів і вогнедишних драконів - все в дусі лицарства. На шведському столі ви зможете вибрати страви з великою кількістю овочів, приготовані на грилі або у фритюрі. «Звичайно, у нас бувають діти, яким зовсім не подобається наша їжа. Вони ображаються на своїх батьків за те, що ті не купили гамбургер або піцу, але в основному всі діти наминали то, що ми пропонуємо, з величезним задоволенням », - посміхаючись, розповідають офіціанти закладу.

5 речей, які необхідно зробити. Обов'язково дозволите своїй дитині взяти участь в авто-сафарі. Це абсолютно безпечно, але враження у малюка залишаться на все життя. Обов'язково візьміть з собою змінний одяг, рушник і купальник - під час водних битв в «Землі Піратів» ви ризикуєте промокнути. У тематичної зоні «Місто Легоредо» ви зможете власноруч спекти на відкритому вогні хліб. Подивіться фільм від Lego Studios. Маленьким сподобаються фільми про Боба Будівельнику, дітям від 12-ти - анімовані «Зоряні війни». Для дітей від 7 до 13 років в LEGOLAND працює школа водіння. Ознайомившись з азами дорожнього руху, діти зможуть стрибати в Легомобілі і їздити по спеціально обладнаній трасі з трафіком, світлофорами і дорожніми знаками.

3 речі, яких робити не варто. Сніданок в готелі подають о 8:30, і всі постояльці поспішають раніше поїсти, тому вранці в ресторані зазвичай штовханина і метушня. Парк відкривається тільки о 10:00. Не поспішайте. Приходьте снідати пізніше. Багато ходять по парку LEGOLAND зигзагами, намагаючись оглянути всі і відразу. Не робіть цього. Слідуйте за наміченим на карті парку стежках, і тоді ви встигнете побачити навіть більше. Не давайте дітям «зависати» в «Мініленде». Ця територія просто величезна і постійно розростається. Якщо ваше дитя захоче розглянути кожен будиночок, на це піде весь день.

Поради молодшим. У школі водіння є умивальники, безкоштовні підгузники та інші дрібниці, які можуть стати в нагоді молодим мамам. Найменших варто відвести на дитячий майданчик «Мініленда» де є будиночки, всередину яких дозволено заходити. Номери готелю «Kids House» ( «Дитячий Будиночок») оформлені з розрахунком на те, щоб сподобатися самим маленьким діткам.

Поради старшим. У парку проходять концерти Sys Bjerre, Bryan Rice і Burhan G. Купуйте квитки відразу на кілька атракціонів, наприклад, на «X-Treme Racers», «Power Builder» і в «Храм». Таким чином, ви позбавите себе від необхідності стояти в чергах до кожного окремого атракціону. Обов'язково загляньте в кафе-морозиво «Ben & Jerry». У нас є ще одна корисна порада батькам - використовуйте поїздку своєї сім'ї в LEGOLAND для яскравого святкування Дня Народження вашої дитини, якщо співпадуть дати. Така опція є в LEGOLAND.

Така опція є в LEGOLAND

Сподіваємося, що наш путівник допоможе вам швидше і правильніше зорієнтуватися в LEGOLAND, в будь-якому випадку якщо у вас виникнуть питання на місці - на період заїзду гостей з Росії в компанії з Джаз тур на травневі свята, від нашої компанії в LEGOLAND буде знаходитися представник, до якому ви завжди зможете звернутися зі своїми питаннями.

Детальніше про подорож всією сім'єю в LEGOLAND

Як тільки гості LEGOLAND входять в ворота парку, всі вони думають про одне: «Куди йти в першу чергу?

Новости