Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Що краще купити - квартиру або машину

  1. Зробимо вибір разом! Коли людина має певною сумою грошей у нього мимоволі спливає одвічне питання:...
  2. Купити особистий транспортний засіб - розкіш чи вдале капіталовкладення?
  3. Чи варто зробити вибір на користь квартири або все-ж автомобіля?

Зробимо вибір разом!

Зробимо вибір разом

Коли людина має певною сумою грошей у нього мимоволі спливає одвічне питання: Що краще купити квартиру або машину? Відповідь не може бути однаковим для всіх, але щоб ви максимально чітко визначили для себе все «за» і «проти» ми підготували дану статтю.

Давайте розглянемо придбання квартири і машини з різних сторін.

Особливості покупки нерухомості: вигоди від угоди і підводні камені

Особливості покупки нерухомості: вигоди від угоди і підводні камені

Купівля нерухомості на сьогоднішній день є дуже серйозним капіталовкладенням. Дане придбання вимагає чималої суми грошових коштів і має якісь ризики. Коли ви купуєте житло в новобудові після здачі будинку в експлуатацію, ви переплачуєте велику суму грошей, в порівнянні з тим, якби вклали гроші на початковому етапі будівництва, але в даному випадку ви нічим не ризикуєте. Якщо ви вкладаєте гроші на різних етапах будівництва, то завжди існує ризик того, що воно може заморозитися або відсунутися на невизначений термін.

Для того щоб мінімізувати свої ризики завжди необхідно ретельно підбирати забудовника, у якого за плечима прозоре будівництво, виконані терміни, а також високу якість житла. Зверніть вашу увагу на ЖК «Щасливий», у якого ціна житла виправдана європейськими стандартами. Ціни нижче, ніж у конкурентів, а якість вища при оптимальних плануваннях квартир.

Інвестиції в нерухомість мають кілька варіантів. Перше - ви можете купити квартиру в новобудові і в майбутньому здавати її в оренду. За кілька років ваші постояльці зможуть окупити ваші капіталовкладення і у вас з'явиться можливість розширити свій бізнес з оренди придбавши ще один об'єкт нерухомості.

Другий шлях - інвестувати в комерційну нерухомість і заробляти на оренді вашого приміщення. Даний спосіб є більш ризикованим. Для того щоб оцінити вашу реальну вигоду від такого виду капіталовкладення необхідно провести ретельне дослідження ринку і його попит на різні комерційні об'єкти.

Третє - ви купуєте нерухомість для життя. В даному випадку ви купуєте комфорт і надійність вашого завтрашнього дня, ви купуєте ваше майбутнє.

Підбивши підсумок варто зазначити, що покупка нерухомості має свої переваги і недоліки, а саме:

переваги:

  • Фінансова вигода від оренди;
  • Довгострокова інвестиція;
  • Наявність місця для життя;
  • Майбутнє заповіт вашим рідним і близьким;
  • Можливість розпочати свій бізнес на своїй комерційної або житлової площі.

недоліки:

  • Фінансові капіталовкладення не закінчуються відразу після покупки нерухомості. Зазвичай ми купуємо голі стіни, які потребують капітального ремонту.
  • При купівлі комерційної нерухомості ви можете неправильно оцінити ваші фінансові вигоди, що спричинить за собою істотні збитки.

Купити особистий транспортний засіб - розкіш чи вдале капіталовкладення?

Купити особистий транспортний засіб - розкіш чи вдале капіталовкладення

Для початку необхідно відразу розмежувати поняття «квартира» і «машина». Автомобіль - це засіб пересування, тому порівнювати його з квартирою вже є не дуже правильно. Зазвичай питанням «купити автомобіль» задаються люди, які або накопичили свою першу велику суму грошей і хочуть її вигідно вкласти, або ті, які мають усі і їм не вистачає транспортного засобу для життя і ті, для яких машина - це спосіб щоденного заробітку.

У тому випадку, якщо ви ставитеся до першого виду - ви тільки що накопичили велику суму грошей і вважаєте, що найкращим для вас буде купити машину, ніж квартиру. В даному випадку вам необхідно багато разів подумати перш ніж зробити покупку. Якщо ви молода сім'я, ви хочете зробити перший великий капіталовкладення, але в майбутньому у вас є необхідність в житло, покупка авто відсуне ваші очікування на роки вперед. Машина вимагає регулярного обслуговування, заправки і догляду. Велику частину доходу ви будете витрачати на машину і можливості швидко накопичити на квартиру у вас не передбачається, звичайно ж, якщо ви не отримуєте великі гонорари.

Якщо ж ви купуєте автомобіль через необхідність пересування або для повноти життя, то в такому випадку, вам варто лише вибрати марку авто і зробити вигідну і довгоочікувану покупку.

Наступна ситуація - покупка авто для бізнесу. На сьогоднішній день на вулицях столиці можна помітити істотне збільшення машин-таксі. Багато хто вважає, що такий вид бізнесу є рентабельним. Але варто звернути вашу увагу на те, що знос такого автомобіля приходить набагато швидше, ніж такого ж автомобіля при регулярній звичайній їзді. Тому вкладаючи гроші в таксі-бізнес вам необхідно ретельно прораховувати ваші вигоди і вибирати автомобіль, який здатний довго служити в умовах регулярної експлуатації.

Чи варто зробити вибір на користь квартири або все-ж автомобіля?

Кожен день нерухомість росте в ціні. Навіть після того, як ви вклали гроші в новобудову на початковому етапі будівництва, ви вже примножили свої вклади, після введення будівлі в експлуатацію. Всього лише через 1-2 роки ви зможете отримати за вашу квартиру на 40-50% більше, ніж ви вклали, тому інвестиції в нерухомість завжди користувалися особливою популярністю.

До того ж, такі житлові комплекси, як « Щасливий »В Софіївській та Петропавлівській Борщагівці пропонує вигідні умови розстрочки, терміном на один рік, які допоможуть зробити вигідні інвестиції в своє майбутнє.

У тому випадку, якщо ви хочете створити комфорт свого життя, то подумайте наскільки ви добре живете на даний момент. Можливо вам необхідно змінити ваші житлові умови, тоді звернути вашу увагу на новобудови в центрі або регіонах столиці буде найкращим варіантом. Якщо вам необхідно авто для пересування, то тоді немає сумнівів - вам потрібно вибрати марку авто і зробити інвестиції.

Хочемо звернути вашу увагу, що якщо ви хочете зробити бізнес на таксі, то краще віддавати переваги вторинного ринку автомобілів, так як ціна на авто буде істотно нижче і окупите ви його набагато швидше.

Купити особистий транспортний засіб - розкіш чи вдале капіталовкладення?
Чи варто зробити вибір на користь квартири або все-ж автомобіля?
Коли людина має певною сумою грошей у нього мимоволі спливає одвічне питання: Що краще купити квартиру або машину?
Купити особистий транспортний засіб - розкіш чи вдале капіталовкладення?
Чи варто зробити вибір на користь квартири або все-ж автомобіля?

Новости