Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда автомобіля в Іспанії - ціни та відгуки, умови ит страховка

  1. Як забронювати авто в Іспанії?
  2. Що потрібно знати людям, охочим взяти автомобіль напрокат в Іспанії?
  3. Необхідні документи для бронювання
  4. Страховка на орендоване авто
  5. Що робити при страховому випадку?
  6. Вартість оренди авто залежить від типу авто
  7. Відгуки про оренду авто в Іспанії

Якщо Ви потрапили сюди в Іспанії, то обов'язково візьміть автомобіль напрокат! Це зручний і надійний спосіб подорожі, на відміну від поїздів і громадського транспорту, які дотримуюся тільки за визначеними маршрутами і ходять за розкладом.

Ціна прокату авто і бензину, безумовно, буде не низька. Але це все ж дешевше, ніж постійно користуватися послугами таксі, кататися на метро або автобусі. Це досить поширена послуга, так як багато туристів хочуть побачити справжню Іспанію з усіма її особливостями, а не тільки основні визначні пам'ятки. Постійно конкуруючі фірми завжди зможуть надати вам чималий вибір моделей автомобілів напрокат.

Як забронювати авто в Іспанії?

Як забронювати авто в Іспанії

Найдешевший і надійний - це оренда автомобіля в офісі міста. Якщо ви вже маєте будь-якої досвід прокату машини в Європі, то знаєте, що це можна зробити вже на місці, тобто по приїзду в країну. В Іспанії досить компаній, які надають такі послуги. Знайти їх у вас не складе особливих труднощів, про це ви можете поцікавитися прямо в аеропорту, готелі, де будете зупинятися.

Бронювання через Інтернет. Сьогодні бронювання авто онлайн можливо за допомогою так званих сайтів-агрегаторів або метапоісковіков. До них відносяться такі, як: economycarrentals.com, economycarhire.com, economybookings.com і інші.

Також на багатьох порталах авіакомпанії є кнопка «оренда авто». Всі ці сайти є посередниками між вами і компаніями-орендарями. Звичайно, вони будуть брати свою комісію за надані послуги.

Що потрібно знати людям, охочим взяти автомобіль напрокат в Іспанії?

  • є обмеження за віком;
  • вартість прокату (чи включає вона страховку);
  • необхідні документи;
  • види страховок;
  • в Іспанії багато платних доріг;
  • основні компанії, що надають послуги прокату: Budget, Hertz, Alamotop, Europcar, Sixt і т.д .;
  • автомобіль повертають в салон з повним баком бензину.

Кому можна брати в оренду авто?

Деякі іспанські компанії вимагають, щоб водій був у віці не молодше 21-го року, а права були видані йому не менше 1-2 років тому. Якщо ваш вік підходить під їх правила, то, в будь-якому випадку, перед підписанням договору уважно ознайомтеся з його змістом. Це потрібно для того, щоб не отримати величезні штрафні санкції за недотримання будь-яких правил, прописаних у договорі.

Якщо у Вас є автомобіль,   то відвідайте іспанське містечко Калелла   - це невелику подорож допоможе вам незабутньо провести відпустку Якщо у Вас є автомобіль, то відвідайте іспанське містечко Калелла - це невелику подорож допоможе вам незабутньо провести відпустку.

Найцікавішим для Ваших дітей стане відвідування іспанського Діснейленду - гарний настрій вам буде забезпечено.

Необхідні документи для бронювання

Крім основних документів таких, як паспорт (закордонний паспорт), вам знадобляться права і кредитна карта.

Кредитна карта. Сума буде відразу ж заморожувати на кредитній карті до самого закінчення дії договору на послугу, а після повернення вами автомобіля буде стягуватися з рахунку. Є в Іспанії і такі фірми, які додатково ще можуть заморозити на вашому рахунку 300 євро (сума може варіюватися).

Це робиться для підстраховки від можливих штрафів за порушення вами правил дорожнього руху, які можуть прийти у вигляді квитанції тоді, коли ви вже повернули автомобіль в прокат.

Страховка на орендоване авто

Страховки при оренді авто можуть:

  • TPL - обмежувати відповідальність водія в разі нанесення шкоди третім особам.
  • CDW - обмежувати відповідальність водія в разі нанесення пошкоджень автомобілю.
  • TP - обмежувати відповідальність водія при викраденні орендованого автомобіля.
  • PAI - встановлювати розмір компенсації при заподіянні фізичної шкоди водієві або його пасажирам.
  • EP - обмежувати відповідальність за судовими позовами третіх осіб у разі нанесення водієм значної шкоди. «Обмежувати відповідальність» позначає, що матеріальна відповідальність водія-орендаря по страховці може бути знята повністю або частково.

Що робити при страховому випадку?

Перед укладенням договору про страховку обов'язково потрібно уточнити алгоритм ваших дій в разі настання страхового випадку. Всі страхові випадки прописані в вашому договорі, в якому можна знайти телефон, куди можна зателефонувати для уточнення оплати і компенсації збитку при ДТП.

Якщо поки не визначилися з готелем, спробуйте зупинитися в одному   з кращих готелів   узбережжя Коста Дорада - Палас Пінеда Якщо поки не визначилися з готелем, спробуйте зупинитися в одному з кращих готелів узбережжя Коста Дорада - Палас Пінеда.

Іспанія це не тільки краси. Дізнайтеся подробиці оригінального виробництва керамічної плитки для ванної в Іспанії.

Вартість оренди авто залежить від типу авто

Вартість прокату налічується за один день і починається від 15-ти євро. Це буде невеликий транспорт типу Fiat Panda або Opel Corsa. До речі, оренда у вихідні дні завжди дешевше, а ціни на оренду в аеропорту завжди вище. У цю суму також буде включена і обмежена страховка. Багато компаній також оформляють франшизу (300-500 євро). Зазвичай у разі ДТП суму збитку майна вам доведеться оплачувати своїми грошима.

Ціна може залежати також і від наступних умов:

  • чим більше днів прокату ви замовляєте, тим нижче вартість послуг оренди;
  • ціни в офісі зазвичай нижче, ніж при замовленні авто в аеропорту;
  • місце прийому і повернення. Якщо ви хочете повернути машину не в той же офіс, де ви її замовляли, а, наприклад, в офісі в іншому місті, то вартість буде значно вище.

Додаткові опції:

  1. Другий водій (від 5 євро в день). Необхідно обговорити в автомобільній компанії, чи збираєтеся ви віддати керування автомобілем іншому водієві. У разі якщо автомобіль буде керуватися не вами, а кимось ще, це потрібно позначить в вашому договорі. При виявленні Непрописані водія за кермом автомобіля, що орендується у вас можуть виникнути серйозні проблеми і може статися накладення штрафних санкції.
  2. Перетин кордонів (може бути безкоштовна). У кожної компанії свої умови доплати за перетину кордону сусідніх країн на транспорті, взятому на прокат. Це необхідно уточнити в обраній компанії прокату. Зв межі Євросоюзу на такому авто виїжджати заборонено.
  3. GPS (від 7 євро в день). Навігація стане хорошим помічником в незнайомій для вас країні.
  4. Дитяче автокрісло (від 9 євро в день).
  5. Додатковий багажник.

Для оплати послуг компанії приймають такі види карт: Visa, Diners Club, MasterCard і American Express.

Послуги іспанських автокомпаній можуть бути наступними:

  1. Оренда автомобілів з водієм. Водії в престижних компаніях забезпечують безпечну їзду по всій країні. Багато фірм підбирають водіїв зі знанням мови, якою говорить замовник. Тому ви можете замовити російськомовного водія.
  2. Оренда без послуг водія, наданого компанією.
  3. Організація і зустріч гостей в аеропорту. Доставка замовника до готелю і назад.

Відгуки про оренду авто в Іспанії

Відгуки про оренду авто в Іспанії

Багато «бувалі» мандрівники, які не раз уже приїжджали в Іспанію, завжди з радістю відгукуються про компанії, що надають в оренду машини. По-перше, ці послуги допомагають комфортно подивитися країну, відвезти багаж в готель чи навпаки відвезти речі в аеропорт, економлять час ділових людей, полегшують переїзд дітей в транспорті і т.д.

По-друге, самі компанії відповідають всім європейським стандартам, тому мають прекрасний сервіс і гарантують обслуговування високої якості. До кожного клієнта вони підходять індивідуально і намагаються підібрати кращий варіант прокату.

Як бачите, оренда авто - це один з найкращих способів подорожі по країні. Завдяки такій послузі ви зможете добре провести тут час, відпочити, насолодитися іспанкою культурою, економлячи свій час і сили на вивчення розкладу автобусів, поїздів, заплутаного метро і т.д.

Зверніть увагу на ці екскурсії



Як забронювати авто в Іспанії?
Що потрібно знати людям, охочим взяти автомобіль напрокат в Іспанії?
Як забронювати авто в Іспанії?
Що потрібно знати людям, охочим взяти автомобіль напрокат в Іспанії?
Кому можна брати в оренду авто?
Що робити при страховому випадку?

Новости