Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Бізнесменам заборонили брати гроші з киян за відпочинок на озері

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

26 березня 2014 року, 11:52 Переглядів: 26 березня 2014 року, 11:52 Переглядів:   Озеро перетворили в закриту територію

Озеро перетворили в закриту територію. Фото: wikimapia.org.

Жителі Дарницького району скаржаться, що фірма, яка орендувала озеро "Корольок", перетворила його в платну зону відпочинку. Простим киянам доступ до водойми тепер закритий - там тепер платна риболовля. З боку вул. Здолбунівської територія огороджена бетонним муром, а саме озеро обнесено колючим дротом.

Тим часом, обмежувати доступ до озера орендарі права не мають, розповів Павло Походій, гендиректор КП "Плесо". "Озеро знаходиться на балансі КП" Плесо ", і в оренду його ніхто не віддавав, але з приватною фірмою було укладено договір на очистку озера за їхні кошти. А щоб очистити водойму, потрібно близько 1,5 млн грн. Фірма, яка проводить роботи з очищення, не має права обмежувати доступ киян до водойми, тим більше робити його платним ", - розповів чиновник.

Фірму-орендаря попередили, що огорожі біля озера потрібно прибрати. "Інакше будемо вживати заходів, аж до розірвання договору і захисту прав громадян на вільний доступ до водних об'єктів в судовому порядку", - розповів Павло Походій.

Зараз на балансі у "Плесо" 70 водних об'єктів, а це 1151 га землі та 230 га пляжів. Щоб їх обслуговувати, потрібні мільйони, а з бюджету на цього рік фінансування не виділено. Тому комунальникам доводиться залучати приватників, щоб забезпечити комфортні умови відпочинку киян.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Бізнесменам заборонили брати гроші з киян за відпочинок на озері". інші люди дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Кириченко Леся

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

Новости