Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Масштабна презентація турпослуг відбудеться в Мінську на виставці «Відпочинок-2013»

З усіма можливими варіантами відпочинку в Білорусі і за кордоном можна буде ознайомитися на весняному ярмарку туристичних послуг «Відпочинок-2013», яка пройде в Мінську з 10 по 13 квітня, розповіли організатори заходу «БелЕкспо».

Весняний ярмарок «Відпочинок» є своєрідною лінією старту перед початком нового сезону відпусток Весняний ярмарок «Відпочинок» є своєрідною лінією старту перед початком нового сезону відпусток. Її по праву можна назвати найбільшим спеціалізованим заходом туристичної галузі в Білорусі. У минулому році в ярмарку взяли участь понад 200 експонентів з 13 країн світу. За словами організаторів, реєстрація учасників цього року йде дуже активно. Експозиція формується швидко, учасники поспішають забронювати виставкові площі комплексу «БелЕкспо» для розміщення своїх стендів.

16-я міжнародна весняний ярмарок «Відпочинок-2013» збере вітчизняні туристичні фірми всіх форм власності, зарубіжні організації, посольства, мисливського господарства, санаторно-курортні установи, транспортні та страхові компанії і багато інших.

Учасники запропонують як традиційні сезонні види відпочинку, так і цікаві варіанти бізнес-турів, дитячого та освітнього відпочинку, круїзів, екскурсійних програм. Відвідувачі зможуть ознайомитися з широким спектром пропозицій на літо-2013, порівняти ціни і вибрати найбільш оптимальні варіанти.

У заході беруть участь представники посольств та національних туристичних організації країн-учасниць, які можуть проконсультувати по відвідуванню і перебуванню в різних державах.

«Значна частина експозиції буде присвячена відпочинку в Білорусі. Санаторії запропонують програми відпочинку та лікування, розкажуть про медичні і SPA-послуги. Національні парки, сільські садиби і мисливського господарства представлять різні варіанти відпочинку на природі. Відвідувачі дізнаються про існуючі екскурсіях по визначних пам'ятках Білорусі, познайомляться з готелями і спортивними комплексами », - зазначили організатори.

Традиційно в рамках ярмарку «Відпочинок» пройдуть презентації нових туристичних послуг. Фахівці галузі і туристи зможуть отримати вичерпну інформацію з перших вуст.

«Для компаній участь у весняній ярмарку - це можливість реклами туристичних маршрутів, зустрічей зі старими партнерами і налагодження нових ділових контактів», - розповіли організатори ярмарку.

«Відпочинок-2013» проводить Національний виставковий центр «БелЕкспо» спільно з Міністерством спорту і туризму Республіки Білорусь. Організатори сформували ділову програму з урахуванням найбільш актуальних тем для туристичної галузі Білорусі. Для фахівців організовані семінари і круглі столи, на яких вони зможуть обговорити хвилюючі питання галузі та виступити зі своїми пропозиціями.

Ярмарок туристичних послуг «Відпочинок-2013» пройде з 10 по 13 квітня в «БелЕкспо» за адресою:

м.Мінськ, вул. Я. Купали, 27.

Офіційний сайт www.belexpo.by .

Контакти (+375 17) 334 11 92.

Новости