Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

готель Висоцький

Відчуйте себе знаменитістю завдяки чудовому сервісу в Готель Висоцький

Лідер продажів в Єкатеринбурзі! Готель «Висоцький» розташований на 40 поверсі бізнес-центру в Єкатеринбурзі, в 15 хвилинах ходьби від станції метро «Площа 1905 року». Бездротовий доступ до Інтернету на всій території і приватна парковка на території готелю надаються безкоштовно. Лідер продажів в Єкатеринбурзі

Розкішні номери готелю оснащені кондиціонером, міні-баром і телевізором з плоским екраном з кабельними каналами. У власних ванних кімнатах надаються фен і безкоштовні туалетно-косметичні приналежності.

У ресторані готелю з обслуговуванням по меню пропонують страви європейської та японської кухні, а в барі можна замовити різноманітні напої.

У готелі «Висоцький» гості можуть відвідати нічний клуб і пограти в більярд чи боулінг з друзями. Після напруженого дня гості можуть відпочити в сауні готелю або відвідати спа-салон і оздоровчий центр з критим басейном.

Автовокзал «Південний» знаходиться в 4 км, а залізничний вокзал Єкатеринбурга - в 15 хвилинах ходьби. Відстань до міжнародного аеропорту Кольцово складає 18 км.

Новости