Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

В Єгипті відпочинок дешевший, ніж в Туреччині, але туристи скаржаться на нав'язливість арабів

Червоне море. Революція не позначилася на житті місцевих курортів

Наша героїня Євгенія в кінці червня провела відпустку в Єгипті. Вибір визначався двома факторами: була можливість відпочити, а Туреччина виявилася не по кишені.

"Ми попорпалися в інтернеті і зрозуміли, що за ті ж гроші в Єгипті ми отримаємо кращі умови, ніж в Анталії, - розповідає киянка Євгенія Бойчук. - Наші розрахунки підтвердили і в турфірмі, куди я звернулася. Ми вирішили оселитися втрьох в номері, і кожної з нас відпочинок обійшовся по 5200 грн. Ще приблизно по $ 100 пішло на сувеніри, шопінг і т. Д ".

Читайте також Відгуки про відпустку в Криму: в Севастополі відключають воду, а під Євпаторією відпочивають в основному бабусі

Так дівчина і її подруги виявилися в Шарм ель Шейху в готелі 4 * з харчуванням "все включено". Публіка на 70% складалася з росіян, решта - українці й італійці. Дівчину не збентежили страшилки про становище в Єгипті, якими лякали в ЗМІ. Тим більше що вони з подругами не збиралися їхати на екскурсії. Тільки в Шарм і з'їздили. Причому зібралися в день інавгурації нового президента. Виявилося що містечко жив звичайним життям.

[Tourism1]

Читайте також Досвід українців: відпочиваємо в Аланії без турфірми

"Якщо ще раз приїду сюди, то навіть в Шарм не поїду через нав'язливості арабів. На тлі єгиптян турки явно виграють. Я відпочивала пару раз в Анталії і вважаю, що сервіс на курортах Єгипту і Туреччини порівнянні. Але, як вже говорилося вище , відпочинок на Червоному морі дешевше, - проводить порівняння Женя. - Звичайно, влітку на Червоному морі дуже жарко. Але за рахунок того, що вологість нульова, то спеку переноситься без проблем ".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Новости