Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вишивка хрестом міста - замок Нойшванштайн скачати схему

Рубрика: міста Опубліковано 15.01.2014 · Коментарі: 11 · На читання: 2 хв · Перегляди:

Post Views 1 463

Post Views 1 463

Heritage JCNC620 Neuschwanstein Castle

Доброго часу доби!

Давненько ми ніде з вами ніде не подорожували, так? Давненько ми ніде з вами ніде не подорожували, так Тоді хочу запропонувати вам відправитися в таємничий замок Німеччини під дивною назвою Нойшванштайн у виконанні дизайнера Джона Клейтона (Інтернаціональна колекція) фірми Heritage.

На високій скелі, де на тлі небес

Дикої чашею розрісся чорніючий ліс,

Де серед тиші водоспад лише шумить,

Білий замок, як лебідь, над лісом парить.

Старовинні замки - це не просто особлива форма архітектурних споруд, але відображення духу епохи, в яку вони були зведені, і всіх наступних, що наклали відбиток на зовнішній вигляд і внутрішнє оздоблення. Окремої розмови заслуговує Нойшванштайн - прообраз замку Сплячої красуні Паризького діснейленду. Казковий замок, що причаївся в лісах Баварських Альп, справжній шедевр, завоював неймовірну популярність у мандрівників. Тури в Німеччину без відвідування Нойшванштайн - це скоріше нонсенс, ніж правило.

Будівництво пам'ятника історії і архітектури було розпочато в 1869 році відомим на той час театральним художником Крістіаном Янком. Ось тільки замовник (Людвіг) пред'являв занадто багато побажань і претензій до будівельників, тому процес йшов надзвичайно повільно. Після того, як Людвіг був відсторонений від влади будівництво і зовсім було призупинено. Взагалі навколо замку ходило таке безліч чуток і легенд, що він просто не міг залишитися в тіні. Нойшванштайн - це казка і трагедія одночасно, замок і храм душі, пам'ятка і свого роду бренд.

Хоча будувався Нойшванштайн цілих 17 років, добудований він не був. Однак це не привід думати, що нічого цікавого в ньому ви не знайдете - чарівна краса відомого німецького замку не піддається поясненню, але і незаперечна, причому з роками вона не тьмяніє. Тронний зал з приголомшливими фресками, кімната-грот і інші приміщення в будові настільки унікальні, що заворожують, вражають і зачаровують одночасно.

Навряд чи в Німеччині, та й у всьому світі, є подібні замки - зберігають справжнє королівське захоплення музичними композиціями Річарда Вагнера. Лебідь є геральдикою старовинного графського роду Швангау. А сам король Людвіг ототожнював себе з Лебедине лицарем, одним з персонажів опери Вагнера. А коли Людвіг II став королем, він реалізував свою давню мрію - лебединий замок чарівної краси.

А скачати схему вишивки Heritage JCNC620 Neuschwanstein Castle ви зможете ТУТ .

Сподіваюся, ви ще не забули про що проходить конкурсі Кращий коментатор місяці? Сподіваюся, ви ще не забули про що проходить   конкурсі   Кращий коментатор місяці

З найкращими побажаннями, Олена Юдіна

Post Views 1 463

Давненько ми ніде з вами ніде не подорожували, так?

Новости