Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Установка по вирощуванню осетра на м'ясо, продуктивністю 10 т / рік

Нещодавно запустили нову УЗВ для вирощування осетрових риб в Латвійській глибинці.
Нещодавно запустили нову УЗВ для вирощування осетрових риб в Латвійській глибинці

Рибна ферма 2014 в Латвії для вирощування осетрових риб


В даний час найбільш затребуваним нашим проектом є установка по вирощуванню осетра на м'ясо продуктивністю 10 т / рік.
Всього в різних країнах (Росія, Білорусь, Латвія і Естонія) побудовано 12 таких установок.
У зв'язку з цим хотілося б дати на нашому блозі більш детальну інформацію щодо цього проекту.

В даний час найбільш затребуваним нашим проектом є установка по вирощуванню осетра на м'ясо продуктивністю 10 т / рік

Запуск черговий, нової рибної ферми в Латвії


Перше зариблення мальком осетрових риб


Дана установка універсальна. У ній можна вирощувати будь-які види риб.
Наприклад, при вирощуванні в ній форелі продуктивність установки зростає до 12 т / рік. При зміні вирощуваної риби в установці нічого не змінюється крім: температурного режиму, посадкового матеріалу і корми.
Для вирощування вугра, треба трохи змінити басейни.

Інформація з цього проекту.
Вартість технологічного проекту 15 тис. Євро. Оплата цієї суми розбивається на дві частини: 7500 євро - аванс, 7500 євро після повідомлення замовника про готовність проекту. За проект Ви платите один раз, а потім можете його тиражувати у себе без права перепродажу.
Вартість рибоводно обладнання у виробників (без доставки і митниці) близько 93 тис. Євро (без урахування витрат на будівлю, каналізацію і водогін, електропостачання, опалення, вентиляцію та автоматику).
Все обладнання виробництва країн ЄС.
Установку можна побудувати без розробки технічного проекту, тобто на базі технологічного проекту за винятком будівлі, електропостачання, каналізації і водопроводу, опалення та вентиляції. На всіх етапах, аж до першого зариблення, ми Вас супроводжуємо. У проекті ми даємо адреси виробників рибоводно обладнання, мальків і корми, а не посередників.
Монтаж обладнання Ви здійснюєте власними силами або ми можемо зробити ці роботи силами нашої організації. Більшість наших клієнтів здійснювали монтаж обладнання власними силами. У технологічному проекті все докладно описано. Якщо у них виникали питання, ми їх консультували. Ми можемо надати допомогу в проведенні шеф-монтажних робіт за окремим договором. Під цим мається на увазі, що наш фахівець знаходиться у вас і керувати вашими фахівцями, провідними монтаж обладнання.
Для розміщення УЗВ необхідно будівля площею близько 250-260 м2, висота - 3,5 м, бажано щоб усередині не було колон. Зазначена вище площа призначена для розміщення тільки самої установки без врахування допомiжних примiщень. Ми можемо вписати установку в уже існуюче приміщення. Якщо воно у вас є, будь ласка, надішліть його креслення із зазначенням довжини, ширини, висоти і наявності колон всередині приміщення.
Ми можемо поставити рибоводне обладнання. Термін поставки обладнання три
місяці.
Роботу установки можна автоматизувати. Рівень автоматизації обмовляється із замовником. Нами розроблена система автоматичного регулювання і контролю за роботою УЗВ на базі промислового контролера Siemens. Вона дозволяє повністю автоматизувати роботу всієї УЗВ. Обслуговування УЗВ полягає в візуальному огляді установки і стані риби, засипанню корми в автоматичні годівниці. У повній комплектації (шафа управління з контролером, SMS та Інтернет модемами, UPS, датчики параметрів води, автоматичні годівниці, програма) дана система коштує близько 48 тис. Євро без урахування вартості кабельної продукції.
Тепер я хочу дати деякі цифри для розрахунку витрат по експлуатації 10- тоніка при вирощуванні в ній осетра.
Встановлена ​​потужність рибоводно обладнання - 16,4 кВт. Споживання електроенергії близько 9,6 кВтг.
Напруга 3-х фазну.
Споживання корму близько 14000 кг / рік (для осетра). При вирощуванні форелі витрата корму буде приблизно таким же.
Річне споживання води близько 4200 м3 / рік. Пікове споживання води на добу
15 м3. Це розрахункова величина для розрахунку системи водопостачання та каналізації. Фактичне споживання води при максимальному навантаженні буде менше. Вода повинна бути артезіанська (бажано) або питна водопровідна.
Мальки. Зариблення установки проводиться 1 раз на рік 7058 шт. малька.
Питання теплопостачання повинен розглядатися окремо, для чого потрібно буде замовити технічний проект. При своїй роботі установка виділяє значну кількість тепла за рахунок роботи біофільтра, обладнання, а також самої рибою. Тому споживання тепла буде незначне.

Товарний осетер навішуванням 5-6 кг вирощений на нашій рибній фермі

Мітки: вирощування осетрів , вирощування риб , Латвія , розведення осетрів , рибні ферми , УЗВ 10

Новости