Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Топ модель по українськи 4 сезон 9 випуск: хто пішов

Дев'ятий випуск "Топ-модель по-українськи 4 сезон" вийшов 27 жовтня в 19:00 на Новому каналі. Битва найслабших учасників модельного реаліті. Різкість перемогла. Хто з конкурентів покинув шоу в новому епізоді, читай і дивись на Без Табу.

Для одного з учасників 4 сезони "Топ-моделі по-українськи "Дев'ятий випуск реаліті став останнім. Під час церемонії виключення до номінації потрапили двоє найслабших, на думку експертів, учасників. За своє право залишитися в проекті їм довелося боротися танцюючи на великій сцені.

Роблячи висновки про минулому тижні і роботі моделей, експерти визначили, що слабкіше всіх і не змогли показати свої сильні сторони двоє учасників. У кімнаті печалі виявилися Маша Шевченко і Катя Пригода (Ава). Щоб залишитися в проекті, Катя і Маша танцювали на великій сцені під музику групи "Скай". Дівчата доводили перед сотнями жителів і гостей столиці, що вони гідні залишитися в реаліті.

"Експерти хотіли побачити зухвалу дівчинку? Вони її побачать. Я офіційно вимикаю режим доброти", - заявила Маша перед виступом. Щоб перемогти, Маша станцювала на сцені навіть тверк і навіть штовхала Аву. Експерти хотіли побачити зухвалу дівчинку

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск Маша Шевченко танцює тверк / topmodel.novy.tv

Вона більше запам'яталася, глядачі вибрали її як переможницю своїми оплесками.

За кількістю оплесків в реаліті залишилася Маша Шевченко. За кількістю оплесків в реаліті залишилася Маша Шевченко

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск / topmodel.novy.tv

Конкурс "останній шанс" завершився виступом групи "Скай" з усіма учасниками проекту.

У 9 випуску "Топ-модель по-українськи" 4 сезон проект покинула Катя Пригода (Ава).

Алла Костромічева сказала, що сподівається, що "останній шанс" стане хорошою струсом для Маші. "У Ави дуже яскрава зовнішність, вона може працювати моделлю. Але їй потрібно бути більш активною, відкритою, привітною. І варто попрацювати над своєю самооцінкою", - поділилася думками Алла.

Катя Пригода (Ава)

  • Місто: Полтава
  • Вік: 24 року
  • Зріст: 170 см
  • Вага: 50 кг

За освітою Ава - педагог. Малює в стилі аніме, вчиться співати, брала участь в проекті "Хочу в ВІА Гру". Заробляє зйомками в стилі "ню", її фото навіть публікували в чоловічих журналах.

"Не хочу розуміти, що програла, що покидаю реаліті. Проект став для мене окремим життям: було багато хорошого і сумного. Тут я змогла відкритися для самої себе в новому світлі. Йдучи, сподіваюся, що переможе найсильніший і найдостойніший учасник. З дівчат хочу виділити Леночку- "кульбаби". А з хлопчиків вболіваю за Рева і Діму Харламова. Ці люди прекрасні не тільки зовні, але і всередині ", - сказала заплакана Ава після випробування на прощання.

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн: фізрук довелося підмітати вулиці, а Ірі Мойсак - роздягнутися. - частина 1:

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн: Те, що влаштували Леночка і Лемур (Даня), шокувало навіть Аллу Костромічева. - частина 2:

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн: Хто з моделей став героєм серіаліті "Київ днем і вночі" - частина 3:

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн: Нагорода за найкращі емоції - зйомка для лукбука за кордоном - частина 4:

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн: Кого і чому відправили в кімнату печалі - частина 5:

Топ-модель по-українськи 4 сезон 9 випуск дивитися онлайн: Кому тверк дозволив залишитися в проекті - частина 6:

.

Експерти хотіли побачити зухвалу дівчинку?

Новости