Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ВИТЯГ РАХУНКІВ, АКТІВ, РАХУНКІВ-ФАКТУР, УПД

ВИТЯГ РАХУНКІВ, АКТІВ, РАХУНКІВ-ФАКТУР, УПД

Програма підтримує виписку рахунків, актів і рахунків-фактур / УПД замовникам від довільної компанії. Для цього необхідно вказати перелік і реквізити компаній , Від імені яких можна сформувати документи замовникам, а так само налаштувати режим нумерації документів .

  • Щоб виписати рахунок, акт, рахунок-фактуру / УПД замовнику, внесіть нарахування (вартість послуг за заявкою) на закладці "Послуги" заявки, вказавши безготівкову форму оплати. Перейдіть на закладку "Розрахунки". Виберіть в нижній таблиці (Зведення / Журнал бухгалтера по заявці) необхідного замовника і натисніть відповідну кнопку.
    за кнопці формується рахунок на оплату, причому як клієнтові, так і рахунок від постачальника на свою фірму.
    У діалоговому вікні вкажіть компанію , Від імені якої буде виписаний документ, розрахунковий рахунок, префікс номера - після цього натисніть кнопку "Створити".
    Вибір може бути не активний, якщо користувачеві заборонено довільний вибір установки доступу.
    Для рахунку у валюті можна задати вручну курс для перерахунку в рублі. Введення може бути не активний, якщо це заборонено користувачеві установки доступу.
    Щоб об'єднати рахунок за кількома перевезень (заявками), потрібно в рахунку якоїсь однієї заявки, наприклад, останній за часом, перейти на "Інші заявки". Відкриється інформаційне вікно об'єднання заявок в один рахунок. У ньому необхідно вказати період часу, за який було створено шукані заявки, і свою фірму. При оновленні вікна у верхню таблицю «Доступні заявки» будуть виведені всі заявки, які відповідають установленим фільтрам, в яких не виставлено рахунок (на закладці «Розрахунки» не вказано документ в Зведенні контрагентів). Можна додавати / видаляти заявки в таблицю «Відібрані заявки», з неї після підтвердження кнопкою "ОК" буде сформований кінцевий рахунок. У заявці, доданої в основний рахунок іншої заявки, номер рахунку в таблиці "Підсумок контрагентів" супроводжується позначкою тильда "~". Акт і рахунок-фактура заповнюються даними на основі рахунку.
    за кнопці формується рахунок-фактура з варіантами друку рахунки-фактури або УПД.
    за кнопці формується акт.
  • Якщо потрібно видалити документ, то на закладці Розрахунки в таблиці Підсумок контрагентів виберіть потрібного контрагента і подвійним кліком відкрийте вікно редагування запису. На першій закладці внизу в групі "Документи ТМ" натисніть кнопку "Видалити".
Виписувати і редагувати документи можна також з журналу бухгалтера , журналу документів , вікна Дебіторська заборгованість . Дії при цьому аналогічні описаним вище.
СМ. ТАКОЖ
Налаштування своїх фірм
Налаштування друкованої форми рахунків
Налаштування - Параметри
Виділення і облік ПДВ
Журнал бухгалтера
Журнал документів
Зміст
(C) ВЕДМІДЬ-СОФТ 2003-2019

Новости