Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Випічка з цибулею - 55 золотих осінніх рецептів !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Пиріжки "Талейран"
  2. Кистибий з картоплею і цибулею
  3. Французький пиріг за 5 хвилин
  4. Пиріжки з грибами і цибулею
  5. Багет з цибулею
  6. Кіш з цибулею-пореєм
  7. Цибулеві крекери
  8. Цибулевий пиріг з плавленими сирками
  9. Сирно-цибулевий пиріг
  10. Цибулевий пиріг в мультиварці
  11. Цибулева коржик
  12. Пиріжки з луком і яйцем
  13. Пиріг з цибулею і шинкою
  14. Кіш з цибулею
  15. Рибний пиріг з сайри
  16. розтягаї ледачі
  17. Тісто на сметані без дріжджів
  18. Кефір з цибулею
  19. Лаваш з цибулею
  20. Пиріг з цибулею і яйцем на кефірі
  21. Пиріг з лаваша з цибулею
  22. Швидкий пиріг з цибулею
  23. Пиріг рибний з сайра
  24. Цибульник
  25. квасолевий пиріг
  26. Пиріг з рибою і цибулею
  27. Пиріжки з зеленою цибулею
  28. Млинці з яйцем і цибулею
  29. Млинці з зеленою цибулею
  30. Цибулевий пиріг з кроликом
  31. Цибулевий пиріг з пісочного тіста
  32. Піца в домашніх умовах в духовці
  33. Млинці з цибулею
  34. Піца з цибулею і сиром
  35. Піца з цибулею і ковбасою
  36. Пиріжки з луком
  37. Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею
  38. Пиріжки з картоплею і цибулею
  39. Французький цибульний пиріг
  40. цибулевий пиріг
  41. Коржі з зеленою цибулею
  42. Луковник
  43. Пиріг з цибулею і сиром
  44. Яблучно-цибульні тарталетки
  45. Пиріг з цибулею-пореєм

Кулінарне співтовариство Li.Ru - рецепти випічки

Випічка з цибулею

Пиріжки "Талейран"

Дуже смачні французькі пиріжки "Талейран" готуються з хорошого тесту, що в поєднанні з яєчно-цибулевої начинкою дає відмінний результат. Такими пиріжками і святковий стіл не соромно прикрасити!

Кистибий з картоплею і цибулею

Якщо ви ніколи не пробували кистибий, рекомендую це зробити сьогодні! Блюдо підійде для сніданку або легкого вечері. Ніжне тісто чудово поєднується з начинкою з картоплі і цибулі.

Французький пиріг за 5 хвилин

Такий рецепт приготування французького пирога за 5 хвилин хороший тим, що готується з доступних кожному продуктів, - цибуля, сир, гриби, яйця і сметана. Так що відмінний варіант для вечері або обіду!

Пиріжки з грибами і цибулею

Домашня випічка - це завжди здорово і смачно! Ці пиріжки готуються на основі дріжджового тіста. Начинка дуже проста: відварну картоплю + обсмажені з цибулею гриби. Спробуйте приготувати!

Багет з цибулею

Дуже часто господині не хочуть морочитися з випічкою хліба, а дуже даремно! Такий багет з цибулею в домашніх умовах готується просто, а за смаком виходить просто божественний, краще покупного.

Кіш з цибулею-пореєм

Кіш з цибулею-пореєм - відмінний відкритий пиріг, щось середнє між піцою, омлетом і пирогом. Я навчилася готувати киш на кулінарних уроках. Готова є киш цілодобово, але він дуже швидко зникає!

Цибулеві крекери

Рецепт цибульні крекери - приготування хрустких крекерів з лука з петрушкою.

Цибулевий пиріг з плавленими сирками

Цибулевий пиріг з плавленими сирками здивує вас! Справа в тому, що плавлені сирки в поєднанні з цибулею набувають м'ясний смак! Цікаво, смачно, оригінально. Спробуйте приготувати такий пиріг будинку!

Сирно-цибулевий пиріг

Сирно-цибулевий пиріг може стати чудовою закускою або повноцінним гарячим блюдом, до якого можна подати гарячий бульйон. Готується він протягом години, потім його треба остудити і насолоджуватися.

Цибулевий пиріг в мультиварці

Цибулевий пиріг в мультиварці - це не тільки оригінально, але і приголомшливо смачно. Пісочне тісто, обсмажену цибулю і сир зроблять свою справу, ну просто смакота!

Цибулева коржик

Національне узбецьке блюдо, яке включає в себе найпростіші інгредієнти. Готуються коржі швидко і виходять просто дивовижними.

Пиріжки з луком і яйцем

Рецепт пиріжків з цибулею і яйцем - для всіх, хто цікавиться. Смачні та ситні пиріжки на вашому столі в будь-який час року, які порадують ваших домочадців.

Пиріг з цибулею і шинкою

Коріння рецепта пирога з цибулею і шинкою йдуть до Німеччини. Я розповім вам рецепт тесту і начинки для пирога. Рецепт пирога з цибулею і шинкою, до речі, я привезла саме з Німеччини.

Кіш з цибулею

Кіш - досить поширений вид пирога, робиться з багатьма начинками. Я віддаю перевагу киш з луком, дуже смачний і ситний, і що важливо - бюджетний. Рекомендую!

Рибний пиріг з сайри

Дуже смачний пиріг з листкового тіста з начинкою з консервованої сайри. Блюдо готується дуже просто, адже тісто використовується покупне, що значно економить ваш час. Обов'язково спробуйте!

розтягаї ледачі

Така різноманітність «ледачих» рецептів можна зустріти тільки в нашій кухні. Адже ми всі любимо смачно поїсти, а ось витрачати на це багато часу ой як не хочеться!

Тісто на сметані без дріжджів

Тісто на сметані виходить пишним, повітряним: не потрібні ніякі дріжджі. Його можна використовувати для самої різної випічки. Я сьогодні готую закусочні печива з зеленою цибулею.

Кефір з цибулею

На кефірі з цибулею можна готувати різну домашню випічку. Пропоную вашій увазі свій рецепт кефіру з цибулею - на цей раз у вигляді млинців!

Лаваш з цибулею

Хочу вам розповісти, як приготувати лаваш з цибулею. Ця закуска дуже проста і дуже смачна. Хто в дитинстві обожнював пиріжки з цибулею і яйцями, той відразу дізнається улюблений смак! Спробуйте, це здорово!

Пиріг з цибулею і яйцем на кефірі

Смачний і ситний пиріг з продуктів, які знайдуться на будь-якій кухні. Готувати дуже просто і швидко. Рецепт спеціально для вас!

Пиріг з лаваша з цибулею

Ділюся швидким і простим рецептом пирога з лаваша з цибулею. Готується легко, виходить дуже смачним і ситним. Так що, якщо ідеї для обіду закінчилися, познайомтеся з цим рецептом, вам сподобається!

Швидкий пиріг з цибулею

Такий швидкий пиріг з цибулею в домашніх умовах - справжній порятунок, якщо ви не встигли або не змогли приготувати повноцінний вечерю. Купуйте по дорозі упаковку замороженого тіста та будемо готувати!

Пиріг рибний з сайра

Дешевий в приготуванні і швидкий пиріг рибний з сайра виходить дуже смачним. Таким блюдом можна побалувати навіть гостей, а подається пиріг і в холодному, і в гарячому вигляді.

Цибульник

Дуже смачна страва української кухні, особливо західної її частини. Там такі Цибульник можна часто зустріти. Особливо гарні Цибульник гарячі, тільки з печі!

квасолевий пиріг

Дуже ніжний квасолевий пиріг, який підійде як на кожен день, так і на святковий стіл! Ідеальне поєднання тесту з квасоляного пюре і начинкою з цибулі-порею, помідорів і квасолі. Дуже смачно!

Пиріг з рибою і цибулею

Цей пиріг з рибою і цибулею в домашніх умовах можна готувати і як пісне блюдо. Якщо ж ви не постнічаете, що в начинку можна додати майонез, а в тісто - яйце.

Пиріжки з зеленою цибулею

Досить простий рецепт пиріжків з зеленою цибулею може стати відмінною ідеєю для закуски на природі або доповненню до основної страви. Це ситно, нескладно і досить економно.

Млинці з яйцем і цибулею

Хочете урізноманітнити звичайну закуску? Тоді дивимося рецепт млинчиків з яйцем і цибулею і експериментуємо разом на кухні!

Млинці з зеленою цибулею

Смачні млинці з приємним ароматом зеленої цибулі і незвичайним смаком. Приготувати такі млинці зможе будь-яка господиня.

Цибулевий пиріг з кроликом

Рецепт смачного цибулевого пирога з кроликом. У цьому рецепті замість кролика може бути використана курка.

Цибулевий пиріг з пісочного тіста

Цибулевий пиріг з пісочного тіста - смакота, яка не тільки вгамує ваш голод, але і подарує нові смакові відчуття. Ніжно-солодка кремова начинка з сиру та цибулі і тісто, яке просто тане.

Піца в домашніх умовах в духовці

Про те, як просто приготувати піцу в домашніх умовах в духовці мені розповіла моя тітка. У неї в холодильнику завжди є готове тісто для піци. А доповнень до неї завжди можна знайти. Отже, вперед

Млинці з цибулею

Млинці з цибулею - проста в приготуванні, смачна і бюджетна закуска для великої компанії. Гарні такі млинці і самі по собі, і в якості закуски до пива або квасу. Лук знадобиться зелений, пір'їнками.

Піца з цибулею і сиром

Пікантну і ситну піцу з цибулею і сиром в домашніх умовах можна приготувати за півгодини. Печена ріпчаста цибуля втрачає всю свою гостроту і різкий запах, залишається лише тонкий аромат і солодкість.

Піца з цибулею і ковбасою

Любителям гостро-солодкого лука рекомендую піцу з цибулею і ковбасою. Можна додати білий ріпчаста або фіолетовий, вибирайте на свій смак, головне - не шкодувати! Обов'язковою тут є і моцарелла.

Пиріжки з луком

Пиріжки з луком - мабуть, самі бюджетні пиріжки. Їх приготування не вдарить навіть по самому скромному бюджету, зате пиріжки виходять - дивовижно смачні і ароматні.

Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею

Приготувати пиріжки з картоплею та смаженою цибулею в домашніх умовах - дуже просто! Зробимо бездріжджове тісто на кефірі, відварити картоплю і підсмажити цибулю. Час - і пиріжки готові! Запрошуйте друзів!

Пиріжки з картоплею і цибулею

Пиріжки з картоплею і цибулею можна приготувати як в будні, так і на свято. Такі пиріжки красиво прикрасити кмином або меленими горішками. В основі тесту - кефір і борошно. Для румяности змажемо їх яйцем.

Французький цибульний пиріг

Придуманий французами цибульний пиріг - просто смакота. Він чимось схожий на слов'янські традиційні пироги, але вишуканіше і корисніше. Виглядає чудово, на смак - вищий пілотаж. Спробуйте!

цибулевий пиріг

Готуємо ніжний і смачний пиріг з начинкою з цибулі. Часу на підготовку йде зовсім небагато, інгредієнти - прості і бюджетні, а результат - чудовий. Ділюся хорошим рецептом цибулевого пирога.

Коржі з зеленою цибулею

Коржі з зеленою цибулею - дуже прості в приготуванні хрусткі коржі. У нашій родині їх подають замість хліба. Вони добре поєднуються з гарячими супами, та й просто похрумтіти ними дуже приємно.

Луковник

Рецепт приготування цибульниками - пісного пирога з начинкою з цибулі.

Пиріг з цибулею і сиром

Пиріг з цибулею і сиром виходить дуже пишним і ситним. Він складається з двох різних начинок: перша - цибуля + м'ясо, а друга - сир, яйця і зелень. Готову страву таке смачне, що відірватися неможливо!

Яблучно-цибульні тарталетки

Карамелізований яблука і цибуля - дуже апетитна комбінація. Спробуйте приготувати ці незвичайні тарталетки, приправлені розмарином і сиром.

Пиріг з цибулею-пореєм

Пиріг з цибулею пореєм виходить дуже ситним. Має приємний смак, соковитий та ще й неймовірно смачний. Обов'язково спробуйте.

Краща подяка - процитувати запис;)

Новости