Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Торти - рецепти в домашніх умовах !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Торт "Лоліта"
  2. Торт "Баноффі"
  3. Торт "Камаз"
  4. Торт "Феї"
  5. Торт "Везувій"
  6. Торт за 5 хвилин
  7. Торт "Анжеліка"
  8. Торт "Царський"
  9. Торт "Фура"
  10. Торт "Лілія"
  11. Медовий торт на сковороді
  12. Торт "Арабська ніч"
  13. Легкий торт без випічки
  14. Торт "У Палича"
  15. Торт "Дудник"
  16. Торт "Віденський вальс"
  17. Торт "Венеція"
  18. Торт "Акула"
  19. Торт "Настенька"
  20. Шоколадний повітряний торт
  21. Торт "Аліса"
  22. Торт "Нюша"
  23. Торт "Барабан"
  24. Торт "Імператор"

Для тих, хто, як і я, обожнює "Наполеон", часта проблема, що готується він дуже довго, складно і нудно. Я знайшла альтернативу - торт "Наполеон" за 5 хвилин в домашніх умовах з готових коржів!

Торт "Лоліта"

Для тих, хто, як і я, обожнює Наполеон, часта проблема, що готується він дуже довго, складно і нудно

Всім любителям смачних і надзвичайно красивих десертів пропоную рецепт торта "Лоліта" з фото. Дивно ніжний, в міру солодкий і дуже смачний, до того ж - неймовірно красивий тортик.

Торт "Баноффі"

Торт "Баноффі" - справжня насолода! Його можна подати з будь-якого урочистої нагоди. Готується він з бісквітного тіста, вареного згущеного молока, бананів. З тортом доведеться повозитися, але він того варте!

Торт "Камаз"

У автолюбителя намічається свято і ви хочете зробити йому солодкий подарунок? Тоді спробуйте приготувати торт "Камаз" в домашніх умовах за допомогою покрокових фотографій.

Торт "Феї"

Якщо Ви хочете здивувати маленьку дитину не тільки смачним, але і надзвичайно красивим ласощами, тоді пропоную вам рецепт торта "Феї" з фото. Спробуйте зробити свято своїми руками!

Торт "Везувій"

У вас наближається торжество та ви в пошуку цікавих рецептів випічки? Пропоную зробити дивно ніжний, смачний торт "Везувій" в домашніх умовах. Особливо він сподобається любителям сухофруктів.

Торт за 5 хвилин

Оригінальний, корисний, і головне - простий рецепт торта за 5 хвилин я хочу вам сьогодні запропонувати. Мені дуже імпонує те, що виглядає такий торт дуже ошатно, і прикрасить будь-який сумовитий зимовими вечорами!

Торт "Анжеліка"

Торт "Анжеліка", приготований в домашніх умовах, виглядає, може, не так розкішно, але смак його - відмінний, він - цікавий і їдять його із задоволенням. Ось мій рецепт "Анжеліки"!

Торт "Царський"

"Царський" з даного рецептом - дуже красивий і ніжний шоколадний торт, який виглядає немов Ви купили його в магазині. Цей маленький кулінарний шедевр нікого не залишає байдужим.

Торт "Фура"

Вам хочеться зробити незвичайний подарунок водієві, який запам'ятається надовго? Пропоную рецепт торта "Фура" з фото, за яким можна зробити смачний кулінарний шедевр.

Торт "Лілія"

Коли заходить мова про святковому торті, завжди є два варіанти - купити вже готовий або приготувати торт власноруч. Торт "Лілія" готувати просто, а це важливий плюс! Рекомендую!

Медовий торт на сковороді

Медовий торт на сковороді з полуницею - це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. Готуємо? :)

Торт "Арабська ніч"

Любіть солодощі з присмаком Сходу? Тоді обов'язково спробуйте цей простий рецепт торта "Арабська ніч". Дуже смачне фінікове ласощі обов'язково буде вам до смаку.

Легкий торт без випічки

Пропоную вам в якості річного десерту до свята спочатку дізнатися, як зробити легкий торт без випічки, а потім і приготувати його. Ви побачите - це дуже просто, а сам торт вийде неймовірним!

Торт "У Палича"

Неперевершено смачний і ароматний торт "У Палича" порадує ваших гостей чудовим смаком! Торт підійде для будь-якого святкового заходу. До стола подається, попередньо завмерши в холодильнику.

Торт "Дудник"

Дуже люблю ці торти, особливо торт Дудник "Карамельний". На його приготування пішло близько 3 годин, а за смаком він нічим не відрізнявся від кондитерського в професійних умовах.

Торт "Віденський вальс"

Любіть не тільки смачну, але і легку випічку? Тоді пропоную вашій увазі рецепт приготування торта "Віденський вальс" - найніжнішого персикового задоволення.

Торт "Венеція"

Чому тортик отримав саме таку назву сказати важко, проте з упевненістю можна сказати, що неймовірно простий рецепт торта "Венеція" з мандаринами припаде до смаку всім, хто його спробує.

Торт "Акула"

Любіть робити не тільки смачну, але і оригінальну випічку? Тоді пропоную вам рецепт приготування торта "Акула". Дивно красивий він сподобається і дорослим, і дітям.

Торт "Настенька"

Торт "Настенька" з'явився у нас недавно, але добре прижився. Перший раз ми робили його для нашої Настусі і з тих пір цей дуже смачний і легкий торт так все і знають як Настенькін. Рекомендую всім!

Шоколадний повітряний торт

Шоколадний повітряний торт відмінно підійде до свята - будь-то День народження або Новий рік. Випікаємо два бісквітних коржа, робимо крем, яким змащуємо коржі, зверху - шоколадна стружка і готово!

Торт "Аліса"

Пропоную вашій увазі рецепт приготування торта "Аліса" з волоськими горіхами. Він виходить дуже м'яким, досить соковитим, а головне - це справжній подарунок для ласунів.

Торт "Нюша"

Якщо Ви хочете здивувати маленького іменинника тортом з оригінальним оформленням, тоді ось вам відмінний варіант - простий рецепт торта "Нюша". Героїня відомого мультфільму напевно підкорить всіх.

Торт "Барабан"

Любіть не тільки смачну, але і оригінальну випічку? Тоді пропоную вам цікавий тематичний варіант - торт "Барабан" в домашніх умовах. Це просте і дуже смачні ласощі для всей семьи.

Торт "Імператор"

хочете пÑ

Готуємо?

Новости