Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

різдвяні солодощі

  1. Repriza Café Patisserie
  2. Baker Street Bakery
  3. шоколадні трюфелі

Repriza Café Patisserie

Прилавки «Репризи» завжди заворожують, особливо напередодні свят.

Новорічна колекція в цьому році зайняла все полки, стелажі і навіть окремий столик в кафе, де красуються пряники, армія шоколадних фігурок і святкова випічка (ШТОЛЛ, торти, пряникові будиночки та ялинки, красиві кошики і скрині, дзвіночки і навіть капкейкі). Деякі із запропонованих позицій варто замовити заздалегідь, так як торти, наприклад, готують три дні, а правильний штоллен повинен бути витриманий тиждень.

Штоллен насправді не просто пиріг - у нього є своя легенда. У далекому XIV столітті штоллен готували тільки з борошна, дріжджів і води, тому традиційна німецька випічка тоді не мала особливого смаку. Набагато пізніше з дозволу Папи Римського в тісто стали додавати молоко і вершкове масло, що зробило смак ніжним і витонченим. З тих пір рецепт штоллен змінювався лише в нюансах, але кожен майстер прагнув його збагатити.

Так, у «Репризи» є власний рецепт приготування цих ласощів - з родзинками, горіхами, апельсиновими цукатами, нюрнберзькими приправами і апельсиновим марципаном. Оригінальність страронемецкого пирога від «Репризи» - це поєднання 34 ароматів свята і прикраса сухозлітним 23-каратним золотом. Вага штоллен - трохи більше 1 кг, ціна - 650 грн. Ароматна ялинка з пряників з традиційними приправами важить майже 2 кг і обійдеться вам в 1600 грн.

Різнобарвний пряниковий різдвяний будинок - це цілих 5 кг випічки, яскраво прикрашеної глазур'ю. Всередині будинку навіть є мешканці, а вартість такої краси становить: 3800 грн.

Виберіть святкову корзину або скриню і приготуйте незвичайний подарунок, де можна проявити фантазію - зробити красивий набір з цукерок, шоколадних фігурок, хорошого алкоголю, пряників і т.д. (Від 1700 до 5600 грн).

Витончений шоколадний дзвін (850 грн), колекція різдвяних пряників (95 грн), тематичні капкейкі (52 грн) приведуть в захват дітвору і дозволять всі свята балуватися солодощами.

www.repriza.com

Baker Street Bakery

Ось уже котрий рік власниця пекарні Женя радує своїх постійних клієнтів святкової випічкою. П'ять видів італійського біскотті (з фундуком, журавлиною, шоколадом і іншим) красиво укладаються в фірмові банки, прикрашені червоним бантиком і приємним побажанням на Новий рік. Пряникові чоловічки в шурхотить пакетиках відправляються до дітей під ялинку або навіть на ялинку, найменші отримують ванільні зірочки на паличці, а якщо дитячий день народження збігається з наступаючими святами - сміливо беріть веселий торт, прикрашений пряниковими паровозиками і зірками.

Упаковка ванільних паличок коштує 20 грн, пряниковий ялинка - 40 грн, а кілограмовий торт, прикрашений фруктами, стартує від 100 грн.

bakerstreetbakery.blogspot.com

Cup c ake Studio

Складно називати Cupcake Studio кондитерської або пекарнею - адже у них немає магазину або кафе, - зате вони першими познайомили Київ з поняттям «капкейк», запропонували організовувати яскраві десерт-бари на святах (фото є на сайті), а також під кожну подію випускають лінійку смакоти. Цього разу під вкладкою «Новий рік» на сайті нас чекають набори пряників, капкейкі і пряникові будиночки. Все настільки красиве, просто очі розбігаються!

Новорічні пряники є трьох видів - як іграшки на ялинку, просто з глазур'ю і в формі ялинки.

Набори стартують з позначки 95 грн, ялинка коштує 55 грн, а ялинкові прикраси - 135 грн.

Пряниковий будиночок в яскравій глазурі і поменше розміром влаштувався на позначці 135 грн, його брат побільше - 230 грн.

Дюжина новорічних капкейков з ялинками або сніговиками на верхівці стоїть 264 грн, причому смак капкейк можна вибрати - ваніль, шоколад, горіх, малина, банан і ін.

Замовлення можна забрати самостійно або оформити доставку за 70 грн.

cupcake.com.ua

шоколадні трюфелі

Круглі заповітні цукерки ручної роботи - чудова альтернатива різдвяної випічки.

Смакова лінійка велика, інгредієнти добірні, завдяки яким цукерки мають природний аромат і ніжну тане структуру.

Термін зберігання становить від 3 до 14 днів, а значить, після свят нічого не залишиться і можна буде зі спокійною душею повернутися до походів в спортзал.

Поки ви облизувати, дивлячись на картинки, розповім про смаки: імбир і лайм (178 грн за 16 шт.), Чорний шоколад з коньяком (167 грн за 16 шт.), Ваніль (150 грн за 16 шт.), Солона карамель ( 178 грн за 16 шт).

Коробочка з 16 штук - це 160 грн добірного ласощі. Доставка такого замовлення в святковому вигляді буде коштувати вам 50 грн, а якщо ви живете в центрі - безкоштовно.

www.facebook.com/truffes.chocolat

Новости