Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Ватрушки": душевна російська випічка з доставкою додому

У Єкатеринбурзі відкрилася доставка душевної випічки «Ватрушки» У Єкатеринбурзі відкрилася доставка душевної випічки «Ватрушки». Тепер для того, щоб знову відчути тепло, аромат і неповторний смак улюблених ватрушок, достатньо зателефонувати і зробити замовлення.

Хто не згадував про дитинство? Коли все було таким яскравим, соковитим, а випічка завжди була чимось пишне, свіже, смачне, і обов'язково наповнене теплом рук улюбленої бабусі.

Знову відчути тепло, аромат і смак неповторних бабусиних ватрушек тепер можна і за багато кілометрів від бабусиної затишній кухні - адже в Єкатеринбурзі відкрилася доставка «Ватрушки» , Де завжди раді спеціально для вас спекти і привести найрізноманітнішу російську випічку. Ватрушки, вареники, пироги - все найсмачніше, ніж радувала вас бабуся в дитинстві, тепер готові приготувати для вас «ватрушки».

«Ватрушки» пропонують смачну російську випічку, приготовану з натуральних продуктів, а все ватрушки, вареники і пироги спечені дбайливими майстрами затишній пекарні. Пекарні, де, як на бабусиній кухні, завжди панує душевна атмосфера, що дозволяє робити і доставляти тільки саму душевну випічку. А крім того, «Ватрушки» завжди готові зробити для вас саму душевну випічку ще й найбільш доступною - адже на кожен третій замовлення діє 50% знижка, і спробувати смачні ватрушки, пироги та інші страви тепер можна на найвигідніших умовах.


Смачні рум'яні апетитні ватрушки можна замовити щодня з 10 до 23 години за телефонами (343) 287-16-01 та 8-963-037-00-25 або на сайті www.3vatrushki.ru

Хто не згадував про дитинство?

Новости