Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пиво користь і шкода. Випічка на пиві - рецепти тесту

  1. Хто любить пиво більше за всіх?
  2. У помірних кількостях пиво дуже корисно
  3. Кому пиво більше до смаку?
  4. Хто випив пива більше всіх?
  5. Яким буває пиво?
  6. Тісто на пиві для пиріжків в духовці
  7. Тісто на пиві для печива

Поговоримо про все, що цікаво тим, хто любить пиво: користь і шкода, цікаві факти, а також рецепти з пивом

Поговоримо про все, що цікаво тим, хто любить пиво: користь і шкода, цікаві факти, а також рецепти з пивом. Особливою популярністю користується у любителів готувати випічка на пиві: пиріжки, булочки, печиво та багато іншого. Саме тому ми підготували для вас десять цікавих фактів про пиво і пару відмінних рецептів смачної випічки.

Для початку варто відзначити один факт. Пиво у багатьох незаслужено асоціюється з напоєм неабияк пошарпаних життям алкоголіків радянського типу. Варто згадати старі брудні пивні. А як на рахунок міцно увійшли в нашу свідомість образів пивних алкоголіків з радянських фільмів? Але так буває всюди, де відсутня культура вживання продукту.

Але ж культура виготовлення та вживання пива дуже багата! Почнемо з того, що даний якісне пиво також має свій букет і тонкий смак. Не менш важливо, з якого посуду п'ють пиво. Знайти красиву пивну посуд можна не тільки в Німеччині, Чехії чи Польщі. Купити красиві келихи і кухлі можна, наприклад, на цьому сайті : Гранд Престиж пропонує увазі покупців витончену посуд на будь-який смак.

Хто любить пиво більше за всіх?

З розрахунку кількості літрів на душу населення в рік, більше всіх пиво люблять чехи (159,3 л). За ними слідують німці (109,6 л), австрійці (106,2 л), ірландці (91,0 л), фіни (87,7 л). Не сильно відстають поляки (85,0 л), бельгійці (81,0 л), британці (75,8 л), голландці (72,8 л) і датчани (71,5 л).

У помірних кількостях пиво дуже корисно

Калорійність пива нижче, ніж у фруктового соку або молока. Також воно містить антиоксиданти, вітаміни (В2, В6, В12) і мікроелементи. Пиво знижує ризик розвитку багатьох небезпечних захворювань. Серед них хвороба Альцгеймера, цукровий діабет, деякі види раку. Також в цьому списку ішемічна хвороба серця, виразкова хвороба шлунка і кишечника. Головний же шкода від пива полягає в формуванні алкогольної залежності при надмірному вживанні.

Кому пиво більше до смаку?

Згідно з даними аналітичного центру досліджень Gallup, на даний момент більше віддають перевагу пиву чоловіки. В середньому пиво є улюбленим алкогольним напоєм у 50% чоловіків і у 25% жінок. Уподобання також пов'язані з віком: пиво більше люблять молоді люди 18-35 років.

Хто випив пива більше всіх?

Найбільша кількість пива за раз було випито головним кухарем чеського готелю «Імперіал» (місто Острів в Карлових Варах) Мідером. Він встановив рекорд на виставці в японському місті Осака в 1970 році. 10,5 л пива було випито Мідером всього за 3 хвилини. До свого моменту слави Мідер готувався заздалегідь, випиваючи по 8 літрів пива в день на протязі декількох років.

Яким буває пиво?

Придумано вже більше 400 сортів пива. Світлий і Темний лагер, Майбок, Вайсбір, Англійська Биттер, Коричневий ель і Стаут - лиш деякі з існуючих різновидів. І крім класичних елів, лагерів, портерів і стаутів можна спробувати пивні напої з найнеймовірнішими смаками: вишня, банан, кавун, кава, і навіть пончики і піца.

Пиво не тільки п'ють, його ще й їдять. Кухарі готують пивні маринади і клярі, соуси на основі пива, а також готують випічку.

Тісто на пиві для пиріжків в духовці

Рецепт тіста ви знайдете на сторінці Домашні булочки з м'ясом і сиром: тісто на пиві, філе міньйон і кунжут

Тісто на пиві для печива

Докладний рецепт печива на пиві ви знайдете на сторінці Печиво на пиві: імбирне з цукром, макове і кунжутне з морською сіллю

Про автора: porezeptu

Хто любить пиво більше за всіх?
Хто випив пива більше всіх?
Яким буває пиво?
А як на рахунок міцно увійшли в нашу свідомість образів пивних алкоголіків з радянських фільмів?
Хто любить пиво більше за всіх?
Кому пиво більше до смаку?
Хто випив пива більше всіх?
Яким буває пиво?

Новости