Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пиріжки з листкового тіста з капустою і рибою

  1. Для рецепта приготування пиріжків з листкового тіста нам потрібно:
  2. Як приготувати пиріжки з капустою з листкового тіста

Листкове тісто - це універсальний напівфабрикат, з якого можна приготувати різні пиріжки, пироги, булочки або рогалики з солодкими і несолодкими начинками Листкове тісто - це універсальний напівфабрикат, з якого можна приготувати різні пиріжки, пироги, булочки або рогалики з солодкими і несолодкими начинками. Сьогодні у нас пиріжки з листкового тіста з начинкою з капусти і риби, за рецепт і фото швидких і смачних пиріжків дякуємо Ольгу Пирогову. А в самому кінці сьогоднішнього рецепта можна подивитися відео, як приготувати листкові пиріжки з будь-якою начинкою в аерогрилі і пиріг з листкового тіста з рибою і картоплею в мультиварці.

Листкове тісто для пиріжків або слоек з начинкою можна приготувати самим або використовувати готове, дріжджове або бездріжджове. У наших листкових пиріжках будемо використовувати свіжу капусту і рибні консерви (до святкового столу консерву можна замінити сьомгою або інший свіжою рибою).

(слойки з несолодкої начинкою)

Іноді своїх близьких хочеться здивувати смачними пиріжками або пирогом, але завжди охота возитися з тестом. На допомогу приходить готове листкове тісто, яке потрібно тільки дістати з морозилки. Сьогодні пропоную рецепт пиріжків з покупного листкового тіста з незвичайною рибною начинкою, та ще з капустою. Здивувала, так здивувала. Листкові пиріжки з рибою все пішли на ура.

Для рецепта приготування пиріжків з листкового тіста нам потрібно:

  • Готове заморожене листкове тісто - 800 гр . ,
  • будь-які рибні консерви (у мене сайра) -1 банку,
  • капуста свіжа - грам 300-400,
  • головка ріпчастої цибулі,
  • 1 куряче яйце,
  • велика сіль,
  • перець,
  • рослинна олія,
  • кмин - столова ложка (за бажанням).

Як приготувати пиріжки з капустою з листкового тіста

Приступаємо до приготування начинки для пиріжків з листкового тіста. Шаткуємо тонко капустку, додаємо в неї вже обсмажену цибулю, солимо, перчимо і тушкуємо, долив трохи водички. Капусту помішувати, як тільки вода випарується, засипаємо ложку кмину (хто не любить цільними зернами, можна подрібнити в блендері або кавомолці).

Потім викладаємо в капустяну начинку для пиріжків рибні консерви, розм'якшені виделкою, перемішуємо і знімаємо з вогню.

Начинка для пиріжків остигає, а ми розгортаємо готове листкове тісто, що не дуже тонко. Форма пиріжків з листкового тіста може бути будь-який, мені подобається прямокутні конвертики, тому нарізаю його на квадрати. Для листкових пиріжків напівкруглої форми (скриньок) потрібно вирізати коло, а для листкових трикутників - квадрати, які потім скласти по діагоналі.

На кожен листковий квадрат викладаємо капустяно - рибну начинку, кути тесту збираємо по центру і защипуємо пиріжок по краях пальцями. Пиріжки - слойки вийшли у вигляді конвертиків.

За час приготування пиріжків, духовка розігрілася до 180 градусів. Тепер перекладаємо листкові пиріжки з капустою і рибою на деко, змащене олією або зовсім сухий, хто як звик.

Підготовлені листкові вироби у формі конвертиків з фаршем обмазуємо збитим яй ц ом або тільки жовтком з крапелькою водички. Зверху посипаємо крупною сіллю і кмином.

Випікаємо пиріжки з листкового тіста з капустою і рибою в духовці до рум'яного кольору (випічка їх займе 15-20 хвилин часу), потім перекладаємо на блюдо

Випікаємо пиріжки з листкового тіста з капустою і рибою в духовці до рум'яного кольору (випічка їх займе 15-20 хвилин часу), потім перекладаємо на блюдо

і подаємо до гарячого супу, в якості закуски або просто до солодкого чаю. Остигнули пиріжки з листкового тіста за цим рецептом можна вранці до сніданку розігріти в мікрохвильовці.

Приємного апетиту вам бажає Нотатки Анюти і її друзів!

Дорогі читачі нашого сайту, смачний пиріг з готового дріжджового листкового тіста з начинкою (наприклад, рибними консервами і картоплею) можна приготувати в мультиварці, про що розповість наступний відео рецепт:

Пиріг з листкового тіста з рибними консервами і картоплею в мультиварці Редмонд

А для приготування солодких листкових пиріжків можна в якості начинки використовувати яблука, варення, повидло або банани, і приготувати їх як в наступному відео рецепті з каналу Ютуб в аерогрилі:

Солодкі пиріжки з листкового тіста з бананами і корицею в аерогрилі

Новости