Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

десерти з полуницею

Сезон полуниці в розпалі, і це чудово! Звичайно, ягода прекрасна сама по собі, але після трьох-п'яти-десяти кілограм все одно настає пересичення, і хочеться чогось більш цікавого, ніж просто чиста полуниця. Давайте пофантазуємо про десертах з полуницею, але без випічки? В голову відразу приходить банальна полуниця з вершками, але варіантів насправді набагато більше - можна фантазувати весь сезон і не повторитися ні разу! Ця ягода чудово поєднується з багатьма добавками - вершки, сир, сметана, шоколад, морозиво, вафлі і багато всього іншого, що виступає відмінним тандемом разом з солодкою, ароматною полуницею. Однак, коли в холодильнику сумно вмирає кілька кілограмів ягоди, цікаві думки не відразу приходять в голову - найчастіше вони губляться в звивинах підсвідомості і не дають про себе знати в той момент, коли вони так потрібні. Пропоную зробити зарубку на пам'ять і помріяти про наступні десертах з полуницею, які можна буде реалізувати в найближчий же час.

Ідея № 1 - фарширована полуниця ; в якості начинки можна використовувати все, що завгодно - починаючи від жирних збитих вершків і сиру і закінчуючи м'якими сирами і готовими кремами.

Ідея № 2 - будь-які трайфл ; збирати цей десерт можна з того, що є під рукою - печиво, гранола, сухий бісквіт, вершки, заварний крем, готові безешки.

Ідея № 3 - желе в найрізноманітніших інтерпретаціях.

Ідея № 4 - полуничний суп , Яким можна насолоджуватися в компанії з млинцями, оладками, сирними запіканками і просто так.

Ідея № 5 - торти без випічки , Які збираються на основі печива і сирного крему; просто, швидко і дуже смачно!

Ідея № 6 - полуниця в шоколаді ; ідея лаконічна, але яка ж вона елегантна!

Ідея № 7 - полуничний сорбет ; ще не морозиво, але вже казково смачно!

Ідея № 8 - панна котта з полуницею , Вершина ягідної ніжності!

Ідея № 9 - полуничний мус . Смачно і красиво!

Рекомендуємо переглянути рецепти за тегом "Полуниця" - на сайті зібрано багато перевірених та цікавих ідей.

Новости