Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розетки і вимикачі

У нашому інтернет магазині, ви зможете підібрати розетки і вимикачі різного типу. Вимикачі настінні і вбудовані, вимикачі, захищені від пилу і вологи або домашнього застосування. Великий вибір розеток, як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування від компанії Makel. Cетевая розетка RJ-45 і телефонні.

Купити розетки і оформити замовлення, Ви можете в нашому інтернет магазині з доставкою у всі міста України. Якісна і сертифікована продукція світових виробників - це надійність і гарантія затишку у вашому будинку або офісі. Різноманітність моделей розеток і вимикачів НЕ серії Defne, Karea, Lillium, Lillium Natural, Lillium Kare, Lillium Natural Kare, Mimoza і Rose.

Сортувати:

показувати:


показувати:

хіт

Двоклавішний вимикач Defne 42001003 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішнього хутро ..

хіт

Двоклавішний вимикач прохідний Defne 42001026 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутр ..

хіт

Двоклавішний вимикач з підсвічуванням Defne 42001023 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві вн ..

хіт

Двоклавішний трьохклавішний 3 входу Defne 42001092 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутр ..

хіт

Одноклавішний вимикач Defne 42001001 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішнього механізм ..

хіт

Одноклавішний вимикач прохідний з підсвіткою Defne 42001025 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виро ..

хіт

Одноклавішний вимикач прохідний Defne 42001005 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутреннег ..

хіт

Одноклавішний вимикач з підсвічуванням Defne 42001021 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрен ..

хіт

Рамка подвійна для установки вимикачів і розеток прихованого типу серії Defne торгової марки «Makel». Призначена, рамка для горизонтальної установки різного типу елементів даної серії. Функціональність і якість продукції компанії «Makel» Туреччина відома у всьому світі. Серія Dafne разработа ..

хіт

Розетка Hi-Fi Makel Defne 42001080 торгової марки «Makel», призначена для прокладки і підключення Hi-Fi систем. Функціональність і якість продукції компанії «Makel» Туреччина відома у всьому світі. Серія Dafne розроблена відповідно до основними критеріями сучасних вимог - е ..

хіт

Розетка подвійна із заземленням Defne 42001057 16A 250V торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації електромережі з побутовими приладами. Корпус розетки виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішнього механізму вико ..

хіт

Розетка одинарна без заземлення Defne 42001022 16A 250V торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації електромережі з побутовими приладами. Корпус розетки виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішнього механізму вико ..

хіт

Розетка одинарна без заземлення кераміка Defne 42001002 16A 250V торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації електромережі з побутовими приладами. Корпус розетки виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішнього механи ..

хіт

Розетка одинарна із заземленням Defne 42001028 16A 250V торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації електромережі з побутовими приладами. Корпус розетки виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішнього механізму викорис ..

хіт

Розетка одинарна із заземленням і захистом від дітей Defne 42001058 16A 250V торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації електромережі з побутовими приладами. Корпус розетки виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішньо ..

хіт

Розетка одинарна із заземленням і кришкою Defne 42001029 16A 250V торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації електромережі з побутовими приладами. Корпус розетки виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрішнього м ..

хіт

Розетка мережева комп'ютерна подвійна TF Євро Defne 42001034 торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації комп'ютерної локальної мережі з периферійними пристроями. Функціональність і якість продукції компанії «Makel» Туреччина відома в усьому світі ...

хіт

Розетка мережева комп'ютерна категорія 5е + гніздо TF Євро Defne 42001035 торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації комп'ютерної локальної мережі з периферійними пристроями. Функціональність і якість продукції компанії «Makel» Туреччина відома ..

хіт

Розетка мережева комп'ютерна одинарна TF Євро Defne 42001014 торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації комп'ютерної локальної мережі з периферійними пристроями. Функціональність і якість продукції компанії «Makel» Туреччина відома в усьому світ ..

хіт

Розетка телевізійна кінцева Defne 42001027 торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації телевізійної кабельної мережі з вашим TV. Функціональність і якість продукції компанії «Makel» Туреччина відома у всьому світі. Серія Dafne розроблена в відпо ..

хіт

Розетка телевізійна прохідна Defne 42001007 торгової марки «Makel», призначена для установки на стіну з метою комутації телевізійної кабельної мережі з вашим TV. Функціональність і якість продукції компанії «Makel» Туреччина відома у всьому світі. Серія Dafne розроблена згідно із законодавством Укра ..

хіт

Двоклавішний трьохклавішний 1 вхід Defne 42001091 10AX 250V, торгової марки «Makel», призначений для установки на стіну з метою комутації однієї лінії в режимі включення / відключення. Корпус вимикача виконаний з високоміцного пластика типу - АБС ​​білого кольору. При виробництві внутрі ..

Показано з 1 по 22 з 22 (всього сторінок: 1)

Новости