Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

OEZ випустив ювілейний стотисячний повітряний автоматичний вимикач, OEZ sro

  1. Кожен прилад - унікат
  2. Наша мета - "ноу-хау"

У першій половині жовтня 2012 р OEZ випустив уже стотисячний повітряний автоматичний вимикач У першій половині жовтня 2012 р OEZ випустив уже стотисячний повітряний автоматичний вимикач. З Летоград ці прилади йдуть під брендом "Sentron" і "Arion" у всесвітню дистриб'юторську мережу. Ювілейне виріб отримає замовник концерну Siemens в чилійському місті Сантиаго.

Кожен прилад - унікат

Виробництво повітряних автоматичних вимикачів специфічно в тому, що їх виготовляють не "про запас», а на підставі точної специфікації замовлення. Йдеться про інтелігентних приладах, яким відповідає і високий технологічний рівень і організація виробництва. Технічне рішення повітряних автоматичних вимикачів дозволяє виготовити до 1024 по-різному конфігурованних типів приладів.

У Летоград виробництвом повітряних автоматичних вимикачів займається близько 150 співробітників, що працюють переважно в дві зміни. Дві третини з них збирачі, а одну третину становлять працівники відділів управління виробництвом, управління якістю, контролінгу, логістики тощо

"Прилади без зволікання відправляємо прямо замовникам. За Європі зазвичай розвозять фурами, а в далекі місця призначення вони йдуть з аеропорту в Нюрнберзі або з порту в Гамбурзі "- пояснює завідувач виробництвом повітряних автоматичних вимикачів Ян Кепрт. Продукція з Летоград виконує сьогодні свою захисну функцію на Філіппінах, в Сінгапурі, Таїланді, Омані, Сполучених Арабських Еміратах, Південноафриканській республіці, Бразилії, Чилі, Перу, Мексиці, США, Росії та в інших десятках країн, включаючи всю Європу.

Наша мета - "ноу-хау"

"В рамках концерну Siemens ми є єдиним виробником повітряних автоматичних вимикачів в Європі. Наша мета - це бути в майбутньому не тільки виробником цих приладів, але і власником ноу-хау розробок "- додає генеральний директор ТОВ" OEZ "Роман Шифер.

Повітряні автоматичні вимикачі призначені для захисту і менш частої комутації електрообладнання до 6300 A. Завдяки своєму робастний виконання без проблем справляються з великими навантаженнями. Вони оснащені рядом блокувальних пристроїв для захисту від некомпетентної маніпуляції і для захисту обслуговуючого персоналу і працівників техобслуговування. Автоматичні вимикачі мають широке пропозицію расцепителей максимального струму і приладдя. Тому можуть застосовуватися в складних умовах, головним чином в промисловості або в енергетиці.

Портфель OEZ включає широкий сортамент інших приладів для захисту низьковольтних ланцюгів і устаткування, які в даний час випускаються в м Летоград, Жамберк, а від минулого року і в м Кралік. У цю продукцію входять модульні прилади , компактні автоматичні вимикачі , запобіжні системи або розподільні щити та шафи .

В даний час співробітники OEZ вносять значний вклад у всесвітні проекти розробок концерну Siemens. У зв'язку з цим в цьому році влітку почалося розширення випробувальної лабораторії для розробок з капіталовкладеннями в загальній сумі 1,2 мільйона Євро.

Photo

Новости