Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вільні садиби на вихідні з 29 по 31 березня 2013 року

У вихідні синоптики обіцяють легкий приємний плюс, який, однак, ще не зможе розтопити сніг і лід. Поки вся ця снігова краса не почала перетворюватися в калюжі і болота, рвемо все на природу! Огляд вільних садиб на останні березневі вихідні в студію!

Котедж «Аура» , 25 у.о. (Докладний прайс в картці об'єкта)

(Докладний прайс в картці об'єкта)

Котедж в оренду «Аура» розташований всього в кілометрі від Мінська в могильовському напрямку. І в цьому його перевага - завжди можна розбавити міський відпочинок заміським. Або навпаки. Наприклад, після клубу можна великою дружною компанією - а котеджі одночасно готовий прийняти до 60 осіб - відправитися продовжувати веселощі за місто. У котеджі «Аура» ви не будете нудьгувати: є великий басейн, сауна, професійне музичне обладнання, джакузі, російський більярд на 12 футів. До ваших послуг надається великий банкетний зал з каміном, музикою і телевізором. На вулиці є обладнане місце для приготування шашликів.

Фотографії котеджу «Аура» дивіться тут >>>

Оренда котеджу доступна по телефону +375 (29) 691-09-02

Садиба «Карелія» , 200 у.е в добу за весь будинок

Відмінний упорядкований абсолютно новий будинок в оренду розташований на місці колишньої панської садиби всього в 9 кілометрах від Мінська в Раковським напрямку. Тут є всі блага цивілізації і приємні доповнення до них - DVD, караоке, великий плазмовий телевізор. Вони відмінно поєднуються зі справжньою російською піччю з лежанками. Та й страви національної білоруської кухні, приготовані в російської печі, додадуть особливого колориту відпочинку. Є тут і російська лазня, в якій, за Вашим бажанням, для Вас буде працювати професійний парильник. Поруч з лазнею є річка і ставок, куди можна зануритися після парилки. Для романтиків є своя «родзинка» - справжній критий сінник. Відмінний варіант для компанії з 6 чоловік!

Фотографії садиби «Карелія» можна подивитися тут >>>

З питань оренди звертайтесь за телефоном +375 (44) 773-97-59

Котедж «Свояки» , 30 у.о. з людини (вартість проживання залежить від кількості осіб, тривалості проживання та мети проживання).

Котедж в оренду «Свояки» - ще один прекрасний варіант для любителів поєднувати міської та заміський відпочинок. Цей котедж в оренду розташований в самому центрі Гомеля, одного з найкрасивіших міст Білорусі. Звідси рукою подати до палацу князів Паскевичей, який належить до найзнаменитішим пам'яток Білорусі. Крім культурного відпочинку, шопінгу і клубів, господарі котеджу пропонують свої варіанти проведення часу - польоти на мотодельтаплані, парапланах, стрибки з високих точок. Також можна покататися на літаку. Всього півгодини їзди відокремлюють котедж в оренду від конезаводу, де організовуються прогулянки на конях, а взимку катання на санях.

Фото котеджу «Свояки» дивіться тут >>>

Орендувати котедж можна по телефону +375 (29) 956-26-75

Котедж «Міні пансіонат-SPA» , 50 у.о. з людини

Котедж в оренду «Міні пансіонат-SPA» - це великий спа-комплекс, в якому є турецька лазня, купіль, басейн, фітоароматіческіе ванни, обгортання, пілінг, скраби, професійний масаж і інші оздоровчі і розслаблюючі процедури. Котедж включає два упорядкованих поверху з 5 номерами-спальнями. У кожній спальні санвузол, smart телевізори з виходом в інтернет, Wi-Fi. Є тут і велика комфортна зона відпочинку з великим 3D-кінотеатром, професійної звукової та світлової апаратурою, караоке. Проживання в котеджі включає триразове харчування.

Фото котеджу «Міні пансіонат-SPA» можна подивитися тут >>>

Оренда котеджу доступна за номерами +375 (29) 111-63-11 +375 (29) 651-72-17

Котедж «Зефір» , 50 у.о. ціна вказана за людину на добу при оренді котеджу повністю (місткість 6 осіб)

Великий двоповерховий котедж в оренду «Зефір» - це сучасний і повністю обладнаний будинок для відпочинку людей, які цінують якість і комфорт. Розташований він у Вітебській області, в Чашнікском районі, на березі мальовничого озера Лукомльськая в садибі «Абузерье» . На першому поверсі будинку - великі вікна в підлогу, які створюють відчуття відкритості і єднання з усією присадибною територією. Велика вітальня розташовує до спокійного вечірнього відпочинку за келихом теплого чаю і неспішним бесідам. Там же, на першому поверсі, є засклена тераса з СПА-бессейн. З другого поверху відкривається дуже гарний вид на озеро і територію комплексу. Насолоджуватися заходами і світанками можна прямо з балкона. На другому поверсі розташована спальня, вітальня кімната, санвузол з душовою кабіною та пральною машиною. Весь будинок оброблений деревом. У котеджі є супутникове ТБ, інтернет. З додаткових послуг, садиба пропонує відпочинок в лазні, spa-басейн, відпочинок в критій альтанці для барбекю.

Фото котеджу «Зефір» дивіться тут >>>

Оренда котеджу доступна по телефону +375 (29) 851-66-85

Заміський комплекс «Абузерье» , 40 у.о. з людини

У 110 кілометрах від Вітебська в мальовничих місцях Чашнікского району розташувався цілий комплекс в оренду, на території якого розташовано кілька комфортабельних котеджів в оренду місткістю від 5 до 15 осіб. Сімейний відпочинок на природі, ділові зустрічі, що носять навіть офіційний характер, відокремлений романтичний відпочинок - кожен може підібрати собі відповідний варіант і орендувати котедж під певний запит. До послуг гостей - кімнати з кондиціонерами, теплими підлогами, супутниковим ТБ на хороших телевізорах, музичними центрами і інтернетом. Всі котеджі з першокласним ремонтом і сучасними меблями. Особлива гордість садиби «Абузерье» у Вітебській області - розкішна оранжерея, в якій, до речі, розташоване кафе з відмінною кухнею.

Фотографії заміського комплексу «Абузерье» можна подивитися тут >>>

Телефон для зв'язку +375 (29) 851-66-85

Котедж «Білий дім» , 50 у.о. ціна на людину в добу при оренді котеджу на 12 осіб повністю

Двоповерховий котедж в оренду «Білий дім» в садибі «Абузерье» запрошує відпочити в комфортних і приємних умовах. Котедж в оренду «Білий дім» найбільший і місткий на садибі. Відмінно підійде для сімейного відпочинку і відпочинку великими компаніями друзів або близьких людей. Для ділових людей - окремі робочі зони з письмовими столами, зручними кріслами. Для гостей 6 окремих кімнат, простора вітальня і повністю обладнана кухня. Супутникове ТБ в кожній кімнаті. На відпочинок можна взяти і свого домашнього вихованця. Для великих собак тут навіть передбачені окремі упорядковані будки у дворі. На садибі є парковка з цілодобовим відеоспостереженням. Додаткові послуги садиби включають сучасну лазню і spa-басейн.

Фото котеджу «Білий дім» дивіться тут >>>

Орендувати котедж можна по телефону +375 (29) 851-66-85

Заміський комплекс «Веста» , 110 у.о. (Вартість стандартного номера)

Всього 30 кілометрів від Мінська - і ви в облаштованому комплексі, в якому відпочинок можна поєднати з висококласним оздоровленням від провідних лікарів першої і вищої категорії. Відпочинок в Білорусі класу «люкс» Ви знайдете в Парк-готелі «Веста» , Які знаходиться в оточенні хвойного лісу. До послуг відпочиваючих номери з шумоізаляціоннимі вікнами, ресторан з смачною кухнею, сауна з басейном, боулінг, більярд, спа, медичні послуги ... У комплексі «Веста» можна орендувати котедж для сімейного відпочинку за містом. Будинки комфортабельні і затишні, причому тут є абсолютно все, до чого звикли міські жителі, що зробить відпочинок на природі ще більш приємним. Автомобілісти, які провели довгий час у дорозі, можуть зупинитися в комфортних номерах Гостьового будинку «Westa» , Смачно поїсти в кафе «Пиво-гриль на Садовій, 20» , Відвідати сауни або пограти в більярд, великий і настільний теніс, футбол. На ці вихідні поки вільні 10 номерів дабл, 5 номерів твін, 4 номери бізнес, 4 апартаментів і 2 котеджі.

Фото заміського комплексу «Веста» дивіться тут >>>

Всі питання можна задати за номерами +375 (1716) 670-00 +375 (1716) 670-01

Садиба «Хата Адася» , Від 10 у.о при замовленні компанією від 8 чоловік

Садиба в оренду «Хата Адася», розташована в мальовничій Налібокськой пущі, готова прийняти до 20 чоловік. Дизайн будинку і планування продумані і зроблені самим господарем. Вони здивують акуратною, простий красою, екологічністю і комфортом. До ваших послуг: камінний і більярдний зали, лазня, альтанка, крита танцювальний майданчик і всі інші блага цивілізації.


Садиба в оренду «Хата Адася» запрошує активних і допитливих туристів на захоплюючі і пізнавальні екскурсії по Білорусі. Господар садиби покаже цікаві з історичної точки зору місця, розповість, що відбувалося в цій місцевості багато століть назад. Для поїздок по Білорусі є мікроавтобус на 8-10 чоловік.

Фото садиби «Хата Адася» дивіться тут >>>

Телефони для оренди +375 (29) 644-47-96 +375 (29) 568-64-18

Садиба «У Івана» , 10 у.о. (Від 110 у.о. за будинок за добу)

за будинок за добу)

Садиба в оренду «У Івана» знаходиться на мальовничому озері потіху на Браславі. Власник садиби організовує для вас незабутню риболовлю чи фотополювання. Господар садиби - колишній єгер. Ніхто краще за нього не знає тутешні місця, цей мальовничий край. При бажанні він може організовувати для туристів виїзди, де можливо спостерігати за тваринами в їх природному середовищі існування. У будинку-лазні, гостьовому будинку на кожному поверсі обладнані душ і туалет. Для зручності гостей в кожному будинку є кухня з потрібним для приготування їжі обладнанням та посудом. На території садиби є «лінива лазня». Безкоштовно тут можна взяти в прокат човна, пограти в настільний теніс, волейбол, половити рибу в окремому зариблення ставку з берега, користуватися каміном на березі озера і коптильнею.

Фото садиби «У Івана» дивіться тут >>>

Орендувати котедж можна по телефону +375 (29) 713-38-98

Гарних вам вихідних!

Дорога редакціє Holiday.by

Новости