Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Незабутні вихідні за містом

Де за містом можна весело і з користю провести вихідні Де за містом можна весело і з користю провести вихідні? Таким питанням задається кожен житель мегаполісу. Хочеться на свіже повітря, ближче до всіх стихій відразу - повітрю, воді, землі, вогню! Хочеться активного відпочинку: прогулянок по лісі, катань на човнах, рибалки, лазні, вогнища з шашликом ввечері в колі друзів і близьких. Але не кожен має таку можливість - виїхати за місто на власну дачу або в сад. Та й не завжди на 6 сотках можна розміститися великою компанією.

База відпочинку «Салют» запрошує вас відпочити з користю для душі і тіла - вона знову відкрита для гостей!

«Салют» знаходиться в екологічно чистій зоні, в 65 км від Єкатеринбурга, на березі Верх-Сисертского ставка. База відпочинку затишно розташувалася в сосновому бору, де прекрасний лісове повітря зробить благотворний вплив на здоров'я.

Вас чекають сучасні комфортні номери - від економ-класу по 500 рублів і до VIP-номерів, упорядковані котеджі для відпочинку з сім'єю або компанією, бездоганний сервіс.

На базі відпочинку кожен знайде для себе розваги! Тут є російська лазня, сауна, СПА-кабінет, більярд, теніс, футбол і волейбол. Для дітей - гірки, батути, дитячий майданчик на вулиці і чудова дитяча кімната, де можна залишити дітей під наглядом вихователя.

Влітку в сосновому бору на території бази велика кількість ягід і грибів. Для любителів риболовлі в прокаті є човни і вудки. А все Влітку в сосновому бору на території бази велика кількість ягід і грибів ті, хто віддає перевагу активному відпочинку, зможуть орендувати катамарани, велосипеди, роликові ковзани і багато іншого. Вартість оренди приємно здивує своєю демократичністю.

Насолоджуйтеся природою і спілкуванням з друзями в літніх альтанках, обладнаних мангалами!

Для великої веселої компанії, весілля або корпоративу передбачена літній майданчик з шатрами і святкове меню.

На базі відпочинку «Салют» ви знайдете відпочинок на будь-який смак!
База відпочинку «Салют» по праву вважається однією з кращих на Уралі.
Тут чекають вас!

Увага! Діє спеціальна пропозиція за програмою «Мать и дитя».
Бронювання за тел. (343) 328-68-88, сайт: www.bazasalut.ru

Де за містом можна весело і з користю провести вихідні?

Новости