Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Йога-вихідні в Підмосков'ї: антистрес і «Дзен-театр»

© Corbis / Fotosa.ru © Corbis / Fotosa

Прокидається весняна природа, оздоровчі практики і розслаблюючі медитації, ігри і навіть участь у своєрідній театральній постановці ... Березневі йога-вихідні в Підмосков'ї надовго запам'ятаються учасникам занять з Юлією Зайченкова і Олексієм Меркуловим.

«Багатьох кожен день мучать вічні питання: як жити далі, де вихід, в чому сенс життя, як знайти спокій, - каже Юлія Зайченкова. - Але в кінцевому рахунку суєта розуму зводиться до одного питання - хто я. А в житті, як у театрі: ми часто граємо чужі ролі і ховаємо за маскою свою суть. Але на цей раз я запрошую вас зіграти роль самого себе ». Вперше в клубі «ЖИВИ!» Юля проведе унікальну практику «Дзен-театр», що дозволяє відкинути нав'язані образи і наблизитися до розуміння себе через акторську гру.

«Дзен-театр» формує критичний погляд на свою поведінку, на взаємини з оточуючими, на свої бажання і цілі. «Ви зможете побачити, в які ігри ви граєте в повсякденному житті, в чиї гри ви граєте і чи потрібно вам це», - говорить Юлія. За допомогою цієї практики, за її словами, можна навчитися легко вбудовуватися в будь-яку соціальну ситуацію, змінюючи свої ролі і маски в залежності від оточення. Підготуватися до цих незвичайним вечірнім занять допоможуть бесіди, лекції та традиційні оздоровчі тілесні практики «Гнучкої сили», які давно полюбилися Юліним учням.

Олексій Меркулов пропонує присвятити вихідні боротьбі зі стресом і його наслідками. «Сам по собі стрес навіть корисний: він допомагає виробити характер, знайти правильний шлях, улюблене заняття, стати сильніше, - говорить Олексій Меркулов. - Чи шкідливий накопичений стрес. Будь-яка емоція повинна бути виражена, інакше, залишаючись в підсвідомості, вона обмежує нашу свободу і створює відчуття, ніби кожен день ви безцільно робите однакові вчинки ». Олексій вважає, що через накопичений стресу люди забувають про те, що щастя і здоров'я - це їх природне право від народження.

Подолати цей стан допомагають спеціальні техніки кундаліні-йоги. У програмі: традиційна ранкова практика садхана , Медитації, бесіди, ігри та йога-інтенсив. «Ми використовуємо весь арсенал засобів кундаліні-йоги, щоб звільнитися від важкої ноші накопиченого стресу, вдихнути, нарешті, на повні груди і щоранку, відкриваючи очі, відчувати себе по-справжньому щасливими».

Йога-вихідні «Дзен-театр» з Юлією Зайченкова пройдуть з 23 по 26 березня в Підмосков'ї в готелі «Фієста-парк». Зареєструватися на йога-вихідні.

Йога-вихідні «Мистецтво розслаблення» з Олексієм Меркуловим пройдуть з 23 по 26 березня в Підмосков'ї в готелі «Фієста-парк». Зареєструватися на йога-вихідні.

Новости