Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вибори президента Росії 4 березня 2012 року - голосування в Німеччині

Остання інформація про місця голосування у всіх консульських округах Німеччини: виборчі дільниці в Берліні, Бонні, Мюнхені, Франкфурті-на-Майні, Лейпцигу, Гамбурзі, а також пункти виїзного дострокового голосування в містах   Дюссельдорф, Вюрцбург, Росток, Магдебург, Нюрнберг, Штутгарт, Дрезден і Ерфурт

Остання інформація про місця голосування у всіх консульських округах Німеччини: виборчі дільниці в Берліні, Бонні, Мюнхені, Франкфурті-на-Майні, Лейпцигу, Гамбурзі, а також пункти виїзного дострокового голосування в містах

Дюссельдорф, Вюрцбург, Росток, Магдебург, Нюрнберг, Штутгарт, Дрезден і Ерфурт.

Голосування проходить з 8 до 20 годин (прохання звернути увагу: час роботи виборчих дільниць в разі дострокового голосування на всіх виїзних пунктах - по-різному). Громадяни Російської Федерації в день голосування вносяться до списку виборців на підставі усного заяви за умови пред'явлення будь-якого з перерахованих російських документів, що засвідчує його особу за межами РФ (паспорт громадянина РФ, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка).

Берлін (федеральні землі Берлін, Бранденбург, Саксонія-Ангальт, Мекленбург-Передня Померанія)

Берлін (федеральні землі Берлін, Бранденбург, Саксонія-Ангальт, Мекленбург-Передня Померанія)

Запрошуємо всіх громадян Російської Федерації, які постійно проживають або тимчасово перебувають в ФРН і досягли на день голосування 18 років, взяти участь у виборах. Голосування проводиться з 8 до 20 годин на наступних виборчих дільницях, утворених в Посольстві РФ в ФРН: виборчі дільниці №№ 5291, 5484 Посольства РФ (10117 Berlin, Unter den Linden, 63-65, тел .: 030 / 226-51-183 030 / 229-11-10) обслуговують громадян, які проживають (перебувають) в землях ФРН: Berlin, Brandenburg, Sachsen-Anhalt, Mecklenburg-Vorpommern.

Про виїзному достроковому голосуванні в Ростоку і Магдебурзі

1 березня 2012 г. в м Росток відбудеться виїзне дострокове голосування на виборах Президента Російської Федерації для окремих груп виборців, які хотіли б реалізувати своє конституційне виборче право, але не можуть це зробити в день проведення виборів 4 березня 2012 р

Запрошуємо громадян Російської Федерації, які досягли на день голосування 18 років і постійно проживають або тимчасово перебувають в Mecklenburg-Vorpommern, взяти участь в голосуванні. Дострокове голосування пройде з 09.00 до 19.00 в приміщенні приходу Святої Блаженної Ксенії Петербурзької за адресою: Thünenstraße 9, 18057 Rostock.

Для участі у виборах необхідно мати при собі дійсний закордонний паспорт громадянина Російської Федерації.

1 березня 2012 року у м Магдебург відбудеться виїзне дострокове голосування на виборах Президента Російської Федерації для окремих груп виборців, які хотіли б реалізувати своє конституційне виборче право, але не можуть це зробити в день проведення виборів 4 березня 2012 р

Дострокове голосування пройде з 11.00 до 19.00 в приміщенні Російської Православної Громади Всіх Святих за адресою: Lienhardtstraße 6, 39108 Magdeburg.

Для участі у виборах необхідно мати при собі дійсний закордонний паспорт громадянина Російської Федерації.

Консульство РФ Бонн (Північний Рейн-Вестфалія, Рейнланд-Пфальц, Саарланд)

Консульство РФ Бонн (Північний Рейн-Вестфалія, Рейнланд-Пфальц, Саарланд)

Шановні громадяни Росії, які постійно проживають і тимчасово перебувають на території Боннського консульського округу (в землях ФРН: Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland)! 04 березня 2012 року відбудуться вибори Президента Російської Федерації.

Запрошуємо вас взяти участь у голосуванні, яке пройде в Генеральному консульстві Російської Федерації в Бонні (53177 Bonn, Waldstrasse, 42) з 8:00 до 20:00 години за місцевим часом. Телефон дільничної виборчої комісії: (0228) 389 36 78.

До участі в виборах допускаються громадяни Російської Федерації, які досягли на день голосування 18 років. При собі необхідно мати один з наступних документів: паспорт громадянина РФ, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка (або паспорт і відкріпне посвідчення).

Шановні виборці! Як і минулого разу, для Вас будуть організовані концерт самодіяльних колективів співвітчизників і буфет з традиційними російськими стравами і напоями.

Також у Вас буде можливість отримати консультацію по основних консульських питань і за Державною програмою переселення співвітчизників.

З цілого ряду міст консульського округу в Генконсульство будуть регулярно ходити автобуси-шатли. Поїздки безкоштовні!

З питань попереднього запису Ви можете звернутися в місцеву організацію співвітчизників або найближчим сервісне бюро.

Будемо раді вітати вас в Генеральному консульстві - і ласкаво просимо!

Дострокове голосування на виборах Президента РФ в консульському окрузі Бонн

Шановні громадяни Росії, які постійно проживають і тимчасово перебувають на території Боннського консульського округу (в землях ФРН: Nordrhein-Westfalen, Rheinland-Pfalz, Saarland)!

З метою забезпечення Ваших виборчих прав на виборах Президента Російської Федерації 01 березня 2012 року організовується виїзне дострокове голосування для окремих груп виборців, які проживають в Дюссельдорфі і прилеглих містах. Якщо Ви або Ваші рідні не можуть відвідати Генеральне консульство в день голосування, 04 березня 2012 року, у Вас є можливість проголосувати достроково, 01 березня 2012 року, в приміщеннях Почесного консульства Російської Федерації в м.Дюссельдорф з 8:00 до 20:00 години за місцевим часом.

Будівля розташована за адресою: E.ON-Platz 1, 40479 Düsseldorf (проїзд до станції U-Bahn «Nordstrasse»). У ньому розміщується офіс концерну «E.ON».

Дострокове голосування буде організовано в одному з приміщень в фойє, на першому поверсі. Телефони для довідок: (0228) 389 36 78, (0228) 386 79 31 - Генеральне консульство РФ Бонн, (0211) 45 79 54 00 - Почесне консульство РФ. До участі в виборах допускаються громадяни Російської Федерації, які досягли на день голосування 18 років. При собі необхідно мати один з наступних документів: паспорт громадянина РФ, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка (або паспорт і відкріпне посвідчення).

З прилеглих до Дюсельдорфа міст строго за графіком будуть організовані рейси автобусів-шатлів. З питань попереднього запису Ви можете звернутися в місцеву організацію співвітчизників або найближчим сервісне бюро. Поїздки безкоштовні! Для автобусів організовано парковка (але не більше 2-х одночасно).

Ел. адреса Консульства: http://www.ruskonsulatbonn.de/ru/news/

Будемо раді вітати вас на виборах! Ласкаво просимо!

Консульство РФ Гамбург (Гамбург, Бремен, Шлезвіг-Голштейн)

Консульство РФ Гамбург (Гамбург, Бремен, Шлезвіг-Голштейн)

Всі російські громадяни, які постійно проживають на території Гамбурга, Бремена, Нижньої Саксонії і Шлезвіг-Гольштейна або тимчасово знаходяться в ФРН, запрошуються 4 березня 2012 року з 8:00 до 20:00 на виборчу дільницю, який буде розташований в будівлі Генерального консульства по адресою: 22085 м Гамбург, Ам Феентайх 20.

Громадяни Російської Федерації в день голосування вносяться до списку виборців на підставі усного заяви за умови пред'явлення чинного російського документа, що засвідчує його особу за межами Російської Федерації. Для участі у виборах необхідно мати при собі один з наступних документів: паспорт громадянина РФ, дипломатичний паспорт, службовий паспрорт, паспорт моряка (або паспорт і відкріпне посвідчення).

Виїзне дострокове голосування окремих груп виборців в консульському окрузі відбудеться в містах Ганновер і Оснабрюк 1 березня 2012 года с 10-00 до 15-00.

Голосування буде організовано на базі об'єднань співвітчизників в м Гонновере (Русский Центр р Ганновера "Zentrum 2000", 30159 Hannover, Nordfelder Reihe 19) і в м Оснабрюке (Бюро OWR 49074 Osnabrück, Rozenplatz 23, Кінотеатр "Rosenhof").

Генеральне консульство закликає російських громадян скористатися своїм конституційним правом і взяти участь в майбутніх виборах.

Ел. адреса Консульства: http://www.generalkonsulat-rus-hamburg.de/election/index.html

Консульство РФ Лейпциг (Саксонія і Тюрінгія)

Консульство РФ Лейпциг (Саксонія і Тюрінгія)

04 березня 2012 р вибори Президента Російської Федерації. Запрошуємо всіх громадян Російської Федерації, які постійно проживають або тимчасово перебувають в ФРН і досягли на день голосування 18 років, взяти участь у виборах. Голосування проводиться з 8 до 20 годин на виборчих дільницях, утворених в посольстві і генеральних консульствах РФ в ФРН: виборча дільниця № 5293 Генконсульства РФ в Лейпцигу обслуговує громадян, які проживають (перебувають) в землях ФРН: Sachsen, Thüringen.

Адреса ділянки № 5293: 04155 Leipzig, Turmgutstrasse, 1-3; тел .: 0341-590-29-23, 0170-729-09-92). Для громадян, які проживають далеко від Лейпцига, по лінії організацій співвітчизників Саксонії і Тюрінгії 4 березня 2012 року організована доставка до місця голосування автобусами.

Інформацію про порядок проїзду автобусами можна отримати за телефонами:

Дрезден - 0351-804-79-74

Ерфурт - 0361-550-63-66

Хемніц - 0371-355-94-33

Цвікау - 0375-541-635

Ільменау - 03677-870-279

Виїзне дострокове голосування в Дрездені і Ерфурті 1 березня 2012 року

Дільнична виборча комісія буде проводити з виборів Президента РФ виїзне дострокове голосування в Дрездені (Німецько-Російський інститут культури, Zittauer Strasse 29, тел. 0351-804-79-74) і в Ерфурті (приміщення туристичного бюро «Сирин» - c 8 до 20 годин, адреса: Leipziger Strasse 26, тел.0361-550-63-66).

Громадяни Російської Федерації вносяться до списку виборців на підставі письмової заяви, поданої в РЗУ в ФРН не пізніше ніж за день, що передує дню голосування. В день голосування виборець вноситься до списку виборців на підставі усного заяви за умови пред'явлення чинного російського закордонного паспорта, що засвідчує його особу за межами Російської Федерації. Для участі у виборах необхідно мати при собі один з наступних документів: закордонний паспорт, службовий паспорт або паспорт моряка.

Детальніше з інформацією, що стосується підготовки і проведення виборів, Ви можете ознайомитися на Інтернет-сайті Центральної виборчої комісії: www.cikrf.ru.

Ел. адреса Консульства: http://www.ruskonsulatleipzig.de/vibory_2012_ru.htm

Консульство РФ Мюнхен (Баварія)

Запрошуємо всіх громадян Російської Федерації, які постійно проживають або тимчасово перебувають в Баварії і досягли на день голосування 18 років, взяти участь у виборах. Голосування проводиться з 8:00 до 20:00 на наступних виборчих дільницях, утворених у Генеральному консульстві Росії в Мюнхені:

1. Виборча дільниця № 5342

Голова: Романов С.Л., секретар: Стіцун В.В.

Адреса виборчої дільниці: Maria-Theresia-Str.17, 81675 München, тел. (089) 59 25 03. Виборча дільниця № 5342 обслуговує громадян, які проживають (перебувають) в Баварії, за винятком тих, хто проживає (перебуває) на території Південної Баварії (поштовий індекс починається з цифри «8»);

2. Виборча дільниця № 5343

Голова: Грозов А.Ю., секретар: Мзареулов А.А.

Адреса виборчої дільниці: Maria-Theresia-Str.17, 81675 München, тел. (089) 59 25 03. Виборча дільниця № 5343 обслуговує громадян, які проживають (перебувають) в Південній Баварії (поштовий індекс починається з цифри «8»).

Громадяни Російської Федерації, які постійно проживають за межами Російської Федерації, можуть бути внесені в списки виборців на підставі письмової заяви (вказується ПІБ, дата народження, адреса реєстрації / перебування, серія, номер і термін дії закордонного паспорта), поданого в Генконсульство особисто або поштою не пізніше, ніж в день, що передує дню голосування, або в день голосування на підставі усної заяви. Громадяни, зареєстровані на території Російської Федерації і тимчасово перебувають в Баварії, включаються в список виборців при явці в приміщення дільничної виборчої комісії на підставі документа, що посвідчує особу громадянина за межами Російської Федерації, і відкріпного посвідчення. Зазначені громадяни, які не мали можливості отримати відкріпне посвідчення, включаються в список виборців при їх явку в день голосування в приміщенні дільничної виборчої комісії.

Для участі у виборах необхідно мати при собі один з наступних документів: закордонний паспорт (в т.ч. з вичерпаним терміном дії), паспорт громадянина Російської Федерації (т.зв. «внутрішній»), дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка.

Дострокове виїзне голосування на виборах Президента РФ відбудеться 1 березня в Нюрнберзі і 2 березня - в Вюрцбурзі.

У Нюрнберзі 1 березня дострокове голосування пройде в приміщенні Почесного консульства Російської Федерації за адресою: Honorarkonsulat der Russischen Föderation, А m Plärrer 14, 90429 Nürnberg, заднє будова (вхід з двору), 3 поверх. Проїзд: лінія метро U-Bahn - U1 або U2 Am Plärrer, вихід: Nördliche Fürther Straße / Dennerstraße. Голосування буде проводитися з 10:00 до 19:30.

У Вюрцбурзі 2 березень а дострокове голосування пройде в приміщенні конференц-залу готелю «Маріта» за адресою: Hotel «MARITIM» Pleichertorstraße 5, 97070 Würzburg. Голосування буде проводитися з 10:00 до 19:30.

Ел. адреса Консульства: http://www.ruskonsmchn.mid.ru/vybory2012.html

Консульство РФ Франкфурт-на-Майні (Гессен і Баден-Вюртемберг)

Консульство РФ Франкфурт-на-Майні (Гессен і Баден-Вюртемберг)

Російські громадяни, які постійно проживають на території федеральних земель Гессен і Баден-Вюртемберг або тимчасово знаходяться в ФРН, і яким на момент дати голосування виповниться 18 років, зможуть взяти участь у виборах з 8:00 до 20:00 в будівлі Генерального консульства РФ Франкфурт на-Майні (вхід з боку Oeder Weg).

Громадяни Російської Федерації в день голосування вносяться до списку виборців на підставі усного заяви за умови пред'явлення чинного російського документа, що засвідчує його особу за межами Російської Федерації (паспорт громадянина РФ, дипломатичний паспорт, службовий паспорт, посвідчення особи моряка).

Дострокове виїзне голосування відбудеться 1 березня з 8.00 до 20.00 в м Штутгарт за адресою: SSB-Veranstaltungszentrum Waldaupark, Friedrich-Strobel-Weg 4-6, 70597 Stuttgart.

Ел. адреса Консульства: http://www.ruskonsulatfrankfurt.de/

Інформаційна служба сайту «Русское поле» - www.russkoepole.de

Новости