Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вибори по-мексиканськи: двоє членів партії вбиті

У Мексиці невідомі вбили двох активістів з Партії праці (PT) і Руху національного відродження (MORENA) в день загальних виборів

У Мексиці невідомі вбили двох активістів з Партії праці (PT) і Руху національного відродження (MORENA) в день загальних виборів. Про це повідомило видання Excelsior .

Видання відзначає, що в штаті Чьяпас був убитий член MORENA. За попередніми даними, активіста вбили, коли він намагався припинити підкуп виборців.

Також йдеться про вбивство члена Партії праці Флори Ресендіс Гонсалес. «У неї стріляли вранці біля її будинку». Жінка з вогнепальними пораненнями була госпіталізована, проте пізніше померла в лікарні.

Вчора, 1 липня, в Мексиці проходили загальні вибори, за підсумками яких буде обрано президента країни, а також губернатори ряду штатів, депутати, сенатори і мери міст, в тому числі мер столиці Мехіко.

Поки на виборах президента Мексики лідирує кандидат від лівих сил Андрес Мануель Лопес Обрадор. Про це свідчать результати екзит-пол, передає Reuters .

Читайте останні новини про події в світі на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

Новости