Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Розповіді про фільм День виборів на kinodog.ru

Режисер-Олег Фомін. Рік виходу фільму-2007.
Режисер-Олег Фомін

18 жовтня 2007 року відбулася прем'єра фільму Олега Фоміна "День виборів" за участю собаки породи КИТАЙСЬКА ГОЛА ЧУБАТИЙ на прізвисько АНАСТАСІЯ ЕЛПАЙН ФРЕШ (Муха).

Жанр: Комедія, Росія 2007

Режисер: Олег Фомін

В ролях: Квартет І, Михайло Єфремов, Василь Уткін, Сергій Шнуров, група Бі-2, Андрій Макаревич, Олексій Кортнєв, Максим Віторган, Дмитро Пєвцов, Марат Башаров, Євген Сутички, Олена Князєва.

За сюжетом фільму «День Виборів» колектив однієї з найбільш рейтингових радіостанцій країни отримує замовлення від загадкового клієнта Еммануїла Гедеоновича. Необхідно в найкоротші терміни «розкрутити» на регіональних виборах абсолютно безперспективного кандидата. Потрібно відібрати голоси у конкурентів і тим самим вплинути на обрання нового губернатора.

За виконання завдання державної ваги беруться кращі уми радіостанції. І ось уже ді-джеї та секретарі, адміністратори і звукотехніки радіостанції пливуть по Волзі на теплоході «Микола Бауман». На підтримку кандидата вони проводять прес-конференції, влаштовують мітинги і дають концерти. Підтягнуті найбільш рейтингові музиканти «Серьога», «Шнур», «Андрій Макаревич», «Іванушки International», «Чайф», «Бі 2» та інші. Задіяний весь креативний потенціал. Незабаром працівникам радіостанції стає зовсім неважливо, що працюють вони заради іншого кандидата. Курс корабля пливе по Волзі тільки на перемогу!

Новости