Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як вибрати хороший кондиціонер або як купити кондиціонер в Києві

Як вибрати хороший кондиціонер?
На Ваше питання не існує і не може існувати єдиної відповіді, оскільки кількість різних кондиціонерів дуже велике. Так само велике, як і кількість приміщень різного типу, які потребують системах кондиціонування. Для дому та квартири підходять кондиціонери малої потужності, для офісів, виробничих приміщень, магазинів - використовують зовсім іншу техніку. Зрозуміло що, хорошими будуть ті кондиціонери виробник яких має хорошу репутацію, і ціна яких виправдана.
Чи не намагайтеся придбати кондиціонер якомога дешевше, ціна визначає якість, сперечатися з цим - неможливо!
Отже, Ви Замовник і хочете купити кондиціонер в Києві. Перше, з чим Ви неминуче зіткнетеся, буде величезна кількість пропозицій від величезної кількості маленьких, середніх і великих кліматичних фірм, які продають кондиціонери. Пропозиції всюди - і в газетах, і в журналах і в Інтернеті. Як вибрати і у кого купити?
Найнадійнішим способом купити таку потрібну в спеку пристрій, це скористатися рекомендацією своїх знайомих, друзів, колег, кому вже ставили кондиціонер. Але що робити, якщо рекомендації погані або їх взагалі немає?
Перший крок. Вибираємо необхідну холодильну потужність спліт-системи. Щоб правильно вибрати кондиціонер вам буде потрібно підібрати потрібну потужність. Чому важливо не помилитися в цьому питанні: по-перше, вибравши кондиціонер з недостатньою потужністю ви навряд чи отримаєте бажану температуру в приміщенні, до того ж термін служби такого кондиціонера вийде значно нижче через постійну роботи в режимі перевантаження. У разі ж, якщо ви виберете кондиціонер з потужністю, на порядок перевищує необхідну, результатом буде те, що частина електроенергії буде витрачатися даремно, а компресор (знаходиться в зовнішньому блоці) через часті включень / відключень наражається на ризик передчасного виходу з ладу. Як вибрати хороший кондиціонер

У розмовах про побутові кондиціонерах вам напевно часто доводилося чути вирази «сімка», «дев'ятка», «дванадцятий» і т.д. Про що йде мова: це якраз і є загальноприйняті позначення потужності (в даному випадку мається на увазі не споживана потужність, а холодопродуктивність) кондиціонера. Вимірюється вона в BTU (російською «БТЕ» - Британська Теплова Одиниця) і так як практично всі виробники кондиціонерів, як правило, використовують у маркуванні своєї продукції стандартні позначення, в назві моделі ми можемо зустріти цифри: 7, 9, 12, 18, 24. Для приблизного підрахунку можна користуватися формулою: 1 BTU = 0.3 Вт, це означає, що кондиціонер потужністю, наприклад 9000 BTU ( «дев'ятка») буде охолоджувати приміщення з продуктивністю, рівної 2.7 кВт.

Щоб вибрати потрібну вам потужність кондиціонера, виходимо з того, що на 10 м2 (звичайно, правильніше проводити розрахунки для обсягу - в метрах кубічних, але так як висота стель скрізь приблизно однакова, цілком підійде і такий метод) нам буде потрібно 1 кВт. При необхідності, потрібно врахувати й інші фактори, що впливають на мікроклімат в приміщенні - це можуть бути: сонячна сторона будівлі, кількість освітлювальних приладів і різної техніки, люди, вентиляція та інші. Розрахувати потужність кондиціонера по формулі на нашому сайті.

Другий крок. А яку саме марку вибрати? Для кожної людини, яка хоче купити якесь корисний пристрій, одним з важливих питань буде вартість цього задоволення.
Розділимо кондиціонери за вартістю на чотири категорії:
* Дешеві кондиціонери
* Середні кондиціонери
* Дорогі кондиціонери
* Елітні кондиціонери
І спробуємо проаналізувати їх за іншими ознаками і за призначенням.
Дешеві - в основному це спліт-системи вартістю в межах до 300 у.о. Не складно здогадатися, що роблять такі кондиціонери в кращому випадку в Китаї. Такі кондиціонери, на нашу особистого досвіду, нагадують трохи лотерею - три встановлених спліт-системи працюють, дві інших теж працюють, але вже чинилися, і одна система не працює і чекає заміни на таку ж і не зрозуміло чи буде потім працювати.
Кондиціонери мають незаперечний плюс - вони дешеві. І якщо Ви збираєтеся в'їхати в орендований офіс всього на рік або два і Вам зовсім не хочеться купувати дорогу систему, то на цьому варіанті можна зупинитися.
Варто вибрати кліматичну компанію, яка вже не перший рік займається продажем і, найголовніше при виборі такого кондиціонера, сервісом. Тобто, якщо Ви чітко знаєте, що у такій компанії є сервісна служба, є все для лагодження купується кондиціонера, вони дають гарантію (зазвичай 1 рік) на нормальну роботу, купуйте!
Середні за ціною - в основному це кондиціонери, починаючи від 400 до 600 у.о. Такі кондиціонери, як правило, досить надійні. Майже всі кондиціонери забезпечені великим набором корисних функцій, таких як таймер, режим сну і інші. Відсоток заводського браку присутній, але що в нашому світі ідеально і постійно? Гарантія на них від року до трьох залежно від виробника.
Якщо Вам просто необхідно на довгий час пристрій для охолодження повітря без особливих дорогих надмірностей, супер дизайну, сміливо зупиняйтеся на ньому. За якістю ці кондиціонери майже не поступаються дорогим - все відмінності полягають в спрощених системах захисту від неправильної експлуатації і трохи меншому терміні служби.
Якщо Ви не прагнете отримати найкраще, а просто практичні і хочете мати достатньо надійний кондиціонер з оптимальним співвідношенням ціна-якість, то найкращим вибором будуть кондиціонери середнього класу.
Другий крок Дорогі кондиціонери - ціновий діапазон від 600 у.о. і вище. Carrier | Hitachi | Mitsubishi Heavy | Panasonic | Toshiba
Елітні кондиціонери в основному це такі марки, як Daikin, Mitsubishi Electric. від 1000 у.о. і вище. За ці гроші покупець отримує спліт-систему, що володіє наступними перевагами:
* Висока надійність і довговічність. Протягом гарантійного терміну заводські дефекти виявляються не більше, ніж у 0,1% техніки
* Мають «розумні» системи захисту від неправильної експлуатації. Вони забезпечені пристроями самодіагностики і захисту, які відключають систему при неправильній експлуатації, перевантаженні або в разі іншої небезпечної ситуації. (В разі, якщо допустимо недбайливий офіс-менеджер намагатиметься включити спліт-систему взимку при мінус 20 за вікном на «погрітися», вона просто відключиться)
* Тиха робота
* Стійка робота в широкому температурному діапазоні (наприклад Daikin працює в діапазоні від - 30ºС (як опція) до + 45ºС).
* Сучасний дизайн і невеликі габарити.
Чому люди купують дорогі кондиціонери, якщо є середні за ціною? Можна, в принципі, провести аналогію між кондиціонерами і машинами. І на ВАЗі можна їздити, але не з таким комфортом як на Мерседесі.
У будь-якому випадку при виборі виробника кондиціонера і який саме купити рішення приймати вам!
Третій крок. У кого купити кондиціонер? Ми вже визначилися за потужністю, яка нам необхідна і по марці. Значить, нам треба знайти, власне, компанію, яка нам потрібне таке пристрій і привезе. Наш інтернет магазин працює з доставкою в Києві. Можете поцікавитися принципом роботи спліт-системи, особливості та технічні характеристики даної моделі.

Вибрати і купити кондиціонер в інтернет магазині можна прямо зараз !!!

Як вибрати хороший кондиціонер?
Як вибрати і у кого купити?
Але що робити, якщо рекомендації погані або їх взагалі немає?
А яку саме марку вибрати?
Відсоток заводського браку присутній, але що в нашому світі ідеально і постійно?
Чому люди купують дорогі кондиціонери, якщо є середні за ціною?
У кого купити кондиціонер?

Новости