Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Професія Event-менеджер: навчання івент-менеджменту

  1. Glion
  2. Les Roches

На жаль, російські вузи поки слабо пов'язані з індустрією і передають студентам лише теоретичні знання, які швидко застарівають. Для занурення в професію набагато краще підходять закордонні університети. Їх підхід, заснований на практиці, дозволяє вчитися у фахівців і отримати реальний досвід, необхідний для працевлаштування.

У швейцарських навчальних закладах   програми по подієвому менеджменту   існують вже багато років і регулярно оновлюються У швейцарських навчальних закладах програми по подієвому менеджменту існують вже багато років і регулярно оновлюються. Навчання на 80% складається з практики: студенти вчаться створювати заходи з нуля і розпоряджатися реальним бюджетом. Стажування проводиться в таких компаніях, як Red Bull, Four Seasons, Rolex, Association of Tennis Professionals World Tour і UEFA.

Glion

Glion Institute of Higher Education , Визнаний найкращою школою гостинності в світі (Worldwide Hospitality Awards), пропонує спеціалізовані курси по подієвому менеджменту.

Під час навчання студенти Glion проходять стажування, а потім працюють в таких компаніях як Bloomberg, JP Morgan Chase, Amber Lounge і Holiday Inn. Детальніше про те, як проходить навчання event-менеджменту, читайте в нашому інтерв'ю зі студенткою Glion Кірою Великановой.

Детальніше про те, як проходить навчання event-менеджменту, читайте в нашому   інтерв'ю   зі студенткою Glion Кірою Великановой

Студенти Glion регулярно беруть участь в організації марафону в Церматте

Викладачі Glion - визнані фахівці індустрії. Лектор курсу з міжнародного подієвому менеджменту Майк Абсон, наприклад, працював у Міжнародній федерації лижного спорту, UEFA, FIFA і Swatch.

Les Roches


Не меншою популярністю і визнанням користується школа Les Roches, кампуси якої знаходяться в Швейцарії , Іспанії , США і Китаї . Університет входить в топ-3 інститутів гостинності в Швейцарії (QS World University Rankings, 2018) і щорічно приваблює абітурієнтів з усього світу: частка іноземців серед студентів становить 97%.

В інституті працює програма по івент-менеджменту на рівні бакалаврату, післядипломної освіти і MBA . Студенти вивчають мистецтво планування, вчаться курирувати конференції, професійні зустрічі, фестивалі і спортивні заходи. Серед спеціалізацій:

  • digital-маркетинг;
  • управління персоналом;
  • бренд-менеджмент;
  • транспорт і логістика;
  • фінанси і e-commerce.

Les Roches співпрацює з провідними готельними, ресторанними мережами і турфірмами. Після випуску студенти працюють в Disney, Hilton, Rosewood, Louis Vuitton і інших корпораціях, а 33% випускників відкривають власні компанії.

IQ Consultancy - офіційний представник інститутів Glion і Les Roches в Росії, Україні та Чехії.

Отримайте безкоштовну консультацію з навчання івент-менеджменту в Швейцарії

отримати консультацію

отримати консультацію

Студенти інституту Les Roches

Новости